Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a mnie katar z prawej dziurki leci !

Mam na taką przypadłość wspaniałą nalewkę. Wpadniesz??? I pozdrawiam wszystkich chorych i zasmarkańców, zdrowia życząc. :D

niech zgadnę :roll: ...pigwówkę ? :lol:

dzisiaj zrobilam pigwówke wg Chefa Paula i tak mi sie skojarzyło :lol:

ps. na katar sprawdzona metoda ...... uderzeniowa dawka wapna musującego kilka razy dziennie :D

Ja w tym roku pierwszy raz robiłam pigwówkę, z własnej pigwy w dodatku :lol:

Tak na próbę więc mało zrobiłam, jedną buteleczkę.

Nie wiem, jak działa na katar, ale leczyłam nią zmęczenie i małe dołki psychiczne. Na to działa rewelacyjnie :lol: :lol:

PS. Trzymajcie jutro kciuki - Tato ma badanie krwi.

a mnie katar z prawej dziurki leci !

Mam na taką przypadłość wspaniałą nalewkę. Wpadniesz??? I pozdrawiam wszystkich chorych i zasmarkańców, zdrowia życząc. :D

niech zgadnę :roll: ...pigwówkę ? :lol:

Pigwówka jest dobra na smaczek, ale wartości leczniczych raczej nie posiada. Moja się składa z kilkunastu ziół, które zabija każdą zarazę oprócz człowieka. A rozgrzewa tak, że w środku zimy można latać z gołym tyłkiem. :lol:

Cały dzień w pamieci trzymałam kciuki za naszych Kuracjuszy a zwłaszcza za Twojego Tatę Aniu.

Kiedy będzie wynik z tego badania?

Mimo, że nie piszę od kilku dni, to stale myślę o naszych małych i dużych rekonwalescentach. U mnie też szpital, maluchy jakoś nie mogą poradzić sobie z katarem- zawsze kończymy na antybiotykach. (Ktoś tu podał namiary na sok z pokrzywy- właśnie się w niego zaopatrzyłam z nadzieją, że wreszcie skończą się przeziębienia)

Czy wiadomo, co z naszym Franusiem- jakoś tak dawno nie było nowych wieści.

Aniu, cieszę się, że Tato poradził sobie bez transfuzji.Teraz może być już tylko lepiej.

Zelijko, mam nadzieję, że już lepiej.

Cały dzień w pamieci trzymałam kciuki za naszych Kuracjuszy a zwłaszcza za Twojego Tatę Aniu.

Kiedy będzie wynik z tego badania?

Edziu,

Dzisiaj był. Rewelacji nie ma, ale się nie pogorszyło i transfuzja nie jest potrzebna :lol: :lol: I ostatnia chemia w terminie, nie trzeba przekładać ze względu na wyniki :lol:

Ech, jak ja bym chciała mieć pewność, że tego potwora już nie ma i że Tato wygrał tę walkę. Marzenia :roll:

Edziu,

Dzisiaj był. Rewelacji nie ma, ale się nie pogorszyło i transfuzja nie jest potrzebna :lol: :lol: I ostatnia chemia w terminie, nie trzeba przekładać ze względu na wyniki :lol:

Ech, jak ja bym chciała mieć pewność, że tego potwora już nie ma i że Tato wygrał tę walkę. Marzenia :roll:

Aniu przepraszam, ale nie zauważyłam Twojego wcześniejszego wpisu. No to super !

Trudno spodziewać się rewelacji w tak któtkim czasie, jednak to, ze się nie pogorszyło jest już bardzo optymistyczne.

Aniu coś wiem na ten temat, ja 14 lat temu zbyt wcześnie uwierzyłam a bardziej sobie wmówiłam, ze ten potwór mojego Tatę opuścił :( ...ale to była inna sytuacja....Tato za późno się przyznał do swojej choroby i zaczął się leczyć.

Wczesne leczenie daje jednak duże szanse w walce z tym potworem.