Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Drodzy Forumowicze,

byliśmy u Tomka w jego mazurskiej Kasztelanii. Powiedział na odchodne, że wsparcie, jakie płynie z forum jest bardzo dla niego budujące. To jest też wiadomość dla Was - nasz Komtur szybko wraca z dalekiej wyprawy! Jak mówi pani Majka, małżonka Tomasza, jeszcze z pół roku i wróci również na forum. Postępy są.

A niedługo w "Muratorze" artykuł o mazurskim domu Majki i Tomka, i o kolejach losu nie zawsze prowadzących prosto do celu.

Przekazujemy serdeczne pozdrowienia od Tomasza.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

boszz no siem zryczałam, dzięki za info o Tomku :D (którego co prawda nie miałam okazji poznać osobiście ale czuję jakbym znała go od lat), jak ciepło się na serduchu od razu robi noo...

czytam WAS codziennie czekając na wieści, oddycham dla Frania i wspieram myślami wszystkich potrzebujących.

Drodzy Forumowicze,

byliśmy u Tomka w jego mazurskiej Kasztelanii. Powiedział na odchodne, że wsparcie, jakie płynie z forum jest bardzo dla niego budujące. To jest też wiadomość dla Was - nasz Komtur szybko wraca z dalekiej wyprawy! Jak mówi pani Majka, małżonka Tomasza, jeszcze z pół roku i wróci również na forum. Postępy są.

A niedługo w "Muratorze" artykuł o mazurskim domu Majki i Tomka, i o kolejach losu nie zawsze prowadzących prosto do celu.

Przekazujemy serdeczne pozdrowienia od Tomasza.

Serdeczne dzięki za informacje od Tomka. :)

Cieszę się na myśl, że nibawem będę mógł osobiście porozmawiać z Tomkiem. Tyle dobrego o Nim na forum.

Pozdrowienia dla wszystkich kuracjuszy. :)

.

Coś czułam że dziś muszę tu wejść :D

Dzięki Redakcjo za tak wspaniałe wieści :D

Tomku , Wielka Lipo to ja Wielka Brzoza, cieszę się przeogromnie że znów będziesz nadawał :D :D :D

Trzymaj się!!!

Przesyłam także wiele ciepłych myśli dla Frania Walecznego, Jego dzielnej Mamusi i wszystkich potrzebujących :D

Bardzo dziekuję Redakcji za takie super wieści i bedę czekała na artykuł z niecierpliwością :) Oj takie wydanie Muratora pewnei musi być w ziwększonym nakładzie.

Cały czas zaciskam kciukasy za naszych potrzebujących.

Myslę że nikt mi głwoy nie urwie.

U Agi i Frania wszystko wporządku - musimy trzymac kciuki i oddychać ,żeby Franio jak najszybciej pozbył się respiratora - to jest teraz priorytet.

Oj dusza pomerduje ogonkiem :D :D Takich nowinek nam potrzeba co dnia, oj potrzeba..

AgnesKa pisze:

Od godz 12 CPAP.Gzaometria o 13 bdb !Franek ma pogotowie drgawkowe :( - skutekodstawienia środków ptrzeciwbólowych i wytłumiających. Dzis też lekarze odkryli przepuklinę , będzie konsultacja chirurgiczna :( bo go boli :( kolejne powikłanie wcześniaków :(

Tyle.

Liczyłam/liśmy na lepsze wieści, nie ukrywam..

A cos dokladniej? Co to jest to " nie dlugo"? 8) Autoreklama? :wink:

No bo co, teraz ja, juz nie budujaca istota mam kupowac kazdy kolejny numer aby naszego Tomka zobaczyc??? 8) :wink:

Dziekujemy za pozdrowienia i relacje! :D :wink:

Agnesko prztulam Cię mocno boś dzielna dziewczyna i trzymasz się mocno mimo tego,że niełatwy czas za Tobą.

Ale ten czas pracuje dla Twojego i Franusiowego dobra,waga coraz lepsza, parametry coraz lepsze,jeszcze troszkę siły,jeszcze troszkę cierpliwości i będzie dobrze. :D Trzymam za to kciuki z całych sił.

A Tomkowi co to Go redachtory odwiedzili(szacun Redakcjo) zyczę żeby rehabilitacja szła swoim tempem ale ciągle do przodu :D