ziaba 06.08.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cesarka niech sobie będzie , a i owszem..ale nie mniej jak za 8 tygodni ! Na razie czekanie, czekanie , czekanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.08.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cesarka niech sobie będzie , a i owszem..ale nie mniej jak za 8 tygodni ! Na razie czekanie, czekanie , czekanie.. I wspieranie, wspieranie, wspieranie z całych sił. Trzymaj się droga Agnes, dziś cały czas myślami byłam z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ziabko, czyli jak na razie to operacji nie było? Kurde, kurde, niech wytrzymają jeszcze troszkę, każdy dzień się liczy Choćby 6 tygodni jeszcze! Ja miałam cesarkę na koniec 37 tygodnia i Tomeczek zdrów jak rybka, bez cech wcześniaczych. Agnieszko, Franusiu, jeszcze troszkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 06.08.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Zdzisiu, cesarka nie, ale to ciąża bardzo zagrożona, z zatruciem ciążowym. Przepraszam - mało się na tym znam, choć miałem dwójkę dzieci. Ale modle się i wierzę, że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzień dobry - mam wielką nadzieję, że dobry dla Agi i malutkiego Franusia oraz oczywiście wszystkich pozostałych. Czy są może jakieś nowe wieści od Agi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzień dobry! Ja też czekam z niecierpliwością na wieści o Adze i Franusiu! Mam malutkie dobre wieści o moim Tacie Miał wczoraj robione echo serca, bo cztery lata temu przeszedł zawał, a chemia ma na serce wielki wpływ. I z badania wyszło, że po pierwsze - serce już "zapomniało", że miało zawał, nie ma na nim żadnych jego śladów, a po drugie - nie ma na nim też żadnych śladów chemii, a ponoć często nawet u ludzi, którzy nigdy problemów kardiologicznych nie mieli, chemioterapia mocno odciska się na sercu. Tato czuje się coraz lepiej, ustępują mu bolesne objawy, w środę ma kolejną - drugą sesję chemii. Oby im dalej tym lepiej było! I oby dobre wiadomości były zaraźliwe! Tomku, Agnieszko, Franusiu - całym sercem jestem z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 07.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jestem w wirze pracy w domu i przy wykańczaniu ale chociaż na chwilkę zawsze zaglądam. Cały czas myślę i wspieram naszych Przyjaciół z forum, nie ma i nie będzie takiej chwili, że zapomnę przy złapaniu oddechu czy też przy filiżance kawy wysłać jak najwięcej dobrych fluidów z letnim zapachem kwiatów i trawy do wszystkich potrzebujących. Niech dobry Bóg ma Was zawsze w opiece. Sama wiem jakie to ważne wiedzieć, że są ludzie którzy wierzą i czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 szczerze mówiąc, dopiero teraz wlazłam na te wątki Tomku - życzę dużo zdrówka, bardzo dużo zdrówka i sił Aguś - jak sie czujesz ? jak Franuś ? życzę dużo sił i zdrówka również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jest po 12.00 w naszym wiejskim kościele bily jak codzień dzwonyAnioł Pański , chwila przerwy od ogrodowej krzątaninyi modlitwa zaniesiona za Ciebie Aguś i Franusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Agusia i Franuś http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/przytul.gif i to samo dla wszystkich naszych potrzebujących wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Problemy Franusiowe kręcą się jak w karuzeli. AgnesKa nie zna ni dnia ni godziny. Byle do wieczora a jutro kolejny baaaaaaaaaardzo ważny dzień : jutrzejsze badania zadecydują o następnych godzinach . Wszystko może się zdarzyć w każdej chwili. Agnieszka dziękuje Wam za wszystkie dobre myśli. A potrzebne są, oj potrzebne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzięki ziabko za wiadomości.Trzymam kciuki za "do jutra" i za "jutro" i za każdą następną, potrzebną godzinę!Agnieszko, trzymaj się! Franusiu! Jeszcze troszkę Perełko, a potem już misie, kołysanki, kulkolandy, baseny pełne wody, piaskownice, ciężarówy kolorowe i co tam sobie wymarzysz. To wszystko czeka na ciebie, tylko wytrzymaj jeszcze troszkę Malutki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jestem, trzymam, zaciskam i wysyłam wszystko co można, dobrą energię, dobre myśli, troskę, niech leci do AgnesK, Frania i wszystkich potrzebujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 jestem i myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.08.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Tomkowi i jego bliskim życzę dobrego dnia Cieszę się na dobre wiadomości od Taty Ani-walczy dzielnie Ale dziś najbardziej myślę o Agnesce i Franusiu-trzymajcie sie dzielnie bo my modlimy sie za Was z całych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 07.08.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Trzymajcie się i nie dajcie sie! Jestem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam sobotnio. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie dobra sobota dla AgnesKi i Franusia - oby udało im się być razem jak najdłużej!!! Witam wszystkich porannie i dobrego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.08.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Franek mamy się nie posłuchał. Agnieszka w stanie ciężkim przewieziona na blok i operowana. Nie wie o której.. Ledwo szepcze. Nic o Franiu nie wie, tylko to, że leży na OIOMIie. Po głosie słychać, że Aga jest na samym głębokim dnie. Nie ma mnie od teraz w zasięgu neta aż do jutra wieczora, postaram się cośkolwiek na wieczór przekazać Paty telefonicznie by tu wpisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.08.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.08.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Aga - bądź silna Franuś .... jeśli możesz - walcz Miejmy nadzieję ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts