niezapominajka 11.10.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Też się wzruszyłam, widząc na zdjęciu malutkiego Franusia. Teraz to musi być tylko lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Zia, jak będą jakieś nowe zdjęcia to koniecznie poprosimy w trybiw pilnym na foruma, bo krasnalek słodziak jest taki, że tylko by patrzyć na niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Oj rośnie Franuś rośnie Bardzo się cieszę z tych pozytywnych wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Chef Paul - troche dokladniej trzeba bylo czytac, bylo na poprzedniej stronie Drodzy Forumowicze, byliśmy u Tomka w jego mazurskiej Kasztelanii. Powiedział na odchodne, że wsparcie, jakie płynie z forum jest bardzo dla niego budujące. To jest też wiadomość dla Was - nasz Komtur szybko wraca z dalekiej wyprawy! Jak mówi pani Majka, małżonka Tomasza, jeszcze z pół roku i wróci również na forum. Postępy są. A niedługo w "Muratorze" artykuł o mazurskim domu Majki i Tomka, i o kolejach losu nie zawsze prowadzących prosto do celu. Przekazujemy serdeczne pozdrowienia od Tomasza. a ja też czekam na info od Jasia albo Gabrysi albo od Majki za pośrednictwem Depesi post od Redakcji jest jakąś dobrą informacją, ale chyba bardziej zapowiedzią artykułu o Komturii Pozdrawiam wszystkich powracających do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.10.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Codziennie, czytam, nie codziennie piszę .........z braku czasu no ale jak zobaczyłam takie dobre wieści i zdjęcie Franka to musiałam się zalogować Agnes, bardzo Cię podziwiam za upór z jakim walczysz o Franusia. Życzę Wam, żebyście niedługo wszyscy razem spotkali się w Waszym domku i cieszyli się sobą aha......i żebyście szybko schowali w niepamięć te trudne chwile, które razem przechodzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Agnes tak się cieszę Buziaki dla Was !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 12.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A co tam nasz mały Franulek zmalował dzisiaj ? ciotki żądne informacji są ... nasz forumowy synuś coraz piękniejszy i coraz bardziej zmyślny jest, aż słodko powgapiać się w zdjątko !!! pozdrowienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Zdjęcie Franusia wywołało wilgoć w oczach i na policzkach moich i córki. Franusiu, cudeńko Ty nasze, bądź dzielny jak do tej pory a wszystko będzie dobrze. Najcieplejsze pozdrowienia Tomku, nie zapominam, wspieram myślami nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Dzień doberek, mam nadzieję, że naprawdę "doberek". Jak tam u Franusia? Ciotka DPS koniecznie chce wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam I ja czekam na franusiowe wieści. U mojego Taty się leciuśko skomplikowało Nie idzie jutro na chemię bo przyplątała mu się jakaś infekcja - przeziębienie z temperaturą. Zamiast skierowania do szpitala dostał receptę na antybiotyk i w piątek ma się zgłosić na kontrolę. Zły i przybity chodzi! On zawsze się denerwował kiedy go choróbsko łapało, a teraz... No i jak tu lubić jesień z jej przeziębieniami i katarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 13.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Aniu dla Tatusia wysyłam swoje dobre myśli, niech się nastawi na zwalczenie choróbska, ludzka wola jest silna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Aniu, będzie dobrze, tylko kilka dni się opóźni, nie pozwól Tacie tracić bojowego nastawienia i denerwować się. Będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 14.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Aniu, wszystko będzie dobrze! Tato pokona infekcję i będzie mógł kontynuować terapię. Agnes, Ziaba - jak tam nasz pupil? Sylvia, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Franciszku - aleś wyrósł pozdrawiam cieplutko Ciebie i Mamusię i trzymam kciuki za wszystkich kuracjuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 i co tam słychać u chorowitków? cisza taka że aż dzwoni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 śnieg wszystkich zasypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 we Wrocławiu cały dzień pada deszcz i wieje wiatr, brrDzisiaj rano zwolniłam się z pracy by udać się z moim tatą do urzędu skarbowego w jego sprawach. Chciał jechać sam autobusem, ale ja się bałam o niego. Jak jechaliśmy złapała mnie policja na radar - 4 pkt, 100zł mandaciku. Po urzędzie pojechałam do pracy. O godz. 13 dzwoni do mnie siostra i mówi, że mój tato pojechał sam autem do Środy Śląskiej (ok. 30km) sprzedać auto.My przerażone, do tego jeszcze ta pogoda. Ale okazało się, że tato i dojechał sam, i sprzedał auto , po czym PKSem wrócił do Wrocławia. wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Co u ani taty, Franusia? Sylwia jak sobie radzicie? A Ty Tomku? może też już brykasz jak mój tato, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 we Wrocławiu cały dzień pada deszcz i wieje wiatr, brr Dzisiaj rano zwolniłam się z pracy by udać się z moim tatą do urzędu skarbowego w jego sprawach. Chciał jechać sam autobusem, ale ja się bałam o niego. Jak jechaliśmy złapała mnie policja na radar - 4 pkt, 100zł mandaciku. Po urzędzie pojechałam do pracy. O godz. 13 dzwoni do mnie siostra i mówi, że mój tato pojechał sam autem do Środy Śląskiej (ok. 30km) sprzedać auto. My przerażone, do tego jeszcze ta pogoda. Ale okazało się, że tato i dojechał sam, i sprzedał auto , po czym PKSem wrócił do Wrocławia. wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Co u ani taty, Franusia? Sylwia jak sobie radzicie? A Ty Tomku? może też już brykasz jak mój tato, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Pozdrawiam wszystkich chorowitków i wspierających Pozdrowienia dzisiaj ciepłe bo aura do zadka-chyba wszędzie. Ziaba rzuć choćby słoweczko,co tam u Franusia i Agnes ania klepka tato udowadnia Wam i sobie ,że daje radę,tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.10.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nowin brak. Spróbuję wyciągnąć jakieś smaczki od Agneski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts