DPS 05.10.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hm... Rzeczywiście sami panowie. Chyba jednak naprawdę są delikatniejsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Sylvia Bardzo mi przykro... Przytulam mocno. Ciekawe jak tam nasz Franuś na Dyrekcyjnej? Na pewno już podbił serca wszystkich pań pielęgniarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zadnych wiesci? Nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 05.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ????????????????????? no właśnie..gdzie nasi informatorzy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 05.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Sylvuniu, współczuję Ci serdecznie Trzymaj się, kochana. Wiem, że Ci ciężko, ale wspieraj teraz mamę. Pomyśl, że teraz Twój Tatuś jest szczęśliwy jak główny bohater filmu "Między niebem a Ziemią". Agnes, cieszę się, że ślesz takie dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Sylwia wyrazy ogromnego współczucia ZA wszytskich naszych podopiecznych trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Kurcze, wciaz nic. ziaba Ty jestes echem, daj cos znac, prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.10.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 sylvia, bardzo mi przykro ['] A co u Agnes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czekamy, jak zawsze wierzymy, że brak wiadomości to dobra wiadomość. Sylvia jesteśmy z Tobą, wróć do nas szybko.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Sylvia, bardzo Wam współczuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Sylvia I ode mnie przyjmij mocnie przytulenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ziaba, jakieś wieści od Agi są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 "Rozmawiałam właśnie z p. konsultant* , sama po mnie przyszła a ja chciałam z jakimkolwiek pediatrą ! Waga 2335 Będzie miał rehabilitację ! lekarz powiedział, że będzie mi pewnie trudno z dojazdami , ja na to, że mieszkanie na miesiąc wynajęłam, lek zaczęły się śmiać: ok rozumiemy ,daje nam pani miesiąc czasu odstawili antybiotyk ! Bo posiewy krwi jałowe /jak w Jeleniej Górze /, powiedzieli, że to respiratorowe zapalenie płuc - rurka stale nadkaża .Dostanie inne mleko takie super kaloryczne, żeby go nie karmić dożylnie do tej pory 7 strzykawek w pompach non stop z lekami i żywnością dożylną, teraz 1 ! Franio miał b.duży problem z żyłami już . Rano byłam 1,5 godziny - teraz są badania - chcichrał się jak kurczak - jak najęty . (...) jest we mnie już tylko wiara , że będzie dobrze , że go wkrótce przytulę.." To SMS Agi. * Pani Konsultant Wojewódzka - ja Panią koooocham !!!!!!! Wybaczcie że tak późno wklejam, wieści są z południa bez mała. Obiecuję wpisywać najpóźniej po 3 minutach od dostania sms'ka.- ale dziś nie było to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.10.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jakie dobre wieści, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 05.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Uwielbiam czytać takie wieśći.....ale się naczekaliśmy......był warto...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ziaba - dzięki wybaczam, że tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 05.10.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 http://1.1.1.2/bmi/www.color-project.com/znaczenie_kolorow/zolty/zolta_kartka.jpg ziaba to dla Ciebie a serio to dzięki za dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 05.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 " - chcichrał się jak kurczak - jak najęty . (...) jest we mnie już tylko wiara , że będzie dobrze , że go wkrótce przytulę.." * Pani Konsultant Wojewódzka - ja Panią koooocham !!!!!!! . dobrze się to czyta, oj jak dobrze a Panią Konsultant Wojewódzką - też kochamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 05.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 cudnie!! I tylko takie wieści proszę nam tu przynosić!! No cudnie po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 05.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 cudownie, ale z Frania to już pączuszek się robi. Ziaba pisz choćby w nocy ale pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts