ewusia 03.11.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 [*][*][*]Ziaba, współczuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.11.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 AgnesK, Franio cudny Chłopaczek i bardzo się cieszę że wszystko pomału zaczyna się układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ziaba, bardzo mi przykro Agnes, nawet nie wiesz jak się cieszę, że niedługo będziesz z maluszkiem w domu. Trzymam kciuki za resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Franiu Ty śliczny chłopczyku, czułam cały czas że wyzdrowiejesz. Ziaba bardzo ci współczuję z powodu śmierci mamy. Trudne dni przed Tobą, trzymaj się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Drugi dzień mój net mi nie chciał otworzyć wątku, a tutaj tyle wieści. Ziabko - ogromnie mi przykro i smutno, przytulam mocno, proszę o spokój duszy Twojej Mamusi i wiele siły dla Ciebie. Jesteśmy z Tobą, kochana. A Franusiowi wspaniałe gratulacje się należą i Jego Mamie też, oboje cudownie walczyli i wreszcie wywalczyli życie dla naszego maluszka. Gratulacje, Agnesko! Edziu - będzie dobrze, musi być dobrze, modlę się, kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 03.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Cudowne wiadomości ,milion gwiazdeczek na niebie dla WIELKIEJ MAMY i WALECZNEGO FRANCISZKA FORUMOWEGO miód na serca nasze,duzo zdrtowia ,zdrowia,zdrowia. Ziaba tak smutna jest strata bliskiej osoby ale czas leczy rany i pozostaja tylko wspaniałe wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 03.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wyrazy współczucia dla Ziaby, to bardzo przykre, kiedy odchodzi ktoś tak bardzo bliski jak mama. Nasz Franio zrobił bardzo duże postepy, jest bardzo piekny - gratulacje dla rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.11.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ziaba, bardzo, bardzo Ci współczuję. Chciałabym Cię przytulić, pogłaskać po głowie, powiedzieć, że czas goi rany... Widzisz, Franio wraca do domu, tak jak Twoja Mama, która już wróciła. Wróciła do domu, do którego każdy z nas kiedyś wróci. Trzymaj się, kochana, jesteśmy z Tobą. Edziu, wesołe i smutne wieści nam przynosisz. Cieszę się z Kaśki, ale ta dziewczyna... To straszne. Będę za nią trzymać kciuki. Beta-Greta, czytałam Twój post kilka razy z niedowierzaniem: nasz Franio wraca do domku? Super! Jakże się cieszę! Franek: veni, vidi, vici! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ziabko Bardzo mi smutno i przykro z powodu śmierci Twojej Mamy [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.11.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dziewczyny dziękuję za kciuki.U moich podopiecznych już wszystko ok.Kaśka zgodnie z zaleceniem do końca zażywania antybiotyku musi być w szpitalu, czyli do 9 listopada.Jak pisałam wcześniej już może sobie chodzić, czyta, rysuje.Siostrzenica urodziła we wtorek pięknego syna 3720 , już w domu. Nasz Franuś walczy jak prawdziwy Champion, trzymam kciuki za dobre wyniki i za spełnienie najskrytszego marzenia Agnes czyli za rychły powrót do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 04.11.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 "Franiu komisyjnie przeszedł na 56"....???? co to znaczy FRANIU UWIELBIAM TAKIE WIEŚĆI jak cudnie ach ja cudnie...oddychaliśmy z tobą, jesteśmy też w dniach tak ogromnej radości...jakie to cudowne tak walczył, tak walczy i champion wywalczy co ....coś najważniejszego dla siebie Agnes i całej rodziny wywalczył ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------------------- Ziaba zobaczcie tak to już jest ktoś przychodzi ...Edzia gratulacje..ktoś odchodzi bądź silna...trudno nam tu to zrozumieć, trudno się z tym pogodzić...szczególnie jeśli jest to mama... Ziaba mogę tylko stać obok i mówić ze my tu jesteśmy...my żaby powinniśmy trzymać się razem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ziaba [*] Nasz dzielny Franus!!!!!!!!-jak ja sie ciesze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ziaba, dla Twojej mamusi http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/swieczka1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 04.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ziaba, szczere wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Pozdrawiam ciepło chorowitków . Czy ktoś wie kiedy będzie w Muratorze o Tomku i co u Niego słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ziaba, jeszcze raz wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 FRANIU patrzę na to Twoje zdjęcie i oczy mam wilgotne ze wzruszenia i moja córka ciągle dopytująca o Ciebie też. Wracasz do domu, to najpiękniejsza wiadomość jaką można przeczytać Po tak trudnym początku, niech Cię życie już wyłącznie rozpieszcza, zdrowiem, miłością, szczęściem, powodzeniem Buziaczek w tą malutką rączynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 04.11.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ziaba - serdecznie współczuję. A z Franusiem przecież wszystko było jasne, to tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ziaba - Ty wiesz ...... Franciszku - spisałeś sie na ZŁoty Medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ziaba Tak mi przykro Bardzo Ci współczuję, a dla Mamy [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts