aka z Ina 12.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 zryczałam sie, ze szczęscia... jak ja sie ciesze, że Franus ruszył z kopyta! Wszyscy wiedzielismy, że tak będzie! teraz to tylko do przodu!!!! Agnes-trzymam kciuki za Ciebie i Twego brzdąca, który juz nie taka malutka ma swą rączulkę Dla Tomka i wszystkich potrzebujacych również modlitwą jestem z nimi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.09.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Nie bylo mnie pare dni, bo bilismy z Stefciem u lekarza w Poznaniu. Wracam a tu takie wiesci. Zeszyt juz prowadzony, (patrz Agus jakie my podobne ), a Franus jak na chlopa przystalo "pisze coraz fajniejsze strony". Ciesze sie bardzo kochany nasi, ze idzie ku lepszemu. Inaczej byc nie moglo a ma byc coraz lepiej. Agus dbaj tez i o siebie, nie zapominaj jesc. Sciskam Was najmocniej i najserdeczniej jak sie da. Tomku napisz cos do nas, a jesli wciaz masz klopot z prawa strona to radze komputer z strona forum ustawic po Twojej prawej stronie i gwarantuje, ze sie poprawy. Sciskam Ciebie tez mocno i pamietaj, ze wrocisz do calkowitej sprawnosci. Troche tylko cierpliwosci i bedzie dobrze. Reszta kuracjuszy chyba nie ma watpliwosci, ze tutaj sie tylko zdrowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ja też złamanym paluchem klikam i pytam co u Tomka? kobieto ...to kalectwo zaraźliwe jest dzisiaj sobie wbiłam przy wyrywaniu chwastów patyk w palec u nogi ...miedzy paznokieć a palec od góry czyli nie w miejscu gdzie paznokieć wystaje , tylko tam gdzie wyrasta ...patyk wyjęłam, ale został kawałek albo dżazga bo boli , spuchło , paluch czerwony chyba jutro trza bedzie se fundnąć atrakcje w postaci wizyty u chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ja też złamanym paluchem klikam i pytam co u Tomka? kobieto ...to kalectwo zaraźliwe jest dzisiaj sobie wbiłam przy wyrywaniu chwastów patyk w palec u nogi ...miedzy paznokieć a palec od góry czyli nie w miejscu gdzie paznokieć wystaje , tylko tam gdzie wyrasta ...patyk wyjęłam, ale został kawałek albo dżazga bo boli , spuchło , paluch czerwony chyba jutro trza bedzie se fundnąć atrakcje w postaci wizyty u chirurga Ty to szoruj kochana teraz do tego chirurga bo to nie przelewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 daggulka do chirurga idź kobieto, zrób to szybko, będziesz miała szybko za sobą. Powodzenia! Czekam na dzisiejsze wieści do Agi. Mój Tato wczoraj był na spotkaniu z kolegami, mieli wypływać na morze na dorsze (to wędkarze są, takie zboczenie ) ale z powodu sztormu zorganizowali sobie dzień inaczej, piknik, łososie, i takie tam rozrywki I to niech będzie cały komentarz na temat jego samopoczucia i formy Mam nadzieję, że u Tomka i naszych pozostałych kochanych "podopiecznych" wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no jadę, jadę bo jest coraz gorzej .... gawel mnie wygania już od godziny ... ale jadę teraz bo jutro może bardzej boleć czyszczenie jakbym nie napisała do jutra znaczy , ze siedzę bo pobiłam lekarza (na ból reaguję agresją ) pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Franuś miał dziś kolejny moment krytyczny Stan na chwilę obecną ciężki niestabilnyZnowu mam być pod telefonem.. Odezwę się jak malutek się ustabilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ojej! Kurdemol, no! Franuś kruszynko, powalcz jeszcze! Wszystko będzie dobrze tylko się nie poddawaj! Aga, trzymaj się! Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Aguś, kochana, będziemy czekać razem z Tobą na każdą, najdrobniejszą nawet wiadomość.Musi być dobrze, musi i już, bo to nasz Franuś. Przytulam Cię mocno, Kochana Dziewczyno, tak wiele siły teraz potrzebujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Agnes ....kurrrde .... cos mnie tknęło żeby jeszcze zerknąć przed wyjściem - kochana - myślami jestem cały czas przy Franusiu i przy Tobie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Aga jestem myslami z Wami i moją modlitwę posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Aguś, będzie dobrze. Trzymaj się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Franuś walcz chłopie. Kciuki zacisniete bardzo mocno. Żelko a Ty co nic nie piszesz jak tam po wizycie ??? W końcu Stefcio to tez nasz podopieczny Życzę wszytskim spokojnej nocki a szczegolnie Adze i jej rodzince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 12.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Panie Boże spraw aby mały Franuś już więcej nie musiał przechodzić takich krytycznych chwil i wyszedł na prostą, na pociechę swojej mamusi i całej rodzinki. Trzymam mocno kciuki i modlę sie o Was . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 12.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Franeczku malutki, wczoraj wieczorem ująłeś mnie tak do głebi serca swoją rączką prześliczna. Walcz skarbie, bo strasznie chcę widzieć jak rączka podrośnie. Agnes mam Was w swoich modlitwach, Twojego synka ale też Ciebie, abyś miała siłę w tym co przechodzisz. Trzymajcie się. Aniu Wiśniewska , widać, że tatuś Twoj zdrowieje jak ryba. Cieszę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.09.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Kochani! http://foto3.m.onet.pl/_m/65e84a63cf62f65f24fb5f7616d13013,6,19,0.jpg Dziękuję Wam poprawiłam fotkę , bo sie nie mogłam doczekac A ja przeniosę , żeby wszyscy widzieli. Chora jestem, ale zaraz mi sił przybyło. No cudny widok Agnes, a wiesci jakie rewelacyjne. Aż miło czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 A teraz doczytałam o kolejnym załamaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.09.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Franuś - walcz rybeńko... pomyśl o swojej mamusi która tak bardzo czeka na te wspólne spacery .... Franuś - ja Cie prosze , Ty matki swej nie stresuj i nas wszystkich ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Franuś da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Aguś, i dzisiaj też myslą z Wami jestem, modle się za Was i za Wasze zdrowie i siły. Jestem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts