agnieszkakusi 01.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Aguś, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Agnesko, oddycham dla Frania głęboko i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Myślami cały czas jestem z Wami, jesteś bardzo dzielna. Zdjęcie jest śliczne. Ten czas do soboty, aż zobaczysz maluszka będzie trudny, ale dasz radę. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 01.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no patrz Mama- taki mały a juz po świecie wędruje. I to sam- bez Mamy! Taki dzielny facecik!! A tak na poważnie trzymam mocno kicuki żeby wszystko się dobrze skończyło. A czas do soboty upłynie- i znowu będziesz blisko Frania Walecznego. Pstryknij go w piętę od forumowych ciotek!A ja cały czas- wdech- wydech, wdech- wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Franus, co tu duzo gadac. Kochamy Cie, jestes nasz i moze byc tylko dobrze. Nikt tutaj nie pozwoli na nic innego. Jeszcze troche i bedzies w domku z rodzina. i wdech, i wydech, i dwech, i wydech............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Agnes ciezko ci dzisiaj kochana,bo pierwszy raz nie jesteś obok Franusia. Ale pomyśl ,ze ta jego podróz,to droga ku dobremu, lepszemu i jeszcze lepszemu.Sciskam cię mocno,trzymaj się i napisz jak Franuś zniósł drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Rozmawiałam z lekarzem.Franuś zniósł podróż dobrze.Lekarze we Wrocławiu potwierdzili diagnozę. Maluszek będzie miał zabieg jutro z rana, zaraz jako pierwszy.W sobotę rano rozstrzygnie się czy wróci na nasz OIOM czy też zostanie przewieziony na Dyrekcyjną. Cały czas myślę tylko o tym czy w nowym szpitalu jest odpowiednio zabezpieczony, czy personel odpowiednio często go odśluzowywuje, jakie ma parametry respiratora itd.. Pewnie koło 20-21 zadzwonię na oddział i wypytam o wszystko.Mam nadzieję, że jutro rano będzie dzielnym krasnoludkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 01.10.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Będzie dobrze, podróż zniósł pomyślnie to cała reszta też sie powiedzie. Franuś to dzielny chłopczyk i jeszcze nie raz pozytywnie zaskoczy mamusię. Będziemy się modlić o pomyślny zabieg i powrot do domciu - mamusi, tatusia i siostrzyczki. Forumowa babcia Franusiowa trzyma za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.10.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Podróż zniósł nasz wojownik dobrze .dzielny chłopczyk Jeśli dobrze zrozumiałam ,nie zapadła jeszcze decyzja, gdzię będzie dalsze leczenie. czy to zależy od jutrzejszego zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Galka, to zależy tylko od tego, czy na Dyrekcyjnej nadal będzie wolne miejsce. Jadę jutro do małego. Trudno. Nie wytrzymam. Muszę zobaczyć na własne oczy, że wybudzi się z narkozy, pogłaskać go po kochanej główce..Teraz krasnalek jest spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 01.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wrocławskie powietrze napewno zrobi Franusiowi dobrze, a my oddychamy pełną piersią. Z nim i dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.10.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Aga trzymaj się z Franiem na pewno wszystko będzie dobrze kciuki z Zulinką trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tez trzymam kciuki za zabieg i cala reszte. Oboje jestescie bardzo dzielny i tak tzrymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 kciuki trzymam za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jestesmy dzis z Wami Aga! Trzymajcie sie mocno. Bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.10.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jestesmy dzis z Wami Aga! Trzymajcie sie mocno. Bedzie dobrze. ja też sięi podłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.10.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dziś kupa stresa. Dadzą radę, nie takie rzeczy robili . Ale na korytarzu koło Agneski będzie się kłębił tłum Nie damy upaść.. Sylvia, pisz co się dzieje. Zamilkłaś.. Odezwij się proszę, napisz chociaż zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Uff, dobrze że podróż minęła spokojnie.Jedź do niego koniecznie i głaskaj po główce od wszystkich forumowych ciotek.A my tu będziemy kontynuować akcję oddechu dla Frania.I daj znać co słychać. Sylvia a co u Was. Też myślami jestem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 02.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 obiecuję ze tu we Wrocławiu będziemy szczególnie intensywnie wspierać Frania !!!! Agnes bądź dzielna jeszcze troszkę , myślę ze już masz z górki co najgorsze już za WAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 trzymam kciuki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jak ten czassssssss pomału leci. trzymam kciuki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts