aniawmuratorze 02.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No Franeczku wszystkiego dobrego maluszku trzymam kciuki za Ciebie a wszystkim kracjuszom dużo slońca w sercach i myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 02.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dzisia kciukujemy bardziej najmocniej jajk umiemy..... wszystkie mysli teraz idą do Ciebie Franiu i Agiś do Ciebie...praca nie ważna moja energia płynie do Wrocławia..... Franek bądź silny Aga bądź dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Aga - wszystkie kciuki mamy bardzo zaciśnięte i wiemy, że wszystko będzie dobrze z Bożą pomocą. Franuś pięknie oddycha cały czas, bardzo się też cieszę, że nie jesteś sama we Wrocławiu. Ziabko, dziękujemy Tobie i wszystkim innym za osobiste wsparcie Agi. Sylwia - co słychać, kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.10.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Agnesko - trzymam kciuki i wierce sie na krzesle czekajac na kolejna relacje. Franus - oddychaj spokojnie, gleboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 02.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no czekamy na wieści...faktycznie dłuzy sie ten czas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.10.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no czekamy na wieści... mógłby ordynator coś kliknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Oj, ja też jakaś taka niecierpliwa dziś jestem Aga, trzymam kciuki za pomyślność "akcji Wrocław" Franulku nasz malutki, bądź dzielny! A mojego Taty ok. Ostatnią chemię zniósł fatalnie, odbiło się to też na kilkudniowym "spadku optymizmu", ale na szczęście już jest znów dobrze Kurcze, trzeba walczyć, nie poddawać się, ktoś te 2 procenty wyleczonych przecież tworzy, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.10.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dobrze, że Franio tak zniósł podróż- teraz już tylko zabieg (pewnie już po) i nasz krasnalek będzie mógł spokojnie przygotowywać się do uwolnienia od wszelkiej maszynerii. A potem do domciu- już niedługo. AniuTak trzymaj- będzie dobrze. Moja siostra wywinęła się jako 1% więc ja wierzę w takie "cuda". SylviaMartwimy się- co u Ciebie i u taty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.10.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wybaczcie, nie dałam rady napisać wcześniej SMS od Agi : "Lewe oczko jest w gorszym stanie, miał jakieś krwawienie. Franu będzie miał ograniczone pole widzenia i źle będzie widział w nocy szarości.." To pooperacyjna diagnoza. Ale lekarze często się mylą Już dawno Franek miał się nie urodzić, nie oddchać, nie przezyć nocy, dnia.. Teraz wierzę, że i ta diagnoza jest duuuuużo na wyrost. Można to odczytać tak : liczyliśmy na lepiej , ale jest cudnie, bo nie jest gorzej niż mogło by być !!!!! Zobaczy i mamę ,tatę i Glisdę. Świat też będzie widział. I kiedyś wszystko będzie inaczej, lepiej, prościej, łatwiej.. Może od jutra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 02.10.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ziaba dzięki za wiadomość...no mogło być lepiej...ale wiadomo zobaczymy , dokładnie tak jak mówiłaś....i pisz jak tylko coś.....i same dobre wieści prosimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 "Lewe oczko jest w gorszym stanie, "(...) znaczy, że prawe w lepszym - tego się trzymajmy będzie lepiej buziaki dla Walecznego (w lewą piętkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.10.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 nie odzywałam się bo byłam 2 dni bez neta. Dwa dni denerwowałam się bo od wt do czw nie mogłam się dodzwonić. W czw dodzwoniła się teściowa. Nic to, ważne: gorączka z pon spadła tata zaczął jeść zupki przecierane. Jest infekcja ukł. moczowego. Do tego znowu powróciły wymioty. Co najmniej do 11 X tata będzie w szpitalu. W końcu po akcji z pon nim się zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.10.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Właśnie wróciliśmy z Wrocławia. Ok 10 rozpoczął się zabieg. Okruszek z narkozy zaczął wybudzać się ok 14.30. Opuchnięte biedne oczka.. Cały taki lekko opuchnięty był.. Pewnie kwestia podaży płynów no i samej operacji. Widok był... Byliśmy u niego w sumie jakies pół godziny, bo o 15 wyproszono nas - leki i zlecenia. Gazometria po zabiegu była dobra. Maluszek był podłączony do modelu respiratora, którego jeszcze nie znałam. Z tego, co udało mi sie rozszyfrować to był na 40 oddechach, ciśnienie oddechowe 18 i 40% tlenu. Czyli tlen zmiejszony, ciśnienie zwiększone w porównaniu ze stanem przed przewiezienia małego. Rozmawiałam z okulistką, która operowała małego. W lewym oczku był wylew, jest słabsze. Laser niszczy obrzeże siatkówki, dlatego będą upośledzone funkcje, które za które on odpowiada: widzenie nocne, widzenie w szarości/o zmierzchu, ograniczone pole widzenia. Nie bedzie pilotem - przezyję. Byle widzenie centralne było dobre.. Jutro klinika na Dyrekcyjnej, na 90%. Rano wyjeżdżam do Wrocławia (zaraz zaczynam się pakować). Jesli gdzies na swojej trasie nie znajdę kawiarenki internetowej, to dłuuugo wieści ode mnie nie bedzie. Postaram się jednak cos znaleźć. Łącznikiem będzie Ziaba. Niniejszym upowazniam Zia do dokonywania wpisów w naszym imieniu.. Bardzo was proszę: nie zapominajcie w swoich modlitwach o moim okruszku. Przed nim jeszcze bardzo długa droga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Agnes .... ja też sądzę, ze nie musi być pilotem... pamiętaj .... wszystko będzie dobrze .... trzeba tylko czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 02.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Aguśłzy w oczach...przeciez my o tym twoimokruszku bardzo myślimy, modlimy, gadamy, oddychamy....Aguś nie znamy się ale naprawdę bardzo, bardzo....my tu wszyscy jesteśmy z tobą i z Franusiem....długa droga wiem, ale niech idzie ku lepszemu...tak sie modlę by zaskoczył...ach..co ja mam jescze powiedzieć....piszcie nam co u okruszka bo bardzo czekamy na każde wieści...NIE źle napisałam czekamy na dobre wieści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 My cały czas przy Franusiu i wszystkich potrzebujących!!!!! nawet jak coś nie skrobie to cały czas zagładam ,czytam i wspieram duchowo.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 AgnesK trzymaj się z Franiem na pewno wszystko będzie dobrze AgnesK Szukałem informacji o retinopatii i znalazłem "naszego krasnoludka" http://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=169078&d=1254333957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 jest, jest! nasz Franuś!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dobrze, że już po operacji myślami i modlitwą jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 AgnesK Szukałem informacji o retinopatii i znalazłem "naszego krasnoludka" Ha! Internet jest mały Wiem, kochani, że jesteście myślami z maluszkiem. Dziękuję Wam za to z całego serca. Na nasze krótkie rozstanie poszukam jakiegoś ładnego zdjęcia skrzacika. Takiego, na którym najmniej wydać resp., kroplówki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts