Anna Wiśniewska 05.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Aniu zasnął tato czy synek? Tato oczywiście Synek do dziś opowiada jaki tam był wieeelki ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ziaba ale cuuudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jest we mnie już tylko wiara , że będzie dobrze , że go wkrótce przytulę.." No! Takie lzy to ja lubie! Nawet nie ocieram, niech leca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 05.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ziaba, AgnesKa - no dla mnie bomba!!! chichrał się ... ja mu się nie dziwię .... buziaki Franusiu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Trzymam kciuki za Franusia i Jego Mamę. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 O Franku bardzo optymistyczne wieści przed snem ,bardzo optymistyczne Agnes - jeszcze chwilka a będziesz miziać ,przytulać i całować Krasnalka ....poczujesz ten zapach niemowlecego ciała ,który jest jednym z najcudowniejszych zapachów na ziemi ....jeszcze chwila Dobrej i spokojnej nocki życzę wszystkim potrzebującym wparcia i otuchy .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2009 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No od dawna wiedziałam, że tak będzie!!! Cudnie nasz Franuś zdrowieje, kruszynka maleńka! Agnesko, już tylko lepiej będzie i lepiej - to już niedługo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.10.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No od dawna wiedziałam, że tak będzie!!! Cudnie nasz Franuś zdrowieje, kruszynka maleńka! Agnesko, już tylko lepiej będzie i lepiej - to już niedługo!!! noooo, szykować się !!! ciotka DPS-ka już wstała to trzeba zdrowieć pozdrowionka dla naszych rekonwalescentów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kochani...pamiętajmy o wdechach dla Frania...może jescze sobie śpi, ale wiadomo że nie ma lenistwa....wdech-wydechwdech-wydech...o i już mi lepiej... coś o TOmku brak wieści??? nie miałam okazji się z nim spotkać forumowo ,ale plącząc się po wątkach nie raz można trafić na jego wpis...poczucie humoru, mądrość i dystans...czy dobrze odbieram...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kochani...pamiętajmy o wdechach dla Frania...może jescze sobie śpi, ale wiadomo że nie ma lenistwa.... wdech-wydech wdech-wydech...o i już mi lepiej... coś o TOmku brak wieści??? nie miałam okazji się z nim spotkać forumowo ,ale plącząc się po wątkach nie raz można trafić na jego wpis...poczucie humoru, mądrość i dystans...czy dobrze odbieram...? pozwolisz że zacytuję Stinga: "every breath you take ... " - wszystkie ciotki forumowe zawsze biorą oddech za Franusia ! A z Tomkiem to trafiłaś w sendo, kordzina ... Tomek - to dusza człowiek - i współczuć potrafi, i pośmiać się, i doradzić ... ech, brakuje mi go teraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Hip hip hurrra dla Frania niedługo i on pójdzie do kina Tomaszka i rodzinkę pewnie codzienność dopadła - trochę szkoda, że wieści brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Jak zatesknie troche to ogladam naszego Tomka tutaj. http://forum.muratordom.pl/film-z-v-spotkania-forum,t135138.htm I zycze mu wtedy aby na nastepnym spotkaniu znowu jakas aukcje poprowadzil. A dla Franusia, obowiazkowo oddychamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 06.10.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wiele razy powtarzałem, że z Franusiem musi być dobrze, że nie "if' but "when". Ani przez moment nie miałem wątpliwości, że wyrosnie duży, zdrowy i mądry. Tylu próśb Pan Bóg nie niecha wysłuchać. Tymczasem oddychamy razem z Franiem, głęboko i coraz pewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ucieszył nas dzisiaj waleczny Franuś A ile juz waży Dzielny chłopak z niego i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wieści od AgnesK nowych nie ma. Znaczy się dobrze jest. Czy ktoś może wydzwonić Tomkową Maję ?? Tyle dni bez słowa..smutno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wieści od AgnesK nowych nie ma. Znaczy się dobrze jest. Czy ktoś może wydzwonić Tomkową Maję ?? Tyle dni bez słowa..smutno . ja się mocno przyłączam do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 06.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja też się przyłączam, ale proszę ... nie dzwońcie po nocy niech się Majeczka wyśpi ... tyle na głowie ma bidulka ... Ale rano, jak najbardziej !!! Kochany Tomeczku, Franusiu - śpijcie nam słodko chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dzień dobry - na pewno brak weści to dobre wieści, jestem przekonana, że dotyczy to i Franusia i Tomka. Z Majką spróbuję się skontaktować, obaczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 troszkę słoneczka przyniosłam naszym potrzebującym wsparcia http://img194.imageshack.us/img194/7773/36407156.jpg z życzeniami dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 jakie cudne słonka od Ciebie Ew-ka od razu jaśniej się zrobiło Dla wszystkich kuracjuszy duzo zdrówka Franeczek wietrzę pluca z myślą o Tobie krasnalku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts