Aga J.G 15.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Jak zawsze kcucze bardzo mocno, a od jakiegos czasu dzielnie pomaga mi Nastka Depsia dzieki za wiesci o Tomku i jego rodzince. A w sezonie grypowym wszystkim dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dobrze, że u Tomeczka lepiej. Tak to juz jest, że organizm po takiej akcji jest powaznie słabszy i łapie wszystko z okolicy. Ale najważniejsze, że jest do przodu.To niestety jest długi proces. Powiedziałabym, że należy się przygotować na kilka lat...Ważne, żeby sie nie poddawać. Każdy dzień to nowa nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Aga ciesze sie razem z Wami, Franio da rade. A ja bym chciała czesciej Ci robic takie niespodzianki tak myslałam że to Ty zrobiłaś tą niespodziankę Agnes - trzymaj sie dzielnie, sciskam Ciebie i Franeczka...tak lekuchno... wreszcie jakies wieści o Tomku..ufff trzymam kciuki za wszystkich Podopiecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.09.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 DPS - dziękujemy za wieści od Tomka i czekamy na pierwszy post przez niego napisany.Agnes trzymaj się dzielna kobieto i Ty Franiu walcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 15.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Tomku, cieszą bardzo te dobre wieści, zdrowiej i nie zapominaj o nas, całym sercem jestem z Tobą i Twoją Rodziną... dzięki DPSia myśli moje ślę do Najwyższego o zdrówko Twoje i małego Franka, co jak Ty walczy o nowe życie...nie zapominam również o pozostałych naszych "chorowitkach"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.09.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ufff.....z dnia na dzień lepsze wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Niech noc przyniesie odpoczynek nam wszystkim niech dobre myśli nasze otulą do snu kuracjuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mam nadzieję, że u Frania i Agi wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mam nadzieję, że u Frania i Agi wszystko ok. też mam taką nadzieję baaardzo wielką że Franek jest silniejszy z dnia na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 15.09.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dobry wieczór nie odzywałam się jakś czas , zaglądałm tutaj ..tylko niezbyt miałam siły pisać Depsiia już napisała co i jak u Tomeczka a ja ...byłam dzisiaj z wizytą w Komturii Co najważniejsze Tomek potafi żartować. i uśmiechać się jedne sprawy pamięta innych nie ...nie widzi nadal prawej strony ...wie że musi pracować nad pełną sprawnością logiczną . Ma apetyt . Dużo śpi ale jest osłabiony więc nie jest to dziwne . Majeczka jest najczulszą żoną i pielegniarką . W atmosferze takiego ogromu miiłosci jakim darzą się obydwoje nawzajem wszystko będzie dobrze , nie mam co do tego najmniejszej wątliwości . To proces długotrwały więc musimy uzbroić się w cierpliwość . Pozdrawiam slicznie całe Sanatarium .a najpiękniej szczególnego Pensjonariusza Franusia niech rośnie zdrowo na pożytek Bogu i ludziom. Ukłony dla SZTABU LUDZI DOBREJ WOLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mam nadzieję, że u Frania i Agi wszystko ok. też mam taką nadzieję baaardzo wielką że Franek jest silniejszy z dnia na dzień Brak wiadomości to dobra wiadomość. Na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dobry wieczór nie odzywałam się jakś czas , zaglądałm tutaj ..tylko niezbyt miałam siły pisać Depsiia już napisała co i jak u Tomeczka a ja ...byłam dzisiaj z wizytą w Komturii Co najważniejsze Tomek potafi żartować. i uśmiechać się jedne sprawy pamięta innych nie ...nie widzi nadal prawej strony ...wie że musi pracować nad pełną sprawnością logiczną . Ma apetyt . Dużo śpi ale jest osłabiony więc nie jest to dziwne . Majeczka jest najczulszą żoną i pielegniarką . W atmosferze takiego ogromu miiłosci jakim darzą się obydwoje nawzajem wszystko będzie dobrze , nie mam co do tego najmniejszej wątliwości . To proces długotrwały więc musimy uzbroić się w cierpliwość . Pozdrawiam slicznie całe Sanatarium .a najpiękniej szczególnego Pensjonariusza Franusia niech rośnie zdrowo na pożytek Bogu i ludziom. Ukłony dla SZTABU LUDZI DOBREJ WOLI Tak będzie, że będzie dużo spał. I szybko się będzie męczył. Czy są jakieś potrzeby, jakoś można Majce pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aguś, kochana, oby Twoje milczenie oznaczało dobre wieści... Wierzę gorąco, że Franuś da radę, że uda się Wam obojgu przejść przez tę walkę i wygrać ją. Myślami jestem nieustannie z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 16.09.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Bonetko zazdraszczam Ci tej wizyty i uśmiechniętej gęby Tomka Jaka to maszyna musi być ten mózg skoro tak sobie wyłancza jakąś stronę a potem może włączyć i na pewno tak będzie jak wszystko się tam pozrasta. Pewnie i wiek gra rolę, że to wszystko dłużej trwa. U mnie naprawiali laserem 2 miesiące jeden nerw który idzie od kręgosłupa szyjnego, przez bark do łokcia. Przez ten czas spałam może 3 godz. na dobę jak działał przeciwbólowy ale wyszłam z tego. Na pewno i Tomek da radę, bo mózg pracuje niezależnie, a sam musi zregenerować brakujące nerwy a to proces raczej dłuższy. Przyłączam się do pytania co potrzeba Tomkowi na tym etapie. Ja tak myślę żeby póki co zwykły list w ładnej papeterii napisać ze swoim zdjęciem i rodzinki i wysłać. Zawsze te maile i maile a gdzie romantyzm dawnych czasów. Tylko nie wiem czy Majka się zgodzi adres podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.09.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Agnieszka nie pisała jak widać parę dni.Wiem jak czekacie na wieści. Nie jest dobrze - tylko tyle . Mam nadzieję, że ten etap Franio Waleczny pokona w swoim doskonałym stylu. I wierzę, że to będzie ostatni raz, kiedy życie stanęło Franiowi okoniem. I już nigdy się to nie powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.09.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 boszszszz.... ten nasz biedny Franio to się już tyle wycierpiał że mogłoby być już dobrze .... Agnes - trzymaj się , kochana ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.09.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Tutaj kazdy mocno wierzy w to, ze Franusiowy sie uda. Bedziemy mocno modlic sie aby tak sie stalo.Musi byc dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Franiu nasze Słoneczko bądź dzielny Agnes przytulam mocno i powierzam Was w moich modlitwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Franio walcz dzielnie słonko proszę bardzo. Tak jak przypuszczał szpital wypuścił tatę niedoleczonego była już u niego kilka razy pani dr dołozyła antybiotyku i jest coraz lepiej... Za to szpital cos kombinuje z wypisem co innego mówili co innego piszą w wypisie. ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Franeczku, walcz Kochany.. Tyle już za Tobą a przed Tobą całe życie! Boże miej wzgląd na tego malucha... on tak pragnie żyć... daj mu siły do walki... Agnieszko, trzymaj się i nie poddawaj! Jesteśmy z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts