Agatka77 18.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku , Ty mnie nie znasz ale ja Cię z forum znam bardzo dobrze, i czekam z niecierpliwością na Twój powrót, mocno trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomek, ja już przećwiczyłam śpiewanie ... (kot się obudził z odrazą ... ) ale przypomniało mi się, jak się prawie posi...łam ze smiechu na Sylwku u Gagaty jak śpiewałeś balladę .... Jesssuuuuu! DPS-ka, Gagata, Majeczko kochana - pamiętacie to ? no to teraz przyszedł czas i odpłacimy ci się podobnym śpiewem ... WSTAAWAJ SZKOOODA DNIA! WSTAAWAJ SZKOOODA DNIA ..... TRALALALA .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku, wstałeś już? Wszyscy czekamy na Ciebie :D gorące całuski ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 cały weekend bez netu Tomku to ja teraz Tobie będę czytał, bo też mam zaległości ale żeby było zrozumiale to po ślonsku Ci poczytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.05.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ludzie! Zaczynamy odliczać.....A o 15 cala Polska huknieWstawaj szkoda dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 18.05.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Najnowesze doniesienia.Tomek ma założone dojście centralne i zrobiony rentgen (chyba płuc), oraz jest inna strzykawka z lekiem, więc może to jest to wybudzanie. Jasiek czeka teraz na rozmowe z lekarzem, bo to co napisałam powyżej to zauważyli, bo pielęgniarki nic nie mówią.Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Piszcze od razu jak coś będzie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.05.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Gabrysiu - dzięki za wieści. Trzymajcie się. Jeszcze widać trzeba trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.05.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Gabrysiu, pozdrowienia! nie przestajemy wysyłać ciepłych pozytywnych myśli.. Asia - czy ja pamiętam????? I nie ukrywam, że chciałabym usłyszeć to znowu...! I tak też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Gabrysiu jak nie będziesz miała dojścia do netu, to daj znać sms-kiem.Tomek wstawaj szkoda dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Zaśpiewałam ... mój pies spakował swoje leżenie i miskę ... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 boszszsz.... jak na szpilkach .... jak tylko cos więcej będzie wiadomo - piszcie bo zwariowac mozna z tego ciągłego myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wstawaj, szkoda dnia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.05.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wstawaj, szkoda dnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Bosze, ile w nas talentów nie odkrytych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Gabrysiu - pisz, jak Tata!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 wstaawaj szkooda dniaaa! co prawda teraz się trochę zachmurzyło, ale to może i dobrze, taki orzeźwiający wiaterek, trochę ciężkawe powietrze jak przed burzą... będzie wiosenny deszcz, po którym wszystko rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 18.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku , Ty mnie nie znasz ale ja Cię z forum znam bardzo dobrze, i czekam z niecierpliwością na Twój powrót, mocno trzymam kciuki! Podpisuję się obiema rękami pod tym, co napisała Agatka! Zanim zalogowałam się na forum, długo je podczytywałam - jesteś tu bardzo lubianym stałym bywalcem. Życzę Ci wspaniałej pobudki po dłuuuugim, choć niechcianym śnie. I jak najszybszego powrotu do poprzedniej formy! A forma będzie Ci potrzebna, bo będziesz na pewno bombardowany na forum wieloma pytaniami... Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.05.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wstawaj szkoda dnia!!!dołączam i jaaa...i trzymam kciuki, za szybki powrót do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 18.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kochani nie stresujmy się ... Tomek by pewnie powiedział w takiej sytuacji, że brak złych wiadomości to ... dobre wiadomości ! Więc czekajmy, czekajmy .... przyjdzie czas i Tomek się obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts