jamles 17.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 dla wysyłania plusów to chyba nie ma wolnej soboty, przynajmniej o takie nie walczyłem wysyłam po garści dla potrzebujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 mysle wspieram..jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Od rana walczę, żeby jakąkolwiek stronę otworzyć... I pewnie, że wspieram i przesyłam dobre myśli, im bardziej na net się wkurzam, tym bardziej przesyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.10.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Mój net tez bywa rzadko spotykany ale przesyłam jak mam a jak nie mam to też przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 17.10.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Jestem tu... myślami... duchem... sercem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.10.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 jestem ..... czekam na wieści .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Bezustannie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Franio...przyszłam pooddychać, pobyć...ale chyba trzeba zmienić akcję oddech na akcję DOBRE FLUIDY... więc lecą do ciebie i twojej dzielnej mamy...moce, siła, wytrwałość, zawziętość i upartość- tylko wykorzystaj je wszystkie do szybkiego zdrowienia.... lecą,lecą...znów trzeba je mocno posłać bo wiatr nadal silny.....ok.wysłane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Cały czas o Was pamiętam i na jakieś wieści czekam bardzo. Oczywiście - to będa NA PEWNO dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.10.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Mysle, ze tak jak ziaba pisala, po dobrej rehabilitacji, Franus nawet nie bedzie pamietal, ze kiedys byl wczesniakiem i walczyl o zycie. Trzymam mocno kciuki i sciskam Was oboje. Agusia bardzo ciezki masz teraz okres, ale musi byc lepiej. Wazne, ze opieka jest odpowiednia, to wszystko da sie pokonac. ziabaprosze przekazać im nasze zyczenia zdrowia, sil i nadzieji. Dziekuje, ze jestes naszym kontaktem z Aga. p.s. Czy ktos ma wiesci od Komtura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 18.10.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Musi być dobrze Kochany Franusiu ja jestem ciotką która bardziej lubi śpiewać niż pisać ... mam dla Ciebie pioseneczkę ... Aniu ..nie lubię TYCH co się chowają po krzaczkach i niezmiernie się cieszą że złapią Kogoś na przekroczeniu kilku km ( co innego pijanych ) . Najlepiej nie przeszkadzać kierowcy ..on sam wie jakie są jego umiętnosci w prowadzeniu samochodu i ma rozum ( wszak prawo jazdy wydają po badaniach). Pozdrowienia dla Ciebie i Taty Ukłony dla Wszystkich Chorowitów i Wspierających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Tatko jutro stawia się na piątej chemii.Proszę o dobre myśli i wsparcie, bo znosi ją już jednak gorzej, niż na początku. Tomku, Franiu, dużo dobrych myśli i dla Was posyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Wspieram myślami, dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Tatko jutro stawia się na piątej chemii. Proszę o dobre myśli i wsparcie, bo znosi ją już jednak gorzej, niż na początku. Tomku, Franiu, dużo dobrych myśli i dla Was posyłam! Trzymam mocno kciuki za Twojego Tatę Aniu a chemia niech wykurzy co trzeba za siódme morze Franeczku niech aniołki zaśpiewają Ci piękną kołysankę i czuwają nad Tobą i Twoją Mamą Śpijcie dobrze kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Franeczku trzymaj sie dziecinko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Pozdrawiam i myśle o wszystkich w tym wątku ... A szczególnie dla Franusia, Tomkę i Tatę Ani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Myślę bardzo o Tacie Ani dzisiaj, tak jak i o Franusiu i Tomku i pozostałych. Ziabka, są jakieś wieści od naszego maluszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Razem z Wami jestem i wspieram zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jestem cały czas myslami z potrzebującymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja też czuwam i wspieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts