halszka.ka 16.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 http://weronika1000.files.wordpress.com/2009/03/fra-croce.jpg Agnes od pewnego czasu śledzę Twoje wpisy i modlę się o zdrowie dla małego Frania może jego patron szepnie słówko Panu w sprawie Twojego syna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Kciuki jak zawsze zacisniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Moje też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Franiu, myślami dopinguję Cię z całych sił.Walcz Okruszku, walcz, masz siłę, masz wolę walki, masz wsparcie, masz miłość.Dasz radę Malutki, tylko jeszcze troszkę powalcz. Agnes, setny raz powtórzę - będzie dobrze! Ten straszny czas w końcu się skończy. Tylko wytrzymajcie jeszcze troszkę! Niech dobre Aniołki nad Wami czuwają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 16.09.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Agnes kciuki nasze też stale i myślimy o was potrzeba dużo sił i cierpliwości za to w zamian dostaje się wielką miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 cały czas myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 16.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jest tak: Tomek powolutku, po troszeczkę poprawia się. Oj, dobre wiadomości Czekam i czekam, żeby mu napisac, że rehabilitant od kręgosłupów, na którego mi podał namiary juz mnie prawie zreperował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.09.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Agnes, napisz co u Franusia.ostatnio zaglądam na forum tylko na ten watek , a tu od 2 dni cisza.Mam nadzieję, ze brak wiadomości to dobra wiadomość.Pozdrawiam Wszystkich Wspieranych i Wspierajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Z całgo serca wszystkim potrzebującym życzę dobrego,przyjaznego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2009 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dzień dobry. Musi być dobry dla Franusia i Agusi, dla wszystkich potrzebujących.Modlę się cały czas, aby było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja wiem, ze trza zakładać że brak wieści to dobre wieści ... i zakładam ...ale czekam bo ta cisza mnie dobija...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 17.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cały czas odświeżam tę stronę z nadzieją, że Agnes napisze. I że będą to dobre wieści. Boże, proszę, spraw, żeby tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Co z Frankiem Czy t lekarstwo z dopalaczem zadziałało???? Cały czas trzymam kciuki. Ogromnie mnie poruszyła sprawa Franka....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 i ja z modlitwą i dobrymi myśla ciągle przy Agnes jestemTrzymaj się kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 I ja dołączam do grona modlących się i trzymających kciuki za maleńkiego Frania i jego rodziców. Głęboko wierzę, że wszystko będzie dobrze.Moje okruszki też rok temu walczyły o życie (może nie było aż tak jak z Franiem), ale teraz wyrosły z nich cudowne rozrabiaki. Wcześniaki mają silną wolę walki, a otoczone tak wielką miłością i troską szybciutko dochodzą do siebie. Z Franiem też tak będzie.Agnes, trzymaj się kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cały czas odświeżam tę stronę z nadzieją, że Agnes napisze. I że będą to dobre wieści. Boże, proszę, spraw, żeby tak było Chyba wszyscy tak mamy... Jak już wiemy co u Tomka to czekamy na info od Agnes i pozostałych bliskich nam rekonwalescentów i gdzieś w sercu ciągły stres towarzyszy temu oczekiwaniu. Mało to odkrywcze, ale pewne, że FM to Rodzina przez duże R. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 17.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam czy potrzeba czegoś Tomeczkowi ? ... w tym temacie nie mogę się wypowiadać . To co robi tutaj cała Społeczność jest bardzo ważną sprawą a swiadamość gotowości do działania i stawienia się na najmnijeszy sygnał też . Jak będzie taka potrzeba to sądzę że Majeczka napisze . Na razie spokoju i czasu , wszystko pomalutku idzie ku dobremu . Na pewno duzo czasu upłynie zanim skojarzy i będzie na tyle manualny że coś napisze . potrzeba cierpliwosci ..z naszej strony też ...dajmy Im odetchnąć , pożyć swoim życiem w Ich tempie , nie w naszym .Tak jak słysznie Ktos tu wspomniał to terapia na lata . Sytuacja z maleńkim Franusiem jest zgoła inna to zagrożnie zycia i tu wszyscy się denerwujemy co z Nim się dzieje . Agnes wie że jesteśmy z Nią . ..możemy mysleć , czekać i modlić się ....Pozdrawiam Wszystkich z całego serca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 17.09.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Z niecierpliwością czekam na coraz lepsze wieści a od zaciskania kciuków sztywnieją mi stawy. Nie ustaję w modłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.09.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 I ja tez zagladam co chwila w nadziei na jakies wiadomosci o Franusiu, naszym malym rycerzyku - walcz, Kochany, walcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 boję sie tu wchodzić....cały czas myślę i modlę sie wierząc, że się uda maluchowi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts