aniawmuratorze 10.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Wszystkim kurującym się pięknego dnia zyczę i sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ok. Okazuję chrześcijańskie miłosierdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ziaba a dla mnie akuratnie Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ale dzielny maluszek z Frania. Jaśku, Gabrysiu, skrobnijcie coś o Tomku, bo już długo nic nie piszecie. No i o synku Gabrysiu napisz. Na pociechę dodam, że moja córka ma w swej karierze dwa szycia głowy i wybity ząb na dębowym regale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 też czekam na informacje od Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 dopiero dzisiaj przeczytałam wątek o Franiu .......nic nie napiszę....... ................nie umiem................ życzę Wam wszystkim dużo, duuuuużżżooooo zdrowia..........i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.09.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Agus, ja tez dopiero trafilam po dluzszej przerwie na ten watek - sciskam kciuki z calych sil za Frania Twojego - dzielny jest!!! Bede z Wami myslami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 10.09.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja też złamanym paluchem klikam i pytam co u Tomka? Wszystkim życzę dużo sił i zdrówka - jestem myślami z naszymi potrzebującymi, przesyłam promienny uśmiech o taaaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kciukasy zacisniete, jak codzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 myślami jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 jakieś niusy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 nic....ani słychu ani widu ...też czekam i nocleg odwlekam bo a nuż widelec za 5 minut cuś ktoś napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Kochani, Franuś miał dziś pobierany komplet badań. Laboranci niestety źle pobrali pierwsza morfologię Trzeba było maluszka kłuć ponownie.. Znowu źle pobrali Ordynator zarządził koniec kłucia, żeby małego nie męczyć no i żeby zaraz nie było czwartej transfuzji.. Dla takiego okruszka pobranie 2cm krwi to bardzo dużo. Rezultat jest taki, że nie wiadomo na jakim poziomie są leukocyty.. Z innych badań pobierany jeszcze dziś wiem, że CRP jest w normie! No i gazometria popołudniowa była najlepsza od czasu załamania! To taki..milimetr w dobrym kierunku. Waga: 1530. Franuś poznaje mnie już dobrze Uspakaja się, gdy tylko położę mu dłoń na główce, mówię do niego.. Często żali sie robaczek pocierając łapką rurę od respiratora.. Ale jeszcze troszkę tylko a pozbędzie się jej. Wierzę w to nieustannie. Pozdrawiamy Was serdecznie Ps. Daggulka, do łóżka marsz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 bardzo dobre wieści wieczorne przynosisz oby wszystko szło w dobrym kierunku, czego Wam obojgu z całego serca życzę teraz i ja ze spokojnymi myslami moge spadac do łózka dobrej i spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ps. Daggulka, do łóżka marsz! no idę, idę już się doczekałam ... na takie wieści warto czekać ... dziś przytulam mocno ...a jutro zaś będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Oj jak dobrze, że wieści pocieszające. I Krasnoludek rośnie jak na drożdżach Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Pięknie nam się dzisiaj nowy dzień rozpoczyna - takie dobre wieści o Franusiu są! Aguś, walczycie oboje tak bardzo mężnie, że po prostu MUSI się udać. Musi być tak, że już za jakiś czas przytulisz swojego maluszka, a on radośnie się roześmieje na Twój widok. Wierzę w to bardzo gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.09.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Oj jak dobrze, Franus na wadze przybiera . No ale żeby 2x kłuć ?I jeszcze źle stażystka się uczyła, czy co? Agnes dobrego, spokojnego dnia Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.09.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jakie dobre wieści Niech Krasnoludek zdrowieje, a Ty Matko Krasnoludka dbaj o siebie i odżywiaj się dobrze by mieć siły dla maluszka, kiedy już wyjdziecie razem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.09.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Cześć wiaro !!! ( dosłowna ) Powitajmy kolejnego pacjenta na dochodne - złamany palec też wymaga wsparcia duchowego ! Janinki, czuj duch ! Bo ducha to my tu mamy walecznego. Nadal cisza Tomkowa tylko dźwięczy , nikt nic nie wie kurde ?? Trzymajcie za mnie dziś kciukasy - dziś Wielkie Guru Od Ważnej Rzeczy W Środku wyda wyrok - będę się odwoływać jak by co A tak w ogóle za oknem szaleją szpaki , fruwa babie lato i opętańczo kwitną wrzosy. No i grzybów zatrzęsienie, nawet u mnie rosną koźlaki i podgrzybki , cieszą się psy , że nowy punkt siusialniany powstał Dla wszystkich zostawiam po cukierku : http://www.bonbons-saintjulien.fr/aj/bonbons-hd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts