galka 07.09.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Agnes-będę się modlić o tych kilka najbliższych dni ,żeby przyniosły nadzieję i poprawę,żeby nastąpił przełom. Jesteśmy z Tobą,pisz jak Franuś daje sobie radę. Pozdrowienia dla taty Ani Wisniewskiej , Ani klepki , Tomka i jego rodziny. I oczywiście pozdawiam Pigwę-wzór dla wszyskich kuracjuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 07.09.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Agnes, oczywiście nie zapomne w modlitwach o Franusiu.W lipcu jak było tak tragicznie z moim tatą, rozmawiałam z koleżanką, która 2 lata temu pochowała swoją mamę. Chciałam się jej spytać jak to zniosła, jak dalej z tym żyć. I ona dała mi nadzieję mówiąc, "Aniu, nie myśl o tym, twój tata tata żyje, a póki żyje jest nadzieja. Bądź przy nim i nie myśl o śmierci".A lekarze tez byli sceptyczni.Agnes póki Franuś walczy jest nadzieja. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Aniele ! Zerknij na Frania dokładniej. Odczep się od tych pijaków przechodzących przez kładkę, daj im pospać spokojnie w krzakach. Jeśli taka wola Najwyższego byś stał bezrobotny obok Frania, to daj siłę Agnieszce. Podeprzyj ją, podprowadź po trudnej ścieżce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Cały czas zaciskam kciuki i wysyłam dobre mysli i modlitwy do naszych potrzebujących.Nawet jak mnie tu nie ma. Aga trzymaj się kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Agneska , kochana .... trzymaj sie ....Franus ...walcz, chopie...walcz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Trzymamy kciuki za Franka. Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Franek dasz rady! Jestesmy z Toba! Agnes musi byc dobrze!!!! Musi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Agnes moje modlitwy wyslane ku Niebu o zdrowie dla Franusia o siły dla Ciebie i Twoich bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Trzymamy kciuki za Franusia i Agę.I czekamy na wiadomości o Tomku. Co tam słychac ? jakieś wieści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Ja też trzymam .... mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Bardzo się modlę do Najwyższego o siły i dobre życie dla Franusia i dla Ciebie, Aguś. Wierzę i mam nadzieję, bo inaczej nie wolno.Franuś ma wiele woli życia i wiem, że ta wola życia zwycięży.Aniele Boży, przy nim stój, pomagaj mu i wspieraj, jego Mamę też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Zapomniałam napisać - Majka ma koszmarną poważną anginę ropną z powikłaniami, jak troszeczkę dojdzie do siebie to da coś znać o Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.09.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Niech dobre anioły maja w opiece naszych rekonwalescentów. Franek walcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.09.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Sercem z Wami - nieustannie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Aguś, jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Aga, trzymaj się!Jeśli możesz, napisz jak dzisiejszy dzień minął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Franuś... walcz słoneczko...Aga trzymaj się brak mi słów by cie podtrzymać na duchu pisz w każdej potrzebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 jestem myslami blisko Ciebie Agnes ściskam moooooooooocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2009 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Aguś, kochana...Cały czas z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 08.09.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Franusiu, skarbie, dasz radę, wytrzymasz! Tylko jeszcze troszeczkę się postaraj, jeszcze raz wytęż wszystkie swoje siły i wyjdź na prostą. Twoja mama tak bardzo tego pragnie i na to czeka. Agusiu, obudziłam się dzisiaj w nocy i przypomniałam sobie, że zapomniałam poprosić Boga o zdrowie dla Twojej kruszynki. Więc zrobiłam to w środku nocy, kiedy wszysycy spali i Bóg miał więcej czasu na słuchanie próśb szczególnych. Jestem całym sercem z Tobą. Życzę zdrówka i trzymam kciuki za wszystkich naszych chorujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts