Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Franio...przyszłam pooddychać, pobyć...ale chyba trzeba zmienić akcję oddech na akcję DOBRE FLUIDY...

więc lecą do ciebie i twojej dzielnej mamy...moce, siła, wytrwałość, zawziętość i upartość- tylko wykorzystaj je wszystkie do szybkiego zdrowienia.... :wink: :wink:

lecą,lecą...znów trzeba je mocno posłać bo wiatr nadal silny.....ok.wysłane... :)

Mysle, ze tak jak ziaba pisala, po dobrej rehabilitacji, Franus nawet nie bedzie pamietal, ze kiedys byl wczesniakiem i walczyl o zycie.

Trzymam mocno kciuki i sciskam Was oboje. Agusia bardzo ciezki masz teraz okres, ale musi byc lepiej. Wazne, ze opieka jest odpowiednia, to wszystko da sie pokonac.

ziabaprosze przekazać im nasze zyczenia zdrowia, sil i nadzieji. Dziekuje, ze jestes naszym kontaktem z Aga. :p

p.s. Czy ktos ma wiesci od Komtura?

Musi być dobrze :)

Kochany Franusiu ja jestem ciotką która bardziej lubi śpiewać niż pisać ...

mam dla Ciebie pioseneczkę ...

Aniu ..nie lubię TYCH co się chowają po krzaczkach :( i niezmiernie się cieszą że złapią Kogoś na przekroczeniu kilku km ( co innego pijanych ) . Najlepiej nie przeszkadzać kierowcy ..on sam wie jakie są jego umiętnosci w prowadzeniu samochodu i ma rozum ( wszak prawo jazdy wydają po badaniach).

Pozdrowienia dla Ciebie i Taty :)

Ukłony dla Wszystkich Chorowitów i Wspierających:)

Tatko jutro stawia się na piątej chemii.

Proszę o dobre myśli i wsparcie, bo znosi ją już jednak gorzej, niż na początku.

Tomku, Franiu, dużo dobrych myśli i dla Was posyłam!

Trzymam mocno kciuki za Twojego Tatę Aniu

a chemia niech wykurzy co trzeba za siódme morze

Franeczku niech aniołki zaśpiewają Ci piękną kołysankę i czuwają nad Tobą i Twoją Mamą :D

Śpijcie dobrze kochani :D