Afrodyta 09.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzień dobry deszczowo i burzowo. Jest jednak nadzieja,że nie utonę w deszczówce, bo słoneczko wygląda nieśmiało zza chmur bonetko, to moje własne, osobiste i niedługo znowu będą Tomeczku pogłaszcz sobie. Mięciutkie, puszyste, milutkie i mruczące:wink: http://images41.fotosik.pl/94/8aee155cc19d6107med.jpg http://images37.fotosik.pl/94/767b15006ac13398med.jpg To jest mamusia tego arsenału. Oczywiście nie wszystkich na raz http://images50.fotosik.pl/98/db7d2b62883b38e1med.jpg Jasiek, Gabrysia! Dajcie znać co u Komtura, bo jakoś tak cisza nastała i łakniemy słówka z Mazur płynącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witaj Tomeczku.U nas też zimno, szaro i buro ale nie pada dzięki czemu Nastka może spać na tarasie i zarzywać świerzego powietrza.Pozdrawiam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Tomku pozdrawiam i ....nawet jak mnie TU nie ma to trzymam kciuki z całych sił za Twój szybki powrót do zdrowia a jak postepuje rehabilitacja Tomka ...tez ciekawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 przepraszam, że tak się wcinam, ale moglibyście też przy okazji zajrzeć do psychologa do tematu o protezie? Dziekuję a Tomka mocno ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.07.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A są może jakieś nowe wieści od Tomka? może jakieś nowe postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oddali mi dziś neta Ufffffffff, było ciężko, objawy nagłego odstawienia są straszne przyszłam Ci powiedzieć,ze nadal nie mam drzwi muszę Kachny poszukać, ona miała takie fajne, proste, gładziutkie...takie mniam, a nie jak wieko od trumny może mi powie, gdzie takie nabyć... wyruszam na poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kachna chyba wyjechała, wiesz...nie ma jej nigdzie a przekopać się przez Jej prawie dziennik, toż emerytury bym doczekała, szybciej Ona z urlopu wróci, nim ja się doszukam tych drzwi a teraz to juz chyba spać pójdę, bo Młode mnie zwlecze z łóżka za parę godzin i znów się nie wyśpię Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 10.07.2009 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witanko - przyszłam powiedzieć DOBEREK, dzisiaj przed DPSią Też czekam na nowe wieści z niecierpliwością. a tymczasem posyłam reszteczki mojej mocy i energii bo prawie wszystkom moc mi choróbsko zeziarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.07.2009 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witanko - przyszłam powiedzieć DOBEREK, dzisiaj przed DPSią Też czekam na nowe wieści z niecierpliwością. a tymczasem posyłam reszteczki mojej mocy i energii bo prawie wszystkom moc mi choróbsko zeziarło. to ja drugi przed Depesią i też posyłam nieresztkę, kończę nocne czuwania i udaję się na zasłużony zapierdol urlopowy pewnie rzadziej będę pisał, ale myślał będę codziennie i wysyłał pozytywy z ukrycia wracam na urodziny Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.07.2009 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a zapomniałem dopisać JANINKI-AMORKI82, Ty się szanuj, zdrowiej i mocy nabieraj, bo tu silnych potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 10.07.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a zapomniałem dopisać JANINKI-AMORKI82, Ty się szanuj, zdrowiej i mocy nabieraj, bo tu silnych potrzeba też zamierzam się od jutra urlopować więc mam nadzieję mocy nabrać ale z tym "szanowaniem się" to już przegięcie , w stałym związku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 10.07.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam ja też Depsiunia może ma gosci i dlatego może dzisiaj pózniej , mam nadzieję że wszytko u Niej w porządku Afrodytko cudne koteczki a najbardziej mnie ujęły te czarno-białe sliczności Amoreczki zdrowiej migusiem bo szkoda w takie jesienne lato chorować Jamlesik odpoczywaj wspaniale i POGODNIE w każdym znaczeniu u mnie dziś SŁOŃCE http://www.fulereny.blink.pl/mum/slonce.jpg Wspaniałego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No nie mogę, ktoś wcześniej przyszedł dzisiaj? Witam, kochani! Janinki, zdrowiej, dziewczyno, mam nadzieję, że to jakieś choróbsko nie bardzo groźne, a tylko męczące i krótkotrwałe! Dbaj o siebie, odpoczywaj i kuruj się, dobrze? Jamlesik, Ty to masz dobrze, taki zap...ol na urlopie to najlepszy relaks jest! Afrosyta - kocuaki przecudne, słaodziaki, aż miło popatrzeć! Bonetko, kochana, jakie ładne słonko u Ciebie! No to pędzę, zaraz trza się brać za śniadanie dla gości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ja tylko na moment, przywitać się i powiedzieć, że cały czas o Tobie myślę Komturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 10.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witaj, Tomku w naszym nowym domku mieszkamy 2,5 miesiąca oprócz ospy mojego syna i męża (42)lata, 2 gniazd os, zalanego dachu i ścian w sypialni, spalonej satelitarnej i dekodera, napuchniętych drzwi zewnętrznych, śmierdzącej kanalizy, zalanej działki pod taras, podniesionej podłogi w salonie - wzystko u nas super - wszystkie szkody naprawione :):) a ja jeszcze żyję:) Mam przesąd odnośnie czarnych kotów, a wczoraj zabraliśmy ze schroniska śliczną małą "czarną" kotkę - ma na imię "malutka" bo jest taka chuda i mała ale ja już ją podtuczę hihihihiihihii, rozrabia jak pijany zając, jest przesłodka i kochana - jak ja mogłam nie lubić czarnych kotów???? Pozdrawiam kotek999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Tomek, pozdrawiamy wraz z cząstką zwierzyńca i czekamy!!! http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kotki.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/Monst.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A ja dobre wieści mam! Oto, co Pigwa wczoraj do mnie napisał: Powróciłem do domu w dwa dni po operacji. Nie jest mi łatwo siedzieć przy komputerze, wiec krótko : operacja podobno udana, prognozy sa dobre na tyle, że chyba dodatkowe leczenie nie bedzie koniecznie.Teraz tylko muszę szybko dojść do siebie, bo niezwyczajne mi takie sytuacje i moja chwilowa niedołężność bardzo mi dokucza. Moj piesek siedzi przy mnie smutny, bo czuje że coś nie jest tak, ale wyjdziemy z tego. Obydwoje z moją Marysieńką opiekują się mną, a mnie to niezwyczajne, bo do tej pory to ja pełniłem rolę opiekuna i myślałem, że mnie to nic nie może złamać. Chyba potrzebuję więcej pokory. Wszak życie chorobą śmiertelną jest. Dziękuję wszystkim za wsparcie naszego Pigwy - idzie ku dobremu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Depesia - no cudnie, cudnie....no moc uzdrawiania w FM się cieszę jak gupia Buziaki dla Pigwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 10.07.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Chwała Bogu /i partii/ za takie dobre wieści o Pigwie,pozdrawiam i nadal przesylam dobrae mysli a szybkie zdrowienie /i wygodne siedzenie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 10.07.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam wszystkich serdecznie i dziękuję Wam za modlitwy oraz pozytywna energię. Od czterech dni jestem w domu, operacja była udana i badania patologiczne potwierdziły, że rak nie wydostał się poza gruczoł prostaty. Jest więc szansa, że wrócę jeszcze do moich wspinaczek po wspaniałych i majestatycznych Górach Skalistych. Zawsze wierzyłem, że Pan Bóg wysłuchuje modlitw ludzi dobrych i życzliwych. Przeto i ja modlę się za wszystkich potrzebujących, bo byc może bardziej tego teraz potrzebują niż ja. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts