Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sylvuniu, współczuję Ci serdecznie :cry: Trzymaj się, kochana. Wiem, że Ci ciężko, ale wspieraj teraz mamę. Pomyśl, że teraz Twój Tatuś jest szczęśliwy jak główny bohater filmu "Między niebem a Ziemią".

Agnes, cieszę się, że ślesz takie dobre wieści.

"Rozmawiałam właśnie z p. konsultant* , sama po mnie przyszła a ja chciałam z jakimkolwiek pediatrą ! Waga 2335 Będzie miał rehabilitację ! lekarz powiedział, że będzie mi pewnie trudno z dojazdami , ja na to, że mieszkanie na miesiąc wynajęłam, lek zaczęły się śmiać: ok rozumiemy ,daje nam pani miesiąc czasu ;) odstawili antybiotyk ! Bo posiewy krwi jałowe /jak w Jeleniej Górze /, powiedzieli, że to respiratorowe zapalenie płuc - rurka stale nadkaża .Dostanie inne mleko takie super kaloryczne, żeby go nie karmić dożylnie do tej pory 7 strzykawek w pompach non stop z lekami i żywnością dożylną, teraz 1 ! Franio miał b.duży problem z żyłami już . Rano byłam 1,5 godziny - teraz są badania - chcichrał się jak kurczak - jak najęty :). (...) jest we mnie już tylko wiara , że będzie dobrze , że go wkrótce przytulę.."

To SMS Agi. :D :D

* Pani Konsultant Wojewódzka - ja Panią koooocham !!!!!!! :oops:

Wybaczcie że tak późno wklejam, wieści są z południa bez mała. :oops:

Obiecuję wpisywać najpóźniej po 3 minutach od dostania sms'ka.- ale dziś nie było to możliwe.

" - chcichrał się jak kurczak - jak najęty :). (...) jest we mnie już tylko wiara , że będzie dobrze , że go wkrótce przytulę.."

* Pani Konsultant Wojewódzka - ja Panią koooocham !!!!!!! :oops:

.

dobrze się to czyta, oj jak dobrze :roll: :roll: :roll:

a Panią Konsultant Wojewódzką - też kochamy :lol: :lol: :lol: