Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzień dobry deszczowo i burzowo. Jest jednak nadzieja,że nie utonę w deszczówce, bo słoneczko wygląda nieśmiało zza chmur :wink:

bonetko, to moje własne, osobiste i niedługo znowu będą :wink:

Tomeczku pogłaszcz sobie. Mięciutkie, puszyste, milutkie i mruczące:wink:

http://images41.fotosik.pl/94/8aee155cc19d6107med.jpg

http://images37.fotosik.pl/94/767b15006ac13398med.jpg

To jest mamusia tego arsenału. Oczywiście nie wszystkich na raz :wink:

http://images50.fotosik.pl/98/db7d2b62883b38e1med.jpg

Jasiek, Gabrysia! Dajcie znać co u Komtura, bo jakoś tak cisza nastała i łakniemy słówka z Mazur płynącego :D

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Tomeczku.

U nas też zimno, szaro i buro ale nie pada dzięki czemu Nastka może spać na tarasie i zarzywać świerzego powietrza.

Pozdrawiam gorąco.

Tomku pozdrawiam i ....nawet jak mnie TU nie ma to trzymam kciuki z całych sił za Twój szybki powrót do zdrowia :D

a jak postepuje rehabilitacja Tomka ...tez ciekawam :roll:

przepraszam, że tak się wcinam, ale moglibyście też przy okazji zajrzeć do psychologa do tematu o protezie? Dziekuję :D a Tomka mocno ściskam :wink:

Oddali mi dziś neta :D

Ufffffffff, było ciężko, objawy nagłego odstawienia są straszne :oops:

przyszłam Ci powiedzieć,ze nadal nie mam drzwi :( muszę Kachny poszukać, ona miała takie fajne, proste, gładziutkie...takie mniam, a nie jak wieko od trumny :roll: może mi powie, gdzie takie nabyć...

wyruszam na poszukiwania

Kachna chyba wyjechała, wiesz...nie ma jej nigdzie :( a przekopać się przez Jej prawie dziennik, toż emerytury bym doczekała, szybciej Ona z urlopu wróci, nim ja się doszukam tych drzwi :roll:

a teraz to juz chyba spać pójdę, bo Młode mnie zwlecze z łóżka za parę godzin i znów się nie wyśpię :-?

Dobranoc :D

Witanko - przyszłam powiedzieć DOBEREK, dzisiaj przed DPSią ;-)

Też czekam na nowe wieści z niecierpliwością.

a tymczasem posyłam reszteczki mojej mocy i energii bo prawie wszystkom moc mi choróbsko zeziarło.

Witanko - przyszłam powiedzieć DOBEREK, dzisiaj przed DPSią ;-)

Też czekam na nowe wieści z niecierpliwością.

a tymczasem posyłam reszteczki mojej mocy i energii bo prawie wszystkom moc mi choróbsko zeziarło.

to ja drugi przed Depesią 8)

i też posyłam nieresztkę, kończę nocne czuwania i udaję się na zasłużony zapierdol urlopowy 8)

pewnie rzadziej będę pisał, ale myślał będę codziennie i wysyłał pozytywy z ukrycia

wracam na urodziny Maksia 8) :wink:

a zapomniałem dopisać :oops:

JANINKI-AMORKI82, Ty się szanuj, zdrowiej i mocy nabieraj, bo tu silnych potrzeba 8) :D

też zamierzam się od jutra urlopować więc mam nadzieję mocy nabrać :lol:

ale z tym "szanowaniem się" to już przegięcie :wink: , w stałym związku jestem :lol: :lol: :lol: :lol:

Witam ja też :)

Depsiunia może ma gosci i dlatego może dzisiaj pózniej , mam nadzieję że wszytko u Niej w porządku :D

Afrodytko cudne koteczki :D a najbardziej mnie ujęły te czarno-białe sliczności :D

Amoreczki zdrowiej migusiem bo szkoda w takie jesienne lato chorować :wink:

Jamlesik odpoczywaj wspaniale i POGODNIE w każdym znaczeniu :D

u mnie dziś SŁOŃCE :o

http://www.fulereny.blink.pl/mum/slonce.jpg

Wspaniałego dnia :D

No nie mogę, ktoś wcześniej przyszedł dzisiaj? :o :lol:

Witam, kochani!

Janinki, zdrowiej, dziewczyno, mam nadzieję, że to jakieś choróbsko nie bardzo groźne, a tylko męczące i krótkotrwałe!

Dbaj o siebie, odpoczywaj i kuruj się, dobrze? :wink:

Jamlesik, Ty to masz dobrze, taki zap...ol na urlopie to najlepszy relaks jest! :lol:

Afrosyta - kocuaki przecudne, słaodziaki, aż miło popatrzeć! :D

Bonetko, kochana, jakie ładne słonko u Ciebie!

No to pędzę, zaraz trza się brać za śniadanie dla gości! :wink:

Witaj, Tomku w naszym nowym domku mieszkamy 2,5 miesiąca oprócz ospy mojego syna i męża (42)lata, 2 gniazd os, zalanego dachu i ścian w sypialni, spalonej satelitarnej i dekodera, napuchniętych drzwi zewnętrznych, śmierdzącej kanalizy, zalanej działki pod taras, podniesionej podłogi w salonie - wzystko u nas super - wszystkie szkody naprawione :):):):) a ja jeszcze żyję:):):)

Mam przesąd odnośnie czarnych kotów, a wczoraj zabraliśmy ze schroniska śliczną małą "czarną" kotkę - ma na imię "malutka" bo jest taka chuda i mała ale ja już ją podtuczę hihihihiihihii, rozrabia jak pijany zając, jest przesłodka i kochana - jak ja mogłam nie lubić czarnych kotów????

Pozdrawiam

kotek999

A ja dobre wieści mam!

Oto, co Pigwa wczoraj do mnie napisał:

Powróciłem do domu w dwa dni po operacji. Nie jest mi łatwo siedzieć przy komputerze, wiec krótko : operacja podobno udana, prognozy sa dobre na tyle, że chyba dodatkowe leczenie nie bedzie koniecznie.Teraz tylko muszę szybko dojść do siebie, bo niezwyczajne mi takie sytuacje i moja chwilowa niedołężność bardzo mi dokucza. Moj piesek siedzi przy mnie smutny, bo czuje że coś nie jest tak, ale wyjdziemy z tego. Obydwoje z moją Marysieńką opiekują się mną, a mnie to niezwyczajne, bo do tej pory to ja pełniłem rolę opiekuna i myślałem, że mnie to nic nie może złamać. Chyba potrzebuję więcej pokory. Wszak życie chorobą śmiertelną jest.

:D :D :D

Dziękuję wszystkim za wsparcie naszego Pigwy - idzie ku dobremu!!! :D :D :D

Depesia - no cudnie, cudnie....no moc uzdrawiania w FM :D

się cieszę jak gupia

Buziaki dla Pigwy

Witam wszystkich serdecznie i dziękuję Wam za modlitwy oraz pozytywna energię. Od czterech dni jestem w domu, operacja była udana i badania patologiczne potwierdziły, że rak nie wydostał się poza gruczoł prostaty. Jest więc szansa, że wrócę jeszcze do moich wspinaczek po wspaniałych i majestatycznych Górach Skalistych. Zawsze wierzyłem, że Pan Bóg wysłuchuje modlitw ludzi dobrych i życzliwych. Przeto i ja modlę się za wszystkich potrzebujących, bo byc może bardziej tego teraz potrzebują niż ja. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję.