AgnesK 03.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwia, kochana.. tak mi przykro.. W obliczu śmierci trudno napisać coś mądrego, pocieszającego.. Trzymaj się, będę sie za Ciebie i twojego śp Tatę modliła.. Wpadłam tu z radością i tak mi teraz głupio pisać ze względu na św Tatę Sylwii.. alchciałąm sie z Wami podzielić wiadomością: Franuś jedzie na Dyrekcyjną. Lekarze ze szpitala 40lecia załatwiają właśnie karetkę dla niego. Lece już do auta.Zia bedzie pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylvia - serdeczne wyrazy wspolczucia, trzymaj sie. Jakby co, to pisz, bedziemy pocieszac, jak bedziemy umieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Agnes - super wiadomosc, trzymam kciuki za przejazd i za dalsze leczenie. A Ty Franus, nie zapominaj, oddychaj, powoli, spokojnie, i wdeeech, i wydeech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 dziękuję wam za wsparcie... Agnes pisz jak najwięcej o dzielnym krasnalku. Wierzę że ma dodatkowego Anioła Stróża... I niech Ci nie będzie głupio takie życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 03.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwia- jest mi niezmiernie przykro, wiem co to ból i złość że Bóg zabiera nam najbliższych, ale wiem że nie robi tego bezcelowo. Łączę się z całą Twoją rodziną w modlitwie za Twojego ŚP Tatusia. P.S. Bóg daje nam tyle ile możemy znieść - trzymaj się i pamiętaj że zawsze tu jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwio, wyrazy współczucia. To ogromny ból, gdy odchodzi najbliższa osoba. Bardzo Ci współczuję. Jedynym pocieszeniem może być tylko to, że Tatuś Twój już nie cierpi. Trzymaj się mocno, kiedyś się wszyscy spotkamy. Agnieszko, dobrze że u Was do przodu, Franuś w dobrych rękach się znajdzie za moment. Teraz to już z górki, zobaczysz. DPS, właśnie mialam 2 dni urlopu aby pozałatwiać z tatą jego sprawy, m.in. zakończenie działalności gospodarczej. Bardzo tata to przeżył, ale wie, że już nie będzie kierowcą. Muszę go teraz przekonać, aby chodził do Poradni Zaburzeń Pamięci, zwłaszcza, że mamy blisko. Mylą mu się cyfry w zakresie dziesiętnych, trudno mu się podpisać, ma zawroty głowy i jest spowolniały.Ale tak wygląda super, sam chodzi i koło siebie wszystko zrobi. W głębi serca czuję lęk, ale bardzo się cieszymy, że żyje, że jest.Każdy dzień jest świętem, okazujemy mu dużo miłości, zabieramy na spacery, w odwiedziny, na budowę. Dziękuję Bogu ,że jeszcze nam go nie odebrał.Jak był tak mocno chory w szpitalu, to wieczorem odnajdywałam pocieszenie tu na FM, i wierzyłam, że jeśli tyle osób się modli to Pan Bóg wysłucha próśb.Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję. Dlatego mam pewność, że Agnieszki Franuś też będzie żył, że będzie psocił. I to już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwia, dla Twojego taty http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/swieczka1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 03.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwia, dla Twojego taty http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/swieczka1.gif dołączam się : Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie. Wyrazy wspólczucia dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwia wyrazy współczucia Jak sobie pomyślę,ze ktoś wziął pieniądze ,wiedząc,ze stan jest tak ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Jak pozostali? Sylwunia, odezwij się, proszę, jak Tata. DPS Tata dziś o 5 odszedł od nas. [*] Dziękuję wam wszystkim za wsparcie O małym Franiu myślę... cieplutko Bardzo mi przykro. Jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy logistycznej daj znać.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.10.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwia, trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.10.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylvia1 .... kondolencje , trzym się kochana .... Agnes .... rewelacja .... wszystko po myśli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 03.10.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 witajcie, tu asia.malczewskawłaśnie wpadłam do rodziców i mama przekazała mi tą smutną wiadomość - sylvia, serdecznie wyrazy współczucia kochana ... modlimy się za Was wszystkich ... AgnesKo, ucałuj Franusia od ciotek - i szczęśliwej przeprowadzki do kolejnego szpitala - mam nadzieję, że teraz już z górki kochani !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 03.10.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Tata dziś o 5 odszedł od nas. Bardzo mi smutno. Odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwunia - bardzo, bardzo mi przykro... Wierzę gorąco, że Twojemu Tacie teraz jest dobrze, że jest szczęśliwy i już w ogóle nie cierpi. Modle się o siłę i wytrwanie dla Ciebie i dla Twojej Mamy - wspierajcie się i bądźcie razem, a będzie Wam dużo lżej, kochana. Aguś - cieszę się ogromnie, że malutek trafia w doskonałe ręce lekarzy na Durekcyjnej - teraz może być już tylko lepiej z każdym dniem, na pewno! Aniu Klepka - dobrze, że Tata Twój rozumie, że inaczej już być nie może, oby tylko z Waszą pomocą mógł cieszyć się życiem i obecnością wśród Was - cała reszta się ułoży. Pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylwia wyrazy współczucia. Trzymaj sie kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Również i ode mnie wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Bardzo, bardzo Ci współczuję Sylwio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylvia bardzo mi przykro I choć tu, na ziemi teraz Wam jest ciężko, to Jemu już jest cudownie. I uśmiecha się patrząc na Was z góry... Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylvio1 bardzo mi przykro i smutno wiedząc jak bardzo Ci teraz źle i pusto...przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts