Anna Wiśniewska 08.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Aniu K - Dzięki!! Asiu - Agnes - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 08.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Bardzo nas cieszą takie dobre wieści. Franuś poprostu wie gdzie jest bezpieczny - na rąsiach mamusinych , cwaniura jeden . Trzymamy kciuki za dalszą rehabilitację. Forumowa babcia Franusiowa. Dobre wieści od Komtura też radują serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 08.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Matko kochana jak się cieszę ogromnie łzy mi po pysku lecą że nasz Franio Waleczny tak sobie pięknie radzi!!! Agnes- już bliżej jak dalej!! Jesteś strasznie dzielna ale wiem, że Twój Synuś Ci to wynagrodzi i to bardzo szybko!! Czekam tylko na takie wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no się cieszę z Franusiowych osiągnięć i byle do przodu,Malutki,byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wspaniałe wieści od krasnalka naszego! Ręce Mamy - cóż ty więcej dodawać... Asiu - przytulam mocno, pamiętaj, że Monika już nie cierpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 YES YES YES FRANEK chłopie wielki duchem i już ...ciałem łzy napłynęły a nie mogą bo w pracy siedzę.... Agnes tak bardzo się cieszę...to taki wielki sukces...no ale musicie się spręzać w końcu tylko1 miesiąc możecie być we wrocławiu Franio to wie i lekarze też...a więc układ-układ... aaaaaaaa oddech wiadomo: wdech-wydech wdech-wydech Aga siły Ci posyłamy ...dużo siły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 09.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Frausiowi kordzina w pracy możesz śmiało płakać ,zawsze jest tłumaczenie,że martwisz się problemami firmy lub szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 09.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no to taka zaangażowana pracownica za mnie wyjdzie.. .kurcze i jeszcze sobie plusików narobię...ty to masz głowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Agnieszka nie zdążyła napisać, że Franciszek na nową xyfkę nadaną mu przez pielęgniarki Champion !!!! no to champagne !! http://img.timeinc.net/recipes/i/recipes/sl/06/12/cranberry-champagne-sl-1563840-l.jpg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ciesze sie bardzo...byle do przodu .... sa jakieś nowe wieści? a co do Tomcia naszego ...też chętnie bym sie dowiedziała w którym miesiącu wyjdzie reportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jestem pod wrażeniem zaangażowania się Redakcji i jak większość chętnie się dowiem kiedy będzie ten artykuł. A Franuś, super dzielny, tak trzymaj dalej. Tobie Agnes dużo siły życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Agnieszka nie zdążyła napisać, że Franciszek na nową xyfkę nadaną mu przez pielęgniarki Champion !!!! no to champagne !! http://img.timeinc.net/recipes/i/recipes/sl/06/12/cranberry-champagne-sl-1563840-l.jpg[/b] Ze tak powiem, nasza krew! Kciuki trzymac caly czas i oddychac tez, bede! Aga jestes Wielka, ze Ty jeszcze mimo wszystko kawiarenki internetowej szukalas. Normalnie, slow brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 09.10.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Brawo Franuś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ... wszystko ładnie, pięknie, ślicznie ... cieszę się niezmiernier, ale co do "Q" nedzy sie dzieje z Tomkiem ... w koncu to dla Nioego założono ten "wątek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Chef Paul - troche dokladniej trzeba bylo czytac, bylo na poprzedniej stronie Drodzy Forumowicze, byliśmy u Tomka w jego mazurskiej Kasztelanii. Powiedział na odchodne, że wsparcie, jakie płynie z forum jest bardzo dla niego budujące. To jest też wiadomość dla Was - nasz Komtur szybko wraca z dalekiej wyprawy! Jak mówi pani Majka, małżonka Tomasza, jeszcze z pół roku i wróci również na forum. Postępy są. A niedługo w "Muratorze" artykuł o mazurskim domu Majki i Tomka, i o kolejach losu nie zawsze prowadzących prosto do celu. Przekazujemy serdeczne pozdrowienia od Tomasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 09.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Agnes - ale super wiesci - Franeczek to zaiste Champion jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ja również przyłączam się do wybuchu radości , że takie wspaniałe wiadomości płyną ze strony maleńkiego Franka i w sile wieku Tomka. Im obu i im najbliższym życzę szybkiego powrotu do zdrowia i... oby takie wieści były codziennie! Do Anny W. Ja równiez popytam o ten lek ale szkoda, że nie znasz nazwy - może lekarz prowadzacy powinien podać nazwę- łatwiej by było go ustalić. Jak dowiedziałam się, że mój Teść ma raka prostaty - przeszukałam internet i znalazłam bardzo pomocne forum. Może też tak zrób. Takie forum skupia ludzi leczących się l na dane schorzenie oraz ich rodziny- służy pomoca i radą. To jest kopalnia wiedzy.. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Do Anny W. Czy to przypadkiem nie chodzi o Zomet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 niezapominajka o tym leku słyszałam w telewizji, przy okazji sprawy jakiejś pacjentki, której lekarz onkolog nie zakwalifikował do otrzymania tego leku, bo jej nowotwór był już zbyt zaawansowany niestety nie znam nazwy w przyszłym tygodniu Tato ma kolejną chemię, zapytamy lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 10.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Mam jeszcze jedno pytanie - gdzie w Polsce jest najlepszy ośrodek onkologiczny? Bydgoszcz? a lek - słyszałam coś o herceptynie ale nie wiem czy to dokładnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts