daggulka 17.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 nie wiemy co u Agnes i Franusia ..... mam nadzieję, ze bez zmian czyli że ku dobremu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Gabrysia - zanim zaczniesz prywatnie - załatw sanatorium - należy mu się . Konstancin.Zapłacić zdążysz jeszcze nie raz i nie dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 AgnesKa ma znów z letka pod górkę. Jej zdrówko daje wiele , oj wiele do życzenia. Franio zmiennie, jednego dnia w tył, drugiego dnia w przód. Agnieszka wiele razy powtarza, że Wasze modlitwy są same w sobie cudem. I Dobry Bóg nie pozostanie głuchym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Bedzie dobrze, musi byc! Nikt tutaj nie pozwoli na nic innego. Czasami tak jest, ze dluzej trwa dochodzenie do zdrowia, ale trzeba wierzyc, ze wszystko przez co przechodzimy to tylko droga ku lepszemu, ku zdrowiu. Bo taki mamy cel i juz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Zelijko -mocno Cie ściskam i Stefka - jesteś dla mnie niesamowitym wzorem . Myślę o Was kazdego dnia ,tak samo jak myślę o AgnesK i Franku , i o Tomku i o wielu moich znajomych ,ktorzy maja kopoty nie tylko zdrowotne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 AgnesKa ma znów z letka pod górkę. Jej zdrówko daje wiele , oj wiele do życzenia. Franio zmiennie, jednego dnia w tył, drugiego dnia w przód. Agnieszka wiele razy powtarza, że Wasze modlitwy są same w sobie cudem. I Dobry Bóg nie pozostanie głuchym.. Oby, oby dokładnie słuchał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2009 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jak zawsze, modl się i myślę o wszystkich naszych potrzebujących. Wierzę, że nasz dobry Pan Bóg nas wysłucha i że pomoże im dojść do zdrowia. Trzeba nam tylko nie zwątpić i modlić się. AgnesKo, Franusiu, Tomku - myślę o Was cały czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ... tak mi przyszło do głowy, że nasze niezmienne "musi być dobrze i lepiej" ogromnie dużo daje Panu Bogu do myślenia więc dajmy mu siłę tą naszą niezmiennością w swoich poglądach! byle do przodu! kochani trzymajcie się wszyscy dzielnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Musi być lepiej, musi! I u Agnieszki i u Frania i u Tomka i Stefka i Zeljki i u mojego Taty! Inaczej sobie po prostu nie wyobrażam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kiedyś czytałam taka fajna książkę, która mówi, ze nasze myśli tworzą nasze życie. Myślisz o chorobie - masz chorobę. Myślisz o zdrowiu - masz zdrowie. Wiec trzeba widzieć siebie takim jakim chcemy być, i robić wszystko aby iść ku temu, a to co na razie jest nasza wyobraźnią, po woli stanie się naszym celem... Będziemy budzić się, oddychać i kłaść się z jedna myślą.., a wszystko co robimy będzie droga ku temu celu.., aż w końcu i ten cel już nie będzie tylko celem, a stanie się realnością... A jeśli mamy wokół siebie ludzi którzy pomagają nam się przy tym wszystkim uśmiechać to będzie ten proces krótszy. Bo rośniemy w sile. Tak jak my tu wszyscy razem. Dlatego widzę Tomka jak śmiga po swojej Komturii jak przecinak, widzę tatę Ani jak gra w piłkę z już dorosłymi chłopakami - wnukami, widzę Agnes z Frankiem jak zwiedzają z tata i siostrą mój ukochany Slunj i widzę siebie babcie Żelke jak siedzi spokojnie wiedząc, ze marzenia się spełniają. A wtedy już zapomina się o bólu, o strachu, o łzach, o ciężkiej pracy.., zostaje tylko uśmiech. I wszystkim nam tego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ziomalka marzenia sie spelniaja ......pamietaj !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Gabrysiu ma rację Nefer, dajcie Tomka do Konstancina Oddział rehabilitacji neurologicznej Adres: ul. Ujejskiego 37 05-510 Konstancin-Jeziorna (woj.mazowieckie)Telefon: 022-7564041 Specjalizacje: * Neurologia * Rehabilitacja medyczna Leczone schorzenia: * Nowotwory złośliwe oka, mózgu i innych części centralnego systemu nerwowego * Choroby zapalne ośrodkowego układu nerwowego * Układowe zaniki pierwotnie zajmujące ośrodkowy układ nerwowy * Zaburzenia pozapiramidowe i zaburzenia czynności ruchowych * Inne choroby zwyrodnieniowe układu nerwowego * Choroby demielinizacyjne ośrodkowego układu nerwowego * Zaburzenia okresowe i napadowe * Zaburzenia obejmujące nerwy, korzenie nerwów rdzeniowych i sploty nerwowe * Polineuropatie i inne zaburzenia obwodowego układu nerwowego * Choroby połączeń nerwowo-mięśniowych i mięśni * Porażenie mózgowe i inne zespoły porażenne * Inne zaburzenia układu nerwowego * Wrodzone wady rozwojowe układu nerwowego A w międzyczasie szukajcie dobrej prywatnej rehabilitacji. Na nas możecie liczyć. Buźka dla Komturka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Żelko-wielki ukłon w Twoją stronę za optymizm i dobre ,ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja też mimo że na forum ostatnio nie bywam z braku czasu, t myslę o wszystkich potrzebujących cielputko i kciuki zaciskam z całych sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ziomalko, sie wie! Ewka ,galka dziekuje kochane. Czegos trzeba sie trzymac jak idzie sie przez burze. A ja wole byc optymistka, przynajmniej wtedy sama sobie nie utrudniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ZeljkoTy jak zawsze umiesz tak napisać, że człowiek się zatrzymuje, zaduma go ogarnie, pokiwa tą swoją główką, rację oczywiście Ci przyzna i stwierdzi, że piękniej i bardziej prawdziwie napisać się nie da. Ukłony wielkie!Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.08.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kiedyś czytałam taka fajna książkę, która mówi, ze nasze myśli tworzą nasze życie. Myślisz o chorobie - masz chorobę. Myślisz o zdrowiu - masz zdrowie. Wiec trzeba widzieć siebie takim jakim chcemy być, i robić wszystko aby iść ku temu, a to co na razie jest nasza wyobraźnią, po woli stanie się naszym celem... Będziemy budzić się, oddychać i kłaść się z jedna myślą.., a wszystko co robimy będzie droga ku temu celu.., aż w końcu i ten cel już nie będzie tylko celem, a stanie się realnością... A jeśli mamy wokół siebie ludzi którzy pomagają nam się przy tym wszystkim uśmiechać to będzie ten proces krótszy. Bo rośniemy w sile. Tak jak my tu wszyscy razem. Dlatego widzę Tomka jak śmiga po swojej Komturii jak przecinak, widzę tatę Ani jak gra w piłkę z już dorosłymi chłopakami - wnukami, widzę Agnes z Frankiem jak zwiedzają z tata i siostrą mój ukochany Slunj i widzę siebie babcie Żelke jak siedzi spokojnie wiedząc, ze marzenia się spełniają. A wtedy już zapomina się o bólu, o strachu, o łzach, o ciężkiej pracy.., zostaje tylko uśmiech. I wszystkim nam tego życzę. Pięknie napisane, delikatnie, z ogromną wrażliwością i optymizmem. Zelijko dziękuję za te słowa. Potrzebne są chyba nam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Oj no, nie ma za co dziekowac. Co Wy, baby jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Żelcia ....twój optymizm jest zaraźliwy , wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Żelcia ....twój optymizm jest zaraźliwy , wiesz? Slowo daje, ze to nie ja, to FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts