Anna Wiśniewska 13.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witajcie Pigwo - ogromnie się cieszę. Od niedawna niestety wiem, jak cudownym prezentem może być taka diagnoza. Nie miałam pojęcia, że kiedykolwiek o to poproszę, ale proszę o modlitwy i dobre myśli dla mojego ukochanego Taty. W środę ostateczna diagnoza w szpitalu onkologicznym. Ma duże narośla w śródpiersiu i parę jeszcze wskazujących na najgorsze objawów. Strasznie się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 13.07.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jestem pewien, że wyjdzie z tego. Trzeba tylko walczyć. Nie mogę być jedynym, któremu sie udało. W każdym razie bedziemy się modlić i o Niego i o wszystkich potrzebujących, bo " Smierć kazdego człowieka umniejsza mnie, albowiem jestem zespolony z ludzkością... - John Donne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witajcie, kochani, jak dobrze Was widzieć! Pigwo - fajnie, że jesteś z nami, będziesz tu miał wielu przyjaciół, a rozmawia się nie tylko o budowie, sam zobaczysz. Dzisiaj z rana udało mi się znaleźć chwilę oddechu, no to pędem tutaj przybiegłam, żeby wszystkim zostawić buziaki i słoneczne pozdrowienia. Aniu - oczywiście, że się pomodlimy za Twojego Tatę, bardzo mam nadzieję, że uda się Go wyleczyć i że wróci do zdrowia - jak wielu naszych "podopiecznych". Trzymaj się, kochana, będzie dobrze, bardzo się o to postaramy, a sama widzisz, jaką moc mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.07.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Wpadłam się przywitać Żelka ,Stefek Tomek -dajcie znać co u Was słychać -dawno nie było żadnych wieści. Pigwo-miło Cię widzieć w dobrym nastroju 1950, Ania Wiśniewska-jestem z Wami całym sercem Depsia -wiem ,że z czasem u ciebie krucho ale napisz co słychać u Żelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.07.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jestem z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 14.07.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam cieplutko Aniu Skabie całym sercem jestem z Tobą Pigwo jak pieknie ........ Dapsiunia dbaj o siebie Maleńka i nie zapracowuj się ...... Afrodytko cudowne słoneczko przyniosłaś ....i wizualne i do serduszka .... Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witajcie.Przyszłam z kciukamidla Wszystkich potrzebujących. Wysyłam dobra energie i pozytywne fluidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Strasznie się boję Aniu jestem z Tobą .....pomodlę sie o dobrą diagnozę dla Taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 14.07.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jestem ze wszystkimi potrzebujacymi,trzymajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Strasznie się boję Aniu jestem z Tobą .....pomodlę sie o dobrą diagnozę dla Taty Ja też I za Tomka i Zelijkę i Stefka i Pigwę też się pomodlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2009 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzień dobry szybkie wysyłam - myslami jestem z Wami cały czas, chociaż mnie nie widać. Co zrobić, taka praca, że latem nie ma chwili czasu. Ale nie narzekam, broń Boże, jest bardzo fajnie, tylko pracowicie. Kochani, cały czas myślę o naszych potrzebujących. Aniu, napisz coś, jak z Twoim Tatą? Uśmiech i słoneczko wszystkim zostawiam, Bonetko, Afrodyto, Galka - buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.07.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dziewczyny jestem z wami, odwagi będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.07.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 jestem, 3mam za potrzebujących zdrowia ....... znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tato jest od 8 rano w specjalistycznym szpitalu w Szczecinie. Na razie nic nie wiem. Jakie badania, kiedy, kiedy diagnoza - cały czas czekam na jakieś informacje. Dziękuję Wam z całego serca za dobre myśli i modlitwy.Jak tylko będę coś wiedziała, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 15.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam Wszystkich Aniu jesteśmy z Tobą i sercem i modlitwą i myślą Depsiuniu Ty zapracowana Pszczółko . ...jesteś NIESAMOWITA inna by się skarżyła a Ty cieszysz się że jest jak jest Dobrego dnia Wszystkim zdrówka naszym Podopiecznym i dobrych wiadomosci ze Szczecina .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 15.07.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Kochani, przesyłam dobre myśli z wędrówki jedziemy z moją rodzinką przez Polskę z zachodu na pd. wschód. Była już Łódź, Piotrków Tryb. (dla mnie piękna starówka), okolice Sandomierza, Zamość a teraz lecimy na Leżajsk, Jarosław i Przemyśl ... Wszystkiego dobrego dla wszystkich naszych chorowitków - czy ktoś coś wie na temat kondycji Tomka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Kochani, przesyłam dobre myśli z wędrówki jedziemy z moją rodzinką przez Polskę z zachodu na pd. wschód. Była już Łódź, Piotrków Tryb. (dla mnie piękna starówka), okolice Sandomierza, Zamość a teraz lecimy na Leżajsk, Jarosław i Przemyśl ... Wszystkiego dobrego dla wszystkich naszych chorowitków - czy ktoś coś wie na temat kondycji Tomka?? nooo to zwiedzasz moje rodzinne strony życzę szerokiej drogi... w Leżajsku sa piękne organy w tamtejszym Kościele... warte obejrzenia .... i posłuchania... wszystkim życze miłego tygodnia... i tym 'chorowitkom' dużo zdrowia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No kochani, nie ma totamto, chyba trzeba jakiś szpiegów do Tomka wysłać, bo osobiście siwieję z braku wiadomości (a w moim wieku nie przystoi ) Wszystkim zycze zdrówka,pogody ducha i wiary w moc FM - kochani będzie dobrze Pigwa -ale Ty fajny facet jesteś Twoje ciepełko czuć aż tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 15.07.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Kochani, przesyłam dobre myśli z wędrówki jedziemy z moją rodzinką przez Polskę z zachodu na pd. wschód. Była już Łódź, Piotrków Tryb. (dla mnie piękna starówka), okolice Sandomierza, Zamość a teraz lecimy na Leżajsk, Jarosław i Przemyśl ... Wszystkiego dobrego dla wszystkich naszych chorowitków - czy ktoś coś wie na temat kondycji Tomka?? I mnie się ckliwie zrobiło, bo to i moje rodzinne strony (po Twojej trasie - Rudnik nad Sanem), skąd właśnie wróciłam, bo zostawiliśmy dzieci dziadkom na wakacje . Zaglądam tu, a informacji świeżych o zdrówku niewiele, za to "podopiecznych" przybywa . Trzymajcie się Ludziki i całą zebraną energię z polskiego wybrzeża (o dziwo pogoda była piękna) Wam przekazuję! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.07.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Cósik nasi informatorzy się nie wywiązują Cisza taka od Tomaszka zalatuje, że aż dźwięczy w uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts