daggulka 11.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 noooo... i o to chodziło, Aga ....o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no i to są super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Franeczek zuch chłopak Lubimy takie dobre wieści ojjjj lubimy Agnes ściskam mocno piękna piąteczka mamy i synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Agnes bardzo się cieszę z dobrych wieści.Życzę, żeby każdy następny dzień był równie szczęśliwy dla Ciebie i Franusia.Trzymam kciuki za Ciebie dzielna Kobieto i Dzielnego Franusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 zatkało mnie nie mam słów Cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Dzisiaj mija 5 tygodni Frania na OIOMie. Myślę, ze to już NAJWYŻSZY CZAS, zeby chłopaczek zaczął się zbierać Pan doktor powiedział mi dzisiaj (panie pielęgniarki powtarzały mi to wielokrotnie w ciągu tygodnia), że Franek dał im już nieźle w kość - za 5 takich brzdąców Skoro więc wyrobił 500% normy.. to wystarczy Stachanowiec kurka się znalazł Jejku...jak ja się cieszę. Aż sobie normalnie popłakałam dzisiaj ze szczęścia Jeszcze raz - dziękuję Wam kochani. I z tego wszystkiego o innych chorowitkach naszego sanatorium wspomnieć zapomniałam. Zbierajcie się chłopaki i dziewczyny! Młodzież przykład wam daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Super wiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Już niedługo będziecie w domku Aga - razem z Franusiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 11.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 brawo Franek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Aga! Spłakałam się! Ze szczęścia też Rewelacja! Franuś! Oby tak dalej! Ale super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Co tu gadać..... ciotka amalfi pęka z dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 AgnesK, cieszę się razem z Tobą, razem z nami wszystkimi Teraz już Kruszynka da radę http://img263.imageshack.us/img263/7128/hotyp1.gif Natomiast... Jeśli Franio trzyma łapkę na Twojej, to bierz się za siebie, Dziewczyno! Dlaczego Twoja dłoń jest taka blada? Badałaś sobie krew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Super wieści na dobranoc. Franuś dzielny chłopak z Ciebie rośnij bo u nas duża piaskownica Całą resztę naszych podopiecznych pozdrawiam i tak jak aga pisała prosze brac przykład z młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Piąteczka Franusiowi Tobie Agnes też.Cieszę sie razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 11.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No, wreszcie, Franusiu! Wreszcie! Tak się cieszę!Agnes, ależ dobre wieści przyniosłaś! Wyobrażam sobie Twoją radość, kochana. Powoli Twój Krasnoludek wychodzi na prostą, jeszcze troszkę i przytulisz go do piersi i znów będziecie tak blisko jak wtedy kiedy był pod Twoim sercem. Trzymaj się, Agnes, myślę o Was bardzo często. Za resztę naszych chorutków także trzymam kciuki i o nich myślę. Wierzę, że dla każdego z nich ich choroba będzie tylko dramatycznym epizodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Agnes - co za super wieści! Zyczę Ci oby Twój Franek był taki jak mój - uparciuch czasem, ale jaki kochany pozdrawiam wszystkich kuracjuszy i trzymam nieustannie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.09.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dzień dobry przyszłam powiedzieć Za oknem bardzo zimno,więc ciepło pozdrawiam wszystkich kuracjuszy Sanatorium Dobrych Myśli i biały personel i zmykam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Aguś - to cudowne wieści są, jestem bardzo szczęśliwa!!! Wiedzieliśmy, że Franio da radę, kruszynka nasza kochana, waleczny taki!!! Jak Amalfi pisała - ciotki forumowe z dumy i szczęścia pękają! Sylwia - myślimy i o Twoim Tacie, oby powoli, ale systematycznie jego stan zdrowia poprawiał się, życzę tego bardzo, bardzo mocno. I myślimy o wszystkich naszych Kuracjuszach... Majka wciąż z anginą, czekam na telefon od Niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.09.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no po prostu sie poryczłam ze szczęścia. Agnes cudowne wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 12.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Agnes, czytam i ryczę..... Trzymam kciuki za Franka i wielkie buziaki dla Was wszystkich za wiarę i siłę Żeby wszyscy dookoła byli tacy jak Wy, świat byłby piękny:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts