Redakcja 07.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Drodzy Forumowicze,byliśmy u Tomka w jego mazurskiej Kasztelanii. Powiedział na odchodne, że wsparcie, jakie płynie z forum jest bardzo dla niego budujące. To jest też wiadomość dla Was - nasz Komtur szybko wraca z dalekiej wyprawy! Jak mówi pani Majka, małżonka Tomasza, jeszcze z pół roku i wróci również na forum. Postępy są. A niedługo w "Muratorze" artykuł o mazurskim domu Majki i Tomka, i o kolejach losu nie zawsze prowadzących prosto do celu. Przekazujemy serdeczne pozdrowienia od Tomasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jak to dobrze, że Redakcja takie wieści dobre śle i chyba nakład Muratora wzrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 07.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 boszz no siem zryczałam, dzięki za info o Tomku (którego co prawda nie miałam okazji poznać osobiście ale czuję jakbym znała go od lat), jak ciepło się na serduchu od razu robi noo... czytam WAS codziennie czekając na wieści, oddycham dla Frania i wspieram myślami wszystkich potrzebujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Oj, jak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Drodzy Forumowicze, byliśmy u Tomka w jego mazurskiej Kasztelanii. Powiedział na odchodne, że wsparcie, jakie płynie z forum jest bardzo dla niego budujące. To jest też wiadomość dla Was - nasz Komtur szybko wraca z dalekiej wyprawy! Jak mówi pani Majka, małżonka Tomasza, jeszcze z pół roku i wróci również na forum. Postępy są. A niedługo w "Muratorze" artykuł o mazurskim domu Majki i Tomka, i o kolejach losu nie zawsze prowadzących prosto do celu. Przekazujemy serdeczne pozdrowienia od Tomasza. Serdeczne dzięki za informacje od Tomka. Cieszę się na myśl, że nibawem będę mógł osobiście porozmawiać z Tomkiem. Tyle dobrego o Nim na forum. Pozdrowienia dla wszystkich kuracjuszy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Redakcjo, takie wieści to my lubimy a spod klawiatury Redakcji , to juz w ogóle Tomku,poczekamy...tyle ile będzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No i znowu wyję, no Ale to z radości Redakcjo, chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Coś czułam że dziś muszę tu wejść Dzięki Redakcjo za tak wspaniałe wieści Tomku , Wielka Lipo to ja Wielka Brzoza, cieszę się przeogromnie że znów będziesz nadawał Trzymaj się!!! Przesyłam także wiele ciepłych myśli dla Frania Walecznego, Jego dzielnej Mamusi i wszystkich potrzebujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 serce się raduje......... Tomek, Franuś...... Sylvia- bardzo przykro mi...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Bardzo dziekuję Redakcji za takie super wieści i bedę czekała na artykuł z niecierpliwością Oj takie wydanie Muratora pewnei musi być w ziwększonym nakładzie. Cały czas zaciskam kciukasy za naszych potrzebujących. Myslę że nikt mi głwoy nie urwie. U Agi i Frania wszystko wporządku - musimy trzymac kciuki i oddychać ,żeby Franio jak najszybciej pozbył się respiratora - to jest teraz priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czułam ,ze to bedzie dobry dzień Tomek zdrowieje , Franuś oddycha ....Tatusiowie Ań pod dobrą opieką .....Słoneczko świeci .....musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ewka ...się podpisuję ... nic dodac , nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 CUDOWNIE TOMKU !!! czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.10.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Oj dusza pomerduje ogonkiem Takich nowinek nam potrzeba co dnia, oj potrzeba.. AgnesKa pisze: Od godz 12 CPAP.Gzaometria o 13 bdb !Franek ma pogotowie drgawkowe - skutekodstawienia środków ptrzeciwbólowych i wytłumiających. Dzis też lekarze odkryli przepuklinę , będzie konsultacja chirurgiczna bo go boli kolejne powikłanie wcześniaków Tyle. Liczyłam/liśmy na lepsze wieści, nie ukrywam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ale jest całkiem, całkiem - nie od razu Kraków zbudowano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 to kolejna przeprawa dzielnego Frania, trzymam kciuki, dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Agnes ... słonko kofane nasze .... bedzie dobrze , musi ... daj czas czasowi ...wiem , ze serce Cie boli jak patrzysz na to wszystko .... ale już bliżej niż dalej ..... Tomek - czekam tu na Ciebie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A niedługo w "Muratorze" artykuł o mazurskim domu Majki i Tomka, i o kolejach losu nie zawsze prowadzących prosto do celu. A cos dokladniej? Co to jest to " nie dlugo"? Autoreklama? No bo co, teraz ja, juz nie budujaca istota mam kupowac kazdy kolejny numer aby naszego Tomka zobaczyc??? Dziekujemy za pozdrowienia i relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Franus nasz da rady!!!!!!! Pokona wszystko!!!! Musi!!!! Z taka publicznoscia?!!! Bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.10.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Agnesko prztulam Cię mocno boś dzielna dziewczyna i trzymasz się mocno mimo tego,że niełatwy czas za Tobą. Ale ten czas pracuje dla Twojego i Franusiowego dobra,waga coraz lepsza, parametry coraz lepsze,jeszcze troszkę siły,jeszcze troszkę cierpliwości i będzie dobrze. Trzymam za to kciuki z całych sił. A Tomkowi co to Go redachtory odwiedzili(szacun Redakcjo) zyczę żeby rehabilitacja szła swoim tempem ale ciągle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts