Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

YES YES YES FRANEK chłopie wielki duchem i już ...ciałem :lol: łzy napłynęły a nie mogą bo w pracy siedzę....

Agnes tak bardzo się cieszę...to taki wielki sukces...no ale musicie się spręzać w końcu tylko1 miesiąc możecie być we wrocławiu :wink: :wink: Franio to wie i lekarze też...a więc układ-układ...

aaaaaaaa oddech wiadomo:

wdech-wydech

wdech-wydech

Aga siły Ci posyłamy ...dużo siły....

Agnieszka nie zdążyła napisać, że Franciszek na nową xyfkę nadaną mu przez pielęgniarki 8)

Champion !!!! :D :D :D

no to champagne !! :D

http://img.timeinc.net/recipes/i/recipes/sl/06/12/cranberry-champagne-sl-1563840-l.jpg[/b]

Ze tak powiem, nasza krew! :D :wink:

Kciuki trzymac caly czas i oddychac tez, bede! :p

Aga jestes Wielka, ze Ty jeszcze mimo wszystko kawiarenki internetowej szukalas. Normalnie, slow brak.

Chef Paul - troche dokladniej trzeba bylo czytac, bylo na poprzedniej stronie :)

Drodzy Forumowicze,

byliśmy u Tomka w jego mazurskiej Kasztelanii. Powiedział na odchodne, że wsparcie, jakie płynie z forum jest bardzo dla niego budujące. To jest też wiadomość dla Was - nasz Komtur szybko wraca z dalekiej wyprawy! Jak mówi pani Majka, małżonka Tomasza, jeszcze z pół roku i wróci również na forum. Postępy są.

A niedługo w "Muratorze" artykuł o mazurskim domu Majki i Tomka, i o kolejach losu nie zawsze prowadzących prosto do celu.

Przekazujemy serdeczne pozdrowienia od Tomasza.

Ja również przyłączam się do wybuchu radości :D :D :D :D , że takie wspaniałe wiadomości płyną ze strony maleńkiego Franka i w sile wieku Tomka. Im obu i im najbliższym życzę szybkiego powrotu do zdrowia i... oby takie wieści były codziennie! :D

Do Anny W.

Ja równiez popytam o ten lek ale szkoda, że nie znasz nazwy - może lekarz prowadzacy powinien podać nazwę- łatwiej by było go ustalić. Jak dowiedziałam się, że mój Teść ma raka prostaty - przeszukałam internet i znalazłam bardzo pomocne forum. Może też tak zrób. Takie forum skupia ludzi leczących się l na dane schorzenie oraz ich rodziny- służy pomoca i radą. To jest kopalnia wiedzy..

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

niezapominajka

o tym leku słyszałam w telewizji, przy okazji sprawy jakiejś pacjentki, której lekarz onkolog nie zakwalifikował do otrzymania tego leku, bo jej nowotwór był już zbyt zaawansowany

niestety nie znam nazwy :(

w przyszłym tygodniu Tato ma kolejną chemię, zapytamy lekarza...