daggulka 25.10.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Żelka ... kurde .... taki czas ... wszyscy wkoło zakatarzeni ... ja swoją pierwsza mam juz za soba ... ale jak w tej reklamie : kaszel mi został czy są jakieś wieści od Agnes i Frania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.10.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Daggulka, tylko nie używaj tej Flegaminy, co to "pomaga od lat", jak w reklamie Bo to znaczy, że trzeba ją długo zażywać, a pomóc nie chce Herbapect to jest dobry syrop, ew. niesmaczny, ale skuteczny Quajazyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 26.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a mnie katar z prawej dziurki leci ale co to znaczy katar ? pozdrowienia dla wszystkich smarkaczy, kaszlaków i innych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzieńdoberek z poniedziałku moc pozytywnej energii do walki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 26.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a mnie katar z prawej dziurki leci ale co to znaczy katar ? pozdrowienia dla wszystkich smarkaczy, kaszlaków i innych!!! Mam na taką przypadłość wspaniałą nalewkę. Wpadniesz??? I pozdrawiam wszystkich chorych i zasmarkańców, zdrowia życząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a mnie katar z prawej dziurki leci ! Mam na taką przypadłość wspaniałą nalewkę. Wpadniesz??? I pozdrawiam wszystkich chorych i zasmarkańców, zdrowia życząc. niech zgadnę ...pigwówkę ? dzisiaj zrobilam pigwówke wg Chefa Paula i tak mi sie skojarzyło ps. na katar sprawdzona metoda ...... uderzeniowa dawka wapna musującego kilka razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 myślę o Was - wszyskie choruski...... i wspomagam dobrą energią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ja w tym roku pierwszy raz robiłam pigwówkę, z własnej pigwy w dodatku Tak na próbę więc mało zrobiłam, jedną buteleczkę. Nie wiem, jak działa na katar, ale leczyłam nią zmęczenie i małe dołki psychiczne. Na to działa rewelacyjnie PS. Trzymajcie jutro kciuki - Tato ma badanie krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 To i kciuki za Tatę trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Chciałam tylko napisać, że cały czas jestem myślami z potrzebującymi.Wszystkim życzę zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Też cały czas jestem z potrzebującymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.10.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Tato nie będzie miał transfuzji! Ale nadal zostaje oczywiście na diecie buraczano pietruszkowo pokrzywowej Ufff, cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.10.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Aniu dobre wiadomości a co u pozostałych podopiecznych? Ziaba słoweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 27.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a mnie katar z prawej dziurki leci ! Mam na taką przypadłość wspaniałą nalewkę. Wpadniesz??? I pozdrawiam wszystkich chorych i zasmarkańców, zdrowia życząc. niech zgadnę ...pigwówkę ? Pigwówka jest dobra na smaczek, ale wartości leczniczych raczej nie posiada. Moja się składa z kilkunastu ziół, które zabija każdą zarazę oprócz człowieka. A rozgrzewa tak, że w środku zimy można latać z gołym tyłkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.10.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 trochę sie niepokoję Agnes???? mam nadzieję ze brak wieści to dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 PS. Trzymajcie jutro kciuki - Tato ma badanie krwi. Cały dzień w pamieci trzymałam kciuki za naszych Kuracjuszy a zwłaszcza za Twojego Tatę Aniu. Kiedy będzie wynik z tego badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mimo, że nie piszę od kilku dni, to stale myślę o naszych małych i dużych rekonwalescentach. U mnie też szpital, maluchy jakoś nie mogą poradzić sobie z katarem- zawsze kończymy na antybiotykach. (Ktoś tu podał namiary na sok z pokrzywy- właśnie się w niego zaopatrzyłam z nadzieją, że wreszcie skończą się przeziębienia)Czy wiadomo, co z naszym Franusiem- jakoś tak dawno nie było nowych wieści. Aniu, cieszę się, że Tato poradził sobie bez transfuzji.Teraz może być już tylko lepiej. Zelijko, mam nadzieję, że już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 PS. Trzymajcie jutro kciuki - Tato ma badanie krwi. Cały dzień w pamieci trzymałam kciuki za naszych Kuracjuszy a zwłaszcza za Twojego Tatę Aniu. Kiedy będzie wynik z tego badania? Edziu, Dzisiaj był. Rewelacji nie ma, ale się nie pogorszyło i transfuzja nie jest potrzebna I ostatnia chemia w terminie, nie trzeba przekładać ze względu na wyniki Ech, jak ja bym chciała mieć pewność, że tego potwora już nie ma i że Tato wygrał tę walkę. Marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Aniu, super wiadomości.Na pewno już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Edziu, Dzisiaj był. Rewelacji nie ma, ale się nie pogorszyło i transfuzja nie jest potrzebna I ostatnia chemia w terminie, nie trzeba przekładać ze względu na wyniki Ech, jak ja bym chciała mieć pewność, że tego potwora już nie ma i że Tato wygrał tę walkę. Marzenia Aniu przepraszam, ale nie zauważyłam Twojego wcześniejszego wpisu. No to super ! Trudno spodziewać się rewelacji w tak któtkim czasie, jednak to, ze się nie pogorszyło jest już bardzo optymistyczne. Aniu coś wiem na ten temat, ja 14 lat temu zbyt wcześnie uwierzyłam a bardziej sobie wmówiłam, ze ten potwór mojego Tatę opuścił ...ale to była inna sytuacja....Tato za późno się przyznał do swojej choroby i zaczął się leczyć. Wczesne leczenie daje jednak duże szanse w walce z tym potworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts