aniawmuratorze 03.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylvia bardzo smutna to wiadomość współczuję Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 03.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Wyrazy szczerego współczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Sylvia, wspólczuję http://srv0204-05.sjc3.imeem.com/g/p/d68f0436127777572883772c6ebdecab_web.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 dziękuję wam bardzo. Na razie to takie nierealne... jakby obok mnie. Wiem że najtrudniej będzie od jutra. Gdy zobaczę się z mamą. Na razie panujemy nad cołokształtem. Franio: co u Ciebie? Trzymaj się krasnalku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 dziękuję wam bardzo. Na razie to takie nierealne... jakby obok mnie. Wiem że najtrudniej będzie od jutra. Gdy zobaczę się z mamą. Na razie panujemy nad cołokształtem. Franio: co u Ciebie? Trzymaj się krasnalku. Sylvia tak przykro, mocno przytulam...... i dużo siły Wam zostawiam i Tobie i Adze i malutkowi Franusiowi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Nadal myślę o Sylwii i jej rodzinie - oby siły wiele Wam Najwyższy dał. Franuś maleńki nasz na pewno dobrze się czuje, modlę się cały czas o to, proszę też o zdrowie dla wszystkich naszych kuracjuszy wątkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Przyszłam zobaczyć co u kuracjuszy a tu taka wiadomość... Sylvio współczuję... A co u naszego krasnoludka? "Miszczu" ciotka trzyma kciuki za Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ja też myślę o Franiu .... z tym , że teraz już mniej nerwowo ... ja czuję po prostu , że wszystko będzie ok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Sylvia bardzo współczuję, ale wierzę że teraz Tata będzie duchem z Wami trzymajcie się mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 04.10.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Kochana Sylvio bardzo Ci współczuję ...Bardzo wiesz marne to pocieszenie ale to taka kolej rzeczy że chowamy Rodziców. ( chyba Nikt nie chciałby odwrotnie) Osoby Najdroższe na świecie. Bez Nich nam jest smutno i żle. Serce krwawi ale zycie toczy się dalej i możemy tylko mysleć że tam gdzie teraz są jest o wiele piękniej niz na ziemi i że ..patrzą na nas z góry ....... http://www.youtube.com/watch?v=-9BoRrMyT0w Chcielibyśmy Ich zatrzymać tu na ziemi najdłużej jak sie da ....dla nas , dla naszych dzieci , wnuków ale plan Boga jest czasami zupełnie inny . Odchodzą .......do lepszego życia ...... Kochani Aniu, Franeczku i Tomeczku myślami jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.10.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Sylwio - przytulam i łączę sie w smutku i modlitwie z Wami .... Straciłaś Ojca ,ale została Mama - to Jej będzie teraz najciężej , najsmutniej i bedzie najbardziej nieszczęśliwą osoba na świecie . Życzę Ci duzo sił i wsparcia najbliższych ......(*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.10.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Franku Krasnalku Waleczny -teraz to chłopie nie masz wyjscia -musisz zdrowieć ,bo przy takim wsparciu Forum i opiece lekarzy głupio byłoby sie ociągać ze zdrowieniem Puść oczko do Mamusi ....niech wie ,ze bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.10.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ktoś ma wieści co u Tomka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.10.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Sylwuś dużo, dużo wsparcia dla Ciebie. Jak wszystko do Ciebie dotrze, tak to już jest, że po jakimś czasie, wchodź tu wyżal się, wyrzuć ból, będziemy by Ci ulżyć i pocieszyć. Franku farciarz z Ciebie, masz jakąś swoją gwiazdkę szczęśliwą co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Sylvia1 jest u mamy i nie może pisać, ale poprosiła mnie,żebym podziękowała teraz w jej imieniu za wszystkie ciepłe słowa od Was i żebym przekazała, że trzyma kciuki za Frania i tatusiów Ań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Sylwia - szczere kondolencje, bardzo mi przykro.... Franeczku, trzymaj się Krasnalu. Tomek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tomilczenie trwa zbyt długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dzięki daggulka za wieści. Co u Tomka? Co u Frania? Ktoś wie? PS. Mój Tato był dziś rano z wnuczkiem 3,5 letnim w kinie (dla tegoż wnuczka był to pierwszy raz w kinie). No i nie dał rady, zasnął na Bobie Budowniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Aniu zasnął tato czy synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Nie mam ostatnio zbyt wielu wolnych chwil ... tutaj jednak zaglądam codziennie (no prawie codziennie) Sylvio http://www.chefpaul.net/Agusia/znicz01s.jpg ... pozostałym jak najszybszego powrotu do zdrowia i do ich Rodzin ps - co z Tomkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.10.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Przywitać się przyszłam i życzyć wszystkim potrzebującym dobrego dnia. Jak tam Franuś Ziaba masz jakieś wieści Tomkowi ,tacie Ani W i tacie Aniklepki , Stefkowi dużo zdrowia Ps - w sanatorium sami panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts