Żelka 08.09.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Nowy dzien i nowa prosba dla Franka. Franus dasz rady!Aga musi byc dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 skasowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Siedzimy tam pod Oiomem razem z nią.... Niech się trzyma mocno i nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Agusia ....też myślami jestem z Tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.09.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Aga, każdy dzień zaczynam od zerknięcia do tego wątku.Czekam na każdą wiadomość wierząc, że będzie dobra.Każdy dzień kończę modlitwą za zdrowie Frania i Twoje.Wysyłam dobre myśli nieustannie, niech dodadzą Ci sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 08.09.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ziaba, pisz, jak tylko czegoś się dowiesz. Mam ogromną nadzieję, że Franuś przeżywa kryzys, po którym będzie już tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 08.09.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Agnes - do tej pory nie pisałam nic, bo jak mam napisać byle co to lepiej nic nie pisać. Całym sercem i myślami jestem z Tobą, do tego stopnia że Franuś w nocy mi się śnił i ........, teraz wiem że będzie dobrze - musi być Pozdrawiam Cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.09.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Agnes trzymaj sie. Tak Ci współczuję.... Strach o dziecko to największy strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Aga cały czas jestem z Wami myślami.Wiezrzę mocno, że Franek z takim wsparciem da radę.Trzymaj się kochana. Niech dobre anioły mają Was w swojej opiece. oczywiście dobre mysli wysyłam w strone wszystkich naszych podopiecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 modlitwą cały czas i dobrynmi myslami bede przy Franusiu i wszystkich podopiecznych sanatorium!!!!! Franuś-juz pokazał jaki silny chłopak z niego i da radę !!!!bede sie modlic o oto gorąco!!!! Agnes- dla ciebie wytrwałości kochana!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Modlę się za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.09.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ojej Franusiu a człowiek pędzi i załatwia po przeprowadzce i nie zagląda na forum, trzymaj się słońce, teraz już nic nie jest ważne tylko Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Kochani, tradycyjnie już dziękuję Wam bardzo za każde słowo wsparcia i modlitwy za Frania. Gdy pisałam mój wieczorny post w niedzielę, nie wiedziałam jeszcze, że tej samej nocy rozegra się walka o życie krasnoludka. Trwała do 2 w nocy. Wczorajszy dzień był też bardzo ciężki. Już nawet nie wiem ile razy lekarz był wzywany do małego na cito. Wychodząc wczoraj z OIOMu – o tym pisała Ziaba – wiedziałam, że telefon może zadzwonić w każdej chwili..Ale Franiu dał radę. Dziś dostał antybiotyk ostatniej szansy, ową armatę, o której wspominał mi lekarz jakieś 1,5 tygodnia temu. Lek bardzo rzadko używany, bo jest właśnie określany jako armata i ma silne skutki uboczne.. Ale nic poza tym lekiem dla Frania już nie ma. Dostał wszystko, co mógł dostać.. Do końca tego tygodnia okaże się czy malutki „zaskoczy”. Po drodze było usg mózgu i setki innych badań. Z 10 godzin, jakie spędziłam dziś w szpitalu, przy Franiu byłam w sumie 1,5 godz, reszta przesiedziana pod drzwiami i oczekiwanie na wyniki kolejnych badań.. Ja wierzę, że malutki da radę. Tyle już przeszedł, żyje miesiąc, tyle załamań za nim.. To było zdecydowanie najgorsze, teraz MUSI być tylko lepiej. Długa droga przed nim jeszcze.Maluszek waży dzisiaj całe 1495 gr i ma cudowny drugi podbródek. Powolutku robi się cały ślicznie okrąglutki. Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Aguś, trzymam kciuki Będzie dobrze, NA PEWNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 AgnesK ...dobrze , że napisałaś ...teraz mogę spokojnie iść spać - czekałam tylko wierząc, że dasz nam jakieś informacje - bardzo się bałam że będą to informacje złe - ale widzę, że aż tak złe nie są i Franek walczy - ciężka to walka bo o każdy oddech - ale ja wierzę, ze wygrana będzie trzymam kciuki - i czekam każdego dnia na Twoje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jak dobrze, że mały tak dzielnie walczy, kciuki trzymam, by jak najszybciej wyzdrowiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ściskam Agnes mocno nie wiem skąd czerpiesz siły ale jesteś niesamowitą Mamą - Franek to prawdziwy szczęściarz !!! Słyszałeś Franiu ? Twoja Mama to zuch babeczka Niech armata wykurzy wszystko czego nam do szczęścia nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Niech armata zrobi swoje.Franek jest bardzo dzielny i da radę, innej opcji nie bierzemy pod uwagę.Walcz chłopie.Agusia trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 AguśJestem z Tobą, z Wami całym sercem!Twój Krasnoludek to mega silny mężczyzna, niesamowity jest, da radę. Wierzę, wiem, że będzie dobrze!Jak już jest fałdka i podbródek to musi być dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dobrze.Bardzo dobrze.Musi być jeszcze lepiej. NIe widze inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts