niezapominajka 02.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Trzymam mocno kciuki za Was, najważniejsze to nie poddawać się!!! Mocno wierzę w to, że wszystko będzie dobrze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Agnes wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Franusia przytulam mocno ciągle zaglądam tutaj wypatrując wieści od Was myśli moje i modlitwy z Wami - Szef napewno słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jeszcze jedno z rozmowy, z której tu zdjęcie już opublikowałam. Jak się wybudza na chwilę, gdy tylko nie ma podawanych środków wytłumiających, to jest z niego taki cudny krasnalek.. Gdy tak oglądam w domu te zdjęcia, to naprawdę wierzę, ze wszystko będzie dobrze. http://foto3.m.onet.pl/_m/f69f97ab17d233e62c60069533a5a4e3,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 I tak Agnieszko trzymaj. My też wierzymy, że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dokładnie tak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 02.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bo musi być!!! Twój Synek jest taki silny i śliczny, myślami jestem z Wami codzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 I będzie dobrze!!!! Boze jak cudnie trzyma Cię za palec Wie kto jest najważniejszy na świecie Całym sercem zTobą i Franusiem jestem i będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 zwróćcie uwagę jak ten maluszek chwycił palca mamy. Ale mnie zachwycił tą swoją rączką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Agnes też cały czas o Was myślę.Do mnie też możesz dzwonić, pisać a gdyby coś trzeba było pomóc we Wrocławiu to też daj znać to przez rodzinę, znajomych postaram Ci się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Agnieszko mój telefon też masz, gdybyś czegoś potrzebowała to dzwoń śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 02.10.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ech aż pisać trudno. Tyle za nim i tyle przed nim a to taka kruszynka, widać silna kruszynka. Wszystkie siły wysyłamy do Franka, słyszysz maluchu, wiemy że cierpisz i to nas boli, wytrzymaj jeszcze troszkę. I mama przy Tobie będzie, dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bardzo was proszę: nie zapominajcie w swoich modlitwach o moim okruszku. Przed nim jeszcze bardzo długa droga.. Agus, bedziemy pamietac o Franku, o Tobie tez. Mam wielka nadzieje, ze w nowym miejscu wyciagna Go szybciutko na prosta. Mocno, mocno trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 02.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 [ Bardzo was proszę: nie zapominajcie w swoich modlitwach o moim okruszku. Przed nim jeszcze bardzo długa droga.. Jak byśmy mogli zapomnieć, przecież to po trosze i nasz Franuś, a jaki ma śliczny podbródek, taki sie zrobił papuśny - sliczny Forumowa babcia Franusiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.10.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jesteście niesamowici..A mi do spania jakoś daleko. Cały czas mysle, jak on tam.. Czy jutro miejsce w klinice nadal będzie czekało na okruszka.. Zwariować można.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.10.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 myślami wciąż jestem przy Was ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bedzie czekało,spokojnie , juz nasza w tym głowa Jakby co, migiem dobudujemy jedną salę Agnieszko- idź spać,będziesz potrzebowała dużo siły . dobrej i spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.10.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Aga Ja po prostu napiszę, że wszystko będzie dobrze. Ja to wiem Będzie miejsce, będzie. Już jutro Go zobaczysz. A niedługo przytulisz. Dobranoc, odpocznij troszkę. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Aga, na pewno miejsce czeka i na pewno wszystko będzie dobrze. NA PEWNO. Jak wszyscy, myslami jestem przy Was. Jak pozostali? Sylwunia, odezwij się, proszę, jak Tata.Aniu Klepka - jak Twój Tata? Jak się teraz czuje?Ania Wiśniewska pisała, że jest już lepiej po ostatniej chemii - i tak musi pozostać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Jak pozostali? Sylwunia, odezwij się, proszę, jak Tata. DPS Tata dziś o 5 odszedł od nas. [*] Dziękuję wam wszystkim za wsparcie O małym Franiu myślę... cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 03.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwia.... tak bardzo mi przykro Wierzyłam, że napiszesz coś optymistycznego Bardzo mocno przytulam.... Agnes- "nie ważne że się gmatwa. ma się udać i UDA SIĘ!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts