aniawmuratorze 11.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Gabrysiu myslę o Was cieplutko i o Tomku i o Twoim synku Aga, Franuś bądźcie dzielni, wszyscy na Was czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 i ja myślę o Tomku i Agnieszce i Franiu...i smutno mi , że tak niewiele mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Życzę dziś wszystkim ogromnej pogody ducha i spokoju wewnętrznego. Musi być dobrze, bo nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 12.08.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień dobry Nadzieja , Wiara , Ufność , Miłość .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brockii 12.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witaj Tomeczku!Pozdrawia Cię gorąco i serdecznie,wracając z Głębinowa do Głuchołaz z ryb połowu,z nocki-Wojtek Brocki.Cieplutkie życzenia zdrowia,wyrazy wsparcia duchowego,pozytywnego myślenia,optymizmu,oraz wszelkich łask bożych przesyła drogiemu przyjacielowi Tomkowi,Tobie Marysiu i Waszym dzieciom Wojtek Brocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 12.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień dobry Nadzieja , Wiara , Ufność , Miłość .... Piękny utwór warto posłuchać w skupieniu . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2009 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzień dobry wszystkim!Mam nadzieję, że będzie naprawdę dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 witam się i z nadzieją czekam na jakieś wiadomości...słóweczko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 AgnesK - trzymam kciuki za Ciebie i Frania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 AgnesKa ma wzloty i twarde lądowania. Ale Ona waleczna jest niebywale. O wyjściu ze szpitala na razie mowy nie ma. Franciszek walczy uparcie , chociaż ma ostro pod górkę. Dziękuję wciąż nieustannie za Wasze myśli dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.08.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Kurde, to chyba nie jest źle, co? To znaczy na pewno mogłoby być lepiej, ale oboje walczą i to jest najważniejsze. A nagrodą będzie wspólne wyjście ze szpitala i mnóstwo pięknych chwil razem Mocno w to wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dzień dobry! Myślę cały czas o Adze i maleńkim Franusiu.Myślę też o Tatusiach obu Ań. Jak tam u Was, dziewczynki, wszystko dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.08.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ziaba , to chyba dobre wieści, nie jest gorzej a to ważne. DPS u mojego taty lepiej, chodzi juz sam po pokoju. Ale ciągle mam lęk, co dalej. Ta sepsa odbiła się mocno na wątrobie i sercu. A po stłuczeniu mózgu i niedotlenieniu tato ma wolniejszą wymowę. Mimo to bardzo się cieszymy,że wyszedł z choroby, że jest jak jest. Teraz chcę każdą chwilę spędzać z Nim, aby móc w pełni się Nim nacieszyć.Trzymam kciuki za Wszystkich potrzebujących wsparcia i pamietam w modlitwie.A jak trzyma się Tomek? robi postępy? A jak synek? Czekam na wieści co u Agnieszki i Franusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.08.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Posypię dobrymi wieściami póki są : Franio waży już 1160 g !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.08.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Posypię dobrymi wieściami póki są : Franio waży już 1160 g !!! łał do przodu mały ! Pozdrowionka dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Posypię dobrymi wieściami póki są : Franio waży już 1160 g !!! Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ziaba to wspaniała wiadomość! Rośnij Kurczaczku, rośnij! Dpsiu, mój Tato dziś wrócił do domu po drugiej sesji chemii. Mówi, że czuje się rewelacyjnie, nawet apetytu mu tym razem nie odebrało. W sumie przestał już całkowicie odczuwać fizyczne symptomy choroby i czuje się bardzo dobrze Gdyby tylko nie ta świadomość... No ale cieszmy się tym, co jest Tato posłusznie żywi się grapefruitami, winogronami, brokułami, pije sok buraczany, łyka ecomer i pije sok noni Karny i spolegliwy z niego pacjent, choć osobą taka nigdy nie był Generalnie jest wkurzony na tego swojego zwierzaka w śródpiersiu. I wydaje mi się, że to dobra postawa Po trzeciej chemii jest chyba tomografia kontrolna. Trzymajcie kciuki, żeby jej wynik był jak należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Aniu, cieszę się, że u Was też się układa. Dużo zdrówka dla taty. Ten sok Noni to sie w aptece kupuje? Cieszmy się każdym dniem jakie mamy jeszcze z rodzicami. Oby było ich na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.08.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Aniu, sok noni kupuję przez internet u dystrybutora. W żadnej aptece go nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Posypię dobrymi wieściami póki są : Franio waży już 1160 g !!! ALe Kawał CHłopa Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts