ziaba 18.05.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomek Jak my się z Brazą weźmiem pod pachy .. jak Ci chórek tańcująco-stepujący zainstalujemy pod drzwiami..to nie będziesz miał innego wyjścia .. Ty wiesz, że baby forumowe to taka dziwnie specyficzna odmiana . Ty nas nie zmuszaj do działań zaczepnych. Ty po dobroci oko otwieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja bym Tomku na Twoim miejscu Ziaby nie lekceważyła.. Narazie to jeszcze nie są groźby karalne, ale to tylko kwestia czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czasem groźba karalna odpowiednio użyta może mieć znakomite efekty otrzeźwiające. Komturze, czas wstawać! Bo inaczej faktycznie dadzą ci te dziouchy do wiwatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 18.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomek, chłopie, nie pozwól jakiemuś facetowi na siebie krzyczeć. Uczniak jesteś jaki czy co. Obudź się chłopie i powiedz mu, żeby nad sobą ponował......neurolog jeden A poza tym Tomeczku, rodzina czeka, Komturia czeka, Dinarek czeka.....że o znerwicowanych forumowiczach nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wstaaaaaawaaaaaj, szkoooooodaaaaaa dniaaaa....!!!! Wstaaaaaawaaaaaj, szkoooooodaaaaaa dniaaaa....!!!! Chodzi tez za mną coś innego i musisz wysłuchac całości, hehe: Jak dobrze wstać Skoro świt, Jutrzenki blask Duszkiem pić, Nim w górze tam Skowronek zacznie tryl, Jak dobrze wcześnie wstać Dla tych chwil Gdy nie ma wad Wspaniały, piękny świat, Jak dobrze wcześnie rano wstać Wiosną lat. Otrząsa się Z rosy bez, Chcę w taki dzień Znaleźć cię. Obiecał mi Poranek szczęście dziś I szczęście dziś Musi przyjść, Nie zmąci mej Radości żaden cień, Wschodzące słońce Śmieje się - Co za dzień! Obiecuje nam ranek wszystko, Co chcemy mieć, Miłość ludziom, Deszcze listkom, Słowom sens. Budzimy się do życia Naiwni tak, Jak czasami porankiem bywa Piękny świat. Nadzieja i jutrzenka siostry dwie, Trzeba wiedzieć, że są, Wierzyć w nie. Dzisiaj Odnajdę, Odnajdę siebie samą,, Dzisiaj Na pewno wyjdę za mąż Dzisiaj... Dzisiaj... Bo dzisiaj... ... łaj di di di baj baj Wstaje świt Taki piękny to czas, Chce się żyć! I chce się wstać, Bo chce się żyć... ... łaj di di di baj baj Szkoda dnia! To czego pragniesz, Najgoręcej chcesz, To tylko może W taki dzień Zdarzyć się!!! Matko, takem sie naśpiewała, aż się zadyszałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 18.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku,nudno bez Ciebie na forum, odpocząłeś,wyspałes się więc czas wracać i brać się do roboty .Pozdrawiam i czekam na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.05.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Rusz się, Tomek. Deszcz na dworze Mówię wstań, bo będzie gorzej Tomek wstań, bo Ci przyłożę Wstań, Tomek, wstań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a teraz idziemy na jednego tyskiego specjalnego żubra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku zawsze mówiłeś, że Ty to tylko jedną piosenkę śpiewasz, "Balladę o smutnym Królu". I śpiewałeś, i refren potrafiłeś ryknąć na całe gardło. Śpiewałeś nam na działeczce przy rozpalonym kominku, twierdząc, że fałszujesz okrutnie, ale ja tam mam swoje zdanie na ten temat Ponieważ ja zwykle niczego nie śpiewam, to dziś zrobię wyjątek i Twoją Balladę zaśpiewam Tobie, jeśli to będzie nie do zniesienia, to ściśnij Majkę za rękę, daj Jej znać, że wystarczy "TOMKOWA Ballada o smutnym królu" Chór: Nadobną córę miał król Ćwiek, Imieniem Lizelota, A cnoty to jej bardziej strzegł Niż skarbów swych i złota! Solo deklamacja: A cnoty jej strzegło Refren chór: Cztery tysiące kawalerii, Piętnaście pułków artylerii, Pięć batalionów grenadierów, Sztab techniczny i baon saperów Pułki gazowe i lotnicy Strzelcy, tabory i łucznicy, Pułk mameluków z Afryki skwarnej I starozakonny baon sanitarny. Chór: A gdy pewnego razu Ćwiek Ujrzał kibić córy, Ach biada mi, ach biada mi, Rzekł smutny i ponury. Solo deklamacja: A wnet rozkaże, Niech się stawi wojsko wraże I wnet się stawiło: refren chór Cztery tysiące ... Chór: A gdy już cały hufiec stał Wtem padły słowa Ćwieka: Kto zhańbić moją córę śmiał Niech z granic mych ucieka! Solo deklamacja A wojsko jak stało, tak broń porzucało i uciekało! Chór refren Cztery tysiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.05.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku-my wiemy,że to nie jest łatwe,może nawet bardzo trudne ale tytuł KOMTUR do czegoś zobowiązuje Zbieraj siły, próbuj ,próbuj ,próbuj Trzeba zrobić pierwszy krok .Całe forum na Ciebie czeka. I żadnych więcej wymówek,wszyscy czekają a tu krowy nie podojone,kury już siedzą na kopie jaj a chłop trzeci dzień bez obiaduToomek pobudkaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie szturchać!Komtur On jest!Wyśpi się to wstanie!Trza mieć cierpliwość. Tyle, ze nas poskręca... Wstań i powiedz "poszli won" to nam będzie lżej...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 WSTAŃ, POWIEDZ NIE JESTEM SAM...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku, Tomaszku, Tomciu Chyba moge tak, co? Tomku, do cierpliwych nie naleze i prawde powiedziawszy pewna bylam, ze Ty tez nie Wstawaj Slonko, bo wiosna czeka, slonko czeka, o Rodzinie przebierajacej nogami nawet nie wspomne ... na koncu, jakze przepelnionym i przeludnionym jestesmy my Wiec zlituj sie Chlopie i rozchyl powieki, powiedz, ze koniec lenistwa i czas wracac Wiesz ... mimo, ze troche nas olewasz to i tak przyjde tu jutro ... chociaz nie zwyklam tak sie facetom narzucac Dobre fluidy wysylam i duzy kawal mojego szczescia, ktorym zycie karmi mnie kazdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.05.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie szturchać! Komtur On jest! Wyśpi się to wstanie! Trza mieć cierpliwość. Tyle, ze nas poskręca... Wstań i powiedz "poszli won" to nam będzie lżej... Adam M. masz rację Adam, to może potrwać, ale zgodnie z chińskim przysłowiem, pośpiech, jest wskazany przy łapaniu pcheł, obudzi się jak uzna za stosowne ............. ............... tym nie mniej mógłby już wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 18.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 gdyby ktoś nie słyszał jak śpiewaliśmy: muza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie popędzać !! Samo przejdzie, a jak będziecie naciskać to was Tomek opieprzy i tyle Tak jak mnie dziś córcia jak ją chciałem do domu zapędzić, powiedziała, że jeszcze nie zasypała piaskiem wszystkich mrówek na działce i tak stałem godzinę i patrzyłem jak biega po działce z łopatką ... Ma cierpliwość jak na swoje 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Noooo Tomek Pomimo zapalenia płuc nie dajesz się i nie masz gorączki. Tak ma być To bardzo dobra wiadomość. Już wkrótce sam opowiesz co Ci się śniło .. Mam nadzieję, że coś fajnego Jakieś fajne panny - byle nie "tępe dzidy" - tak to się teraz mówi podobno... Trzymaj się Tomek i nie puszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 18.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku, otwórz oczy i spójrz kto na ciebie czeka. Popatrz w te oczęta ... http://www.jaknet.pl/zuzia/din.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomciu, przipomnialo mie sie , ze Ty zawsze zes lubiol jak jo po naszymu godala chopie, dychnij sie ino a potym wartko wracej do zdrowio byda Ci wice osprawiac, byda Ci warzyc co ino zechcesz , byda Ci spiywac wszelakie przyspiywki ino ciepnij mi oczko , prosza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.05.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomeczku Kochany, Obudź się szybciutko!!! I bez ociągania!! Bo jak nie, to jako "najgorszy kierowca" przewiozę Cię samochodem, a Ty wiesz jak ja umiem jeździć Raz, dwa, trzy oczka otwieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts