DPS 22.08.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Dzień dobry - i u nas ziemia podlana, powietrze przeczyszczone od deszczu, a temperatura nabrała bardziej znośnych wartości. Mam nadzieję, że Oddział Forumowy będzie miał się coraz lepiej, bo Szpital Dobrych myśli wciąż działa i pracuje - jak zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Depsiaaaa jaki tam szpital?! Przeciez sama nazwa sugeruje chorobe, a my tu nie chorujemy, jeno do zdrowia dochodzimy. Odzial forumowy, moze byc.., ale proponuje to drugie zmienic.., na Armie dobrych Mysli.., bo tu sie wlaczy a nie choruje, ooo !!! Armia Dobrych Mysli - Odzial Forumowy Nie wiem jak Wam, ale my to brzmi inaczej i ma w sobie wieksza sile. Co Wy na to? Depsia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 22.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Fajnie, ale ta armia brzmi mi coś za krwawo. Może by tak towarzystwo ( oops -cholera nie, bo mi towarzyszy przypomina) albo bractwo? Bractwo Dobrych Myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Brat- Żołnierz się zgłasza do wysyłania plusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.08.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Fajnie, ale ta armia brzmi mi coś za krwawo. Może by tak towarzystwo... albo bractwo? Bractwo Dobrych Myśli. Drużyna, załoga, brygada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 No i masz, op...ła mnie! No to może Sanatorium Dobrych Myśli? W sanatorium dochodzi się do zdrowia, wszyscy mają tam świetną opiekę, zabiegi, dobre jedzenie i w ogóle. I dzień dobry wszystkim walczącym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 23.08.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ta nazwa jest fajna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2009 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dzień doberek! Zaczynamy nowy dzień w Sanatorium Dobrych Myśli. Personel zasiada i zaczyna przekaz dobrych myśli. Proszę państwa, proszę się nie spóźniać i nie ociągać, personel obowiązany jest do dyscypliny i wysyłania dobrych myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 24.08.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jestem obecna, wysyłam dobre mysli i czekam na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 24.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 i ja i ja !!! zapowiada się podobno upalny dzień, więc dbać o siebie, kochani, macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 U nas chłodno i pochmurno. Czy w celu wysyłania dobrych myśli koniecznie trzeba zasiąść? Bo ja trochę powysyłałam na siedząco, ale teraz muszę wrócić do różnych rozpoczętych czynności, które nie zajmują myśli, więc mogłabym wysyłać na stojąco.I jeszcze mnóstwo pozytywnej energii od tymczasowo naszych nowych lokatorów: http://img5.imageshack.us/img5/6608/p1010015hok.jpgBy agdus, shot with C725UZ at 2009-08-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.08.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Czy ktoś ma wiadomości o Agnes? Bo już oczy wypatrzyłam. Pozdrawiam wszystkich chorych i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.08.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Nie ma wiadomości od Agnes .... też sie martwię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Kiedys była umowa, że brak wiadomości to dobra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 24.08.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ja z tych co zawsze muszą wszystko odwrotnie i na opak (i jeszcze się uprzeć głupio przy swoim muszę) i to Sanatorium na pierwszy rzut oka mi jak "lecznica uzdrawiająca myśli" wyszło . Ale na drugi rzut oka mi pasi Może jakiś etat salowej się znajdzie? PS Agduś przepiękna tricolorka, maluchy też bossskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Sanatorium mi się podoba To ja tak dla wszystkich oczekujących dobrych wieści cichutko wspomnę, że mój Tato czuje się naprawdę bardzo dobrze. Fizycznie czuje jak nowotwór mu się cofa (to jego słowa ) i w sumie z niecierpliwością oczekuję tej tomografii sprawdzającej w trakcie kuracji chemicznej, bo wierzę, że po niej będę miała same cudowne wieści PS. To takie moje zaklinanie przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 no właśnie....ma ktoś jakieś wieści od naszych chorych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 24.08.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No to może Sanatorium Dobrych Myśli? Brilliant!!! Ty Anetko zawsze masz bezbłędne pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Sanatorium mi się podoba To ja tak dla wszystkich oczekujących dobrych wieści cichutko wspomnę, że mój Tato czuje się naprawdę bardzo dobrze. Fizycznie czuje jak nowotwór mu się cofa (to jego słowa ) i w sumie z niecierpliwością oczekuję tej tomografii sprawdzającej w trakcie kuracji chemicznej, bo wierzę, że po niej będę miała same cudowne wieści PS. To takie moje zaklinanie przyszłości Aniu - wspaniale, ogromnie się cieszę, że Twój Tata tak dobrze reaguje na leczenie i że tyle optymizmu oboje w sobie macie. Fantastycznie - tak trzymać, a Tata na pewno wie, co mówi, kiedy czuje, że się nowotwór zwija stamtąd. Dzień doberek wszystkim. Słonko już świeci, ptaszki śpiewają, zaczyna się kolejny piękny dzień. Nasze Sanatorium działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Może jakiś etat salowej się znajdzie? no to nam tylko dochtóra tutaj brakuje, ale myślę, że Depesia przytarga tutaj tego właściwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts