galka 10.07.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Pigwa-cieszę się razem z Tobą,z całego serca życzę szybkiego powrotu do dobrej formy żebyś się wspinał gdzie jeszcze nie byłeś i oczywiście zebyś znalazł czas ,żeby odwiedzać FM Pozdrawiam całą rodzinę ,trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 10.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Pigwo ogromnie się cieszę :D i muszę powiedzieć że poznać takich ludzi ..delikatnych ..z klasą ..po prostu wrażliwych na świat , doceniających innych , mających pokorę wobec cudu zycia to uczucie bardzo cenne i piękne . Te kilka zdań zacytowanych przez Depsię powiedziało o Tobie bardzo dużo . To jakby wizytówka i nie trzeba nic więcej , wszystko jest wiadome i jasne Dziękuję Opatrznosci że wszytko dobrze się skończyło i proszę nadal abyś doszedł do 100% formy . Realizuj swoje plany i bądz szczęśliwy ...Twoje ukochane góry na razie na obrazku ale tylko na razie . Wszystkiego dobrego http://www.globtroter.pl/globbaza/photo/USA_28334.jpg Słoneczko zwierzaczki wspaniałe Koteczko bardzo dzielna jesteś podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No to część chorusków już do domu dotarła to czekamy na wieści od Komtura i jego powrót do domku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cześć Tomaszko posyła Ci energię najlepszą z możliwych, no i czekam na wieści, tak czekam,że z niecierpliwości przebieram nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Pigwa, cieszę się ,że choć przez chwilę byłeś z nami I życzę zdrówka dużo, dużo. A jak już wleziesz na któryś tam Mount, to moze na szczycie taka malutka flagę (flaszeczkę ) FM zatkniesz, wiesz taką malusią jak do deserów w niektórych knajpkach dają oops - poniosło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 10.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Flaga FM będzie na każdym szczycie, który jeszcze przyjdzie mi zdobyć, choć czasu już nie tak wiele ( mam już 66 lat), ale czuję jeszcze w sobie wiele sił, które biora się chyba z wiary w Boga i osobistej determinacji a także z miłości do przygody i przekonania, że ludzie są dobrzy i dla nich warto żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 11.07.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Pigwa! jak ja Ci zazdroszczę tej wiary w ludzi... Cieszę się, że jesteś z namizwiedzaj, odkrywaj, zdobywaj, smakuj zdrowia Ci życzę ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.07.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dzień dobry. Pozycję startową mam dzisiaj świetną-wyprzedził mnie tylko Bramer Będę druga ale tu za mną będzie stała jedna pani ....... Depsia wstawaj!!!!! Żelkę i Stefka ,Tomka i Pigwę -ciepło pozdrawia idąca do pracy w sobotę Pięknego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 11.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam Wszystkich no jak szanowne zdróweczko ? jak samopoczucie ?)) jak pogoda zdrowia doda czy nie ? Dobrego dnia i móstwo radości http://www.krzewy.pl/fotonowe/lato04/Lato2004_32m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Pigwo wspaniałe wieści! Wiedziałam, że będzie dobrze Tomku, Zelijko, Stefku pamiętam i myślę o Was. A teraz o pogodzie: - przedwczoraj - gradobicie - wczoraj - gradobicie - dziś...????? - burza? - normalna rzecz Tylko mi opał na zimę strasznie moknie i ciężko się go nosi A tak właściwie, to życie jest piękne radości wkoło ogrom i śmiechu szczęśliwego, dziecięcego co nie miara Życzę wszystkim udanego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 wesprzyjcie moją Teściową, ma dopiero 87 lat i chyba jest nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Jestem, posyłam modlitwę i dobre myśli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 11.07.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Cześć Tomku, dzisiaj u nas wkońcu trochę świeci słoneczko, jedziemy do Stargardu Szczecińskigo na zawody siłaczy:) .... ,o nie, nie, nie, to nie ja będę brała w nich udział :) jadę popatrzeć na prawdziwych facetów. Malutka (nasz mały kotek) zostaje w domku,wczoraj byliśmy u weterynarza okazało się że ma 2 miesiące jest zdrowa ale chuda:):), dokarmiam ją intensywnie :) Co u Ciebie - jakoś wieści bark Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Zdzisław (Pigwa) to twardziel jest i wiedziałem, że akurat on "da radę". Jeżeli dzieciństwo spędzi się na Syberii to żadne choroby niestraszne. Pigwa to facet o miękkim sercu i twardej doopie (jak ze stali) - jego wiara w siły nadprzyrodzone i ludzi, jest dlatego chyba właśnie tak duża, choć już wielokrotnie mu ten tyłek skopano. O niedawna prowadzi własny Blog i mam nadzieję, że w miarę szybko go uzupełni o opisy swoich wypraw po górach i różnych zakątkach świata. Musicie również wiedzieć, że Zdzisław robi wspaniałe nalewki i doskonale radzi sobie w kuchni. Zdzisio wracaj do pełni formy jak najszybciej. ... o pozostałych "chorowitych" jakoś brak informacji pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Przepraszam, że dzisiaj tak późno, ale pracy mam tyle, że nie wiem w co ręce wkładać. Pigwo, bardzo się cieszę, że jesteś teraz na naszym forum, na pewno Ci się tutaj spodoba, bo są tutaj cudni ludzie! Cały czas mysle o Tomku, Zeljce i Stefku. !950 - Mam nadzieję, że Twoja Teściowa wyzdrowieje, oby jak najwięcej siły Jej przybywało. Pigwo - za szybką rekonwalescencję i całkowity powrót do zdrowia trzymam kciuki cały czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 11.07.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dziękuję Wam wszystkim i jako "cudownie ocalony" czuję się w obowiązku zwrócic swoje myśli, modlitwy i energię w kierunku tych wszystkich, którzy tego teraz ciągle jeszcze potrzebują (Tomek, Zeljka, Stefek, Teściowa i może jeszcze inni o których nie wiem). I cieszę się, że przyszło mi spotkać na swojej drodze wielu nowych przyjaciół, może tym razem niezawodnych - bo wiele razy już byłem przez fałszywych przyjaciół skopany, a nawet zdradzony (Stan wojenny 1981), ale kilkoro spotkanych po drodze okazało się przyjaciółmi prawdziwymi i Tych widzę także tu na tym forum, gdzie jak widzę wszyscy są serdeczni i napewno prawdziwi. Mało się znam na budownictwie ( jestem humanistą), zawsze kupowałem domy gotowe, ale troche przeróbek w zyciu dokonałem i w miarę mojej skromnej wiedzy bedę się udzielał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.07.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 I ja zostawiam tu moje modlitwy i dobre myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.07.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 1950 - mówisz i masz Pigwo - wiadomo, że "przyjaciół poznaje się w biedzie". Cieszę się, że jesteś z nami Tomek, Zelijka, Stefek, i Teściowa 1950 -kurujcie się szybko. DPS Ty dobra duszyczko, taka zapracowana a o innych jeszcze pamiętasz, buziaki posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 12.07.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Dzień dobry Wszystkim 1950 oczywiście że będziemy się modliić ...cud życia jest bezcenny i i dotyczy każdego wieku . Za resztę naszych Podopiecznych też :kierujemy prosby ku niebu . Depsiunia nasz Skowroneczku Ty absolutnie nie przepraszaj ...wszyscy wiemy i rozumiemy ...pisz wtedy kiedy możesz. Pigwo witamy Cię serdecznie w naszej Forumowej RODZINIE .... Na dobry dzień ..mieszek przyniosłam , różowy .....i jest tam wszystko co chciałabym przekazać ...zyczenia zdrowia , radości , ciepła wenętrznego i pogodowego i wszytkiego tego czego Kazdy sobie zyczy ...... http://images6.fotosik.pl/117/57310f98e4f26fb5.jpg od wczoraj tu cisza....... więc ja tylko dobrą energię zostawiam ...... pogodnego dnia . .....jest 6.31 poniedziałek 13.07 .... na nowy dzień ..na obowiązki dzisiejsze , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Przyszłam się przywitać i słoneczko poranne przyniosłam http://files.myopera.com/Pieczarkowski/albums/579284/Wsch%C3%B3d%20s%C5%82o%C5%84ca%20nad%20Ajudahem.jpg Niech Wam pięknie dziś świeci i rozjaśnia wszystkie kłopoty. Niech położy uśmiech na Wasze usta i radość do serc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts