ewusia 22.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wspaniałe wieści i oby tak dalej .... Jesteś bardzo dzielną Mamą.... trzymam kciuki za Franka zdrówko... i za Twoje również, bo teraz szybko musisz nabrać sił fizycznych żeby sprostać takiemu malcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 22.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 super wieści Aga brawa dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jejuniu jak ja się cieszę z tych Franusiowych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No Agnesko-ruszył A i Ty możesz troszkę uspokoić to matczyne skołatane serce. Modlę się za was oboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Och, bardzo dobre wiadomosci, super sie Franek wzial do roboty Sciskam kciuki dalej, zebys niedlugo mogla go wreszcie wziac w ramiona, on zreszta pewnie tez sie juz nie moze doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Agnes, cieszę się bardzo z tych wieści. Trzymaj się Dzielna Kobieto i uśmiechnij się do Frania w moim imieniu Czy ktoś ma jakieś wiadomości, co u Tomka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyksztalciuch 22.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Tomek ma dzisiaj imieniny. Wiadomości od Agnes rewelacyjne, ale może ktoś poza mną złoży Tomkowi życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Agnes - jak ja czekałam na takie piekniutkie wieści o Franku Serducho rośnie i gęsia skórka sie pojawia przy tych optymistycznych wiadomościach czekam na 2 kg i 50ml mleka co 3 godz. Jeszcze troszkę i utulisz Walecznego w ramionach buziolki w stópkę dla Franka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Agnes Cudowne wiadomości nam przynosisz. Franio na pewno już sobie świetnie poradzi dalej, bakteria pójdzie precz i niebawem będziesz tuliła go w ramionach. Przepraszam za małą prywatę, ale ciągle jeszcze pamiętam, jak rok temu wyjęto po 4 tygodniach moje dzieciątka z inkubatorów. Całowałam je, gdzie popadło, przytulałam do bólu, głaskałam po maleńkich główkach i pokłutych miniaturowych rączkach. I oczywiście płakałam ze szczęścia i radości. Nie zapomnę momentu, gdy po raz pierwszy przystawiłam je do piersi, nie wierząc za bardzo, że będą potrafiły ssać (zassały od razu). Ten moment na zawsze pozostanie w mojej pamięci i zawsze na jego wspomnienie kręci mi się łezka w oku.Zobaczysz, niedługo to samo przed Tobą. Już niedługo.A wylewy dokomorowe zdarzają się chyba wszystkim wcześniakom- nie tylko tym pod respiratorem. Mój wcześniak właśnie zaczyna chodzić ( i to ten, którego stan był cięższy i wylewy poważniejsze) Tomku Wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Przede wszystkim powrotu do zdrowia i pełni sił.Trzymam kciuki za wszystkich potrzebujących wsparcia i ślę pozytywną energię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 22.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jak wpadnę do Polski, to Franio ma ode mnie największego miśka, jakiego można kupić a jak dorośnie ( a ja dożyję) - moją najstarszą nalewkę z pigwy (nomen omen). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Kochani, bardzo, bardzo Wam dziękuję Obym codziennie tu już pisała same dobre wieści. Tabaluga, bardzo dziękuję Ci za wieści. Pisz dużo A ja i tak się do Ciebie odezwę na priw jak tylko u nas sytuacja troszkę się uspokoi. Tomku drogi, serdeczności imieninowe Pigwa, wracając do kwestii snów... Ja po prostu wieczorem oglądałam Twoje cudne zdjęcia, stąd pewnie pojawiłeś się w moim śnie I jak Pepsia - protestuję. Z względów oczywistych Ps. Dzwoniłam na OIOM, wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Aguś dobre wiadomości na noc podajesz, będzie się nam dobrze spało.CRP 4,4 to super. Wyżej podałaś błędną nazwę CRP to białko ostrej fazy, które wzrasta przy stanach zapalnych zwłaszcza bakteryjnych. Ale skoro już poniżej 5 to naprawdę dobra wiadomość. Dużo zdrówka dla synusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.09.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Agnes....na takie wieści czekałam dziś jestem szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Cały czas podczytuję wieści o zmaganiach Kuracjuszy Forumowego Sanatorium, ale rzadko piszę, bo trudno mi znaleźć odpowiednie słowa. Mogę jedynie wspierać ciepłymi myślami i modlitwą, co każdego dnia czynię. Bardzo się cieszę z postępów MaluszkaFrania i pozostałych Kuracjuszy Teraz to już tylko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Rewelacyjne wiadomości Agnes Wszyscy tak naprawdę czekaliśmy tu na ten dzień, kiedy taka radosna oznajmisz nam, że Franiu "zaskoczył" Obyś już zawsze tak szczęśliwa i pełna radości pisała tu co u was słychać. Życzę Wam, oby dzień przytulenia nadszedł jak najszybciej! Tomku, "Szanowny Tomku" Serdeczności z okazji imienin I buziak od małego imiennika, łobuza cała parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 22.09.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Tomek ma dzisiaj imieniny. Wiadomości od Agnes rewelacyjne, ale może ktoś poza mną złoży Tomkowi życzenia. Wprawdzie u nas (w USA) imienin się nie obchodzi, ale jako stary polonus życzę Tomkowi szybkiego powrotu do zdrowia i na tę intencję pije spory kielich żenichy kresowej ( rocznik 2006). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No i czy ja nie mówiłam, że wiem, iż dobrze będzie? różką chyba zostanę, sms za jedyne 8 zł! Aguś, kochana - cieszę się niebywale, serce podskakuje z radości, a teraz - ja Ci to mówię, zważ! - to już będzie tylko lepiej. Ściskam mocno i pozdrawiam najserdeczniej. Tomuś, kochany - najlepszego, szybkich postępów w powrocie do zdrowia, fantastycznych wyników, świetnego ciśnienia i żadnych bakterii - a nade wszystko uśmiechu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 23.09.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Franusiowi i jego mamie wielkie buziaki Tomkowi życzę szybkiego-ale we właściwym tempie- powrotu do zdrowia i żeby zawsze miał wokół siebie tylu życzliwych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nastrój poprawiony dobrymi wieściami. Franuś tak trzymać, powoli do przodu. Agnes teraz to tylko lepiej będzie jak DPS pisała Tomku dużo słońca i dobrych myśli posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 na takie piekne weści o naszym Franusiu czekałam...gęsia skórka i łzy towarzyszyły mi jak czytałam o naszym dzielnym chłopcu!!!!! i wierzę, że jeszcze usłyszymy cudowniejsze nowiny!!!!!! Agnes-dzielna kobieto!dbaj o siebie, abys wkrótce wytrzymała humory małego synusia Tomku- nasz komturze!!!!Zdrowia, zdrowia, zdrowia życzę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts