daggulka 05.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 po tylu tygodniach ściskania kciuków i emocji nie zawsze pozytywnych - Aga, Franio ..... no to witajcie w domu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 AgnesK, ocieram łezki wzruszenia i uśmiecham szeroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dasz radę, Malutki!!!! http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/niemowle.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 06.11.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No i zmył mi się cały misternie nałożony krem pod oczy Agnes, Franulku, brak mi słów, żeby wyrazić moją radość. Nareszcie jesteście w domku po takim długim i chwiejnym czasie. Teraz już macie z górki. Agnes, obiecaj, że będziesz pisać o Franiu - tutaj albo na osobnym, Franiowym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 06.11.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Gratulacje, piękny i dzielny Synek. I Mama dzielna. Wszystkiego dobrego, wierzyłam że tak to właśnie się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No to calowac, calowac i calowac Frania..., od forumowych ciotek. Trzymajcie sie zdrowo, bedziemy wciaz dla Was trzymac kciuki. Agnes udowodnilas nam, ze milosc ma wielka sile!!!! Kocham Cie za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Agnes, Franiu, wielgachne buziaki dla Was! Jesteście wielcy, waleczni i wspaniali A mi się dzisiaj śniło... że dostałam wiadomość od Taty po jego wizycie u lekarza że rak zniknął, poddał się i wycofał Sny czasem bywają prorocze, prawda? Trzymajcie się wszyscy zdrowo! Zdrowie to podstawa, piszę to ja, z anginą i dwójką chorych dzieci w domu. Jak dziś nie zwariuję to dam sobie nagrodę za dzielność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witajcie w nowym dniu, słońce dzisiaj dla nas świeci!!! Ania, a to zdjęcie to może Franusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 06.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Popieram zdanie Margoth- Agnes- załóż wątek Franulkowy!! Będziemy podczytywać o osiągnięciach naszego Bohatera!! Strasznie się cieszę, że jesteście już razem w domku. Nareszcie powrót do normalności!! (OBY!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ziabko Mocno Cię przytulam w tym ciężkim dla Ciebie czasie! Trzymaj się Kochana! "Franiu komisyjnie przeszedł na 56"....???? co to znaczy kordzina, 56 to numer ubranek, dla noworodków Już taki standardowy, nie dla wcześniaków Ania i ja matka 2 dziecinie wiem co to 56....no dobra-wtopa na całego... Franek ty mistrzu... z takim zacięciem, determinacją, wolą to ty musisz zostać sportowcem...masz wszystkie potrzebne cech....oddychałam, przesyłałam fluidy...dziś lecą do ciebie UŚMIECHY ...uśmiechaj sie do mamy....ona tak bardzo walczyła o każdy twój dotychczasowy uśmiech...ach Agnes czekamy na zdjęcia i osobiste zdjęcia forumowego, wymiarowego 56.... Ziaba wczoraj i dziś taka moja lampka za twoją mamę się paliła i będzie palić,będziesz już miała swojego prywatnego opiekuna...czas złagodzi ból.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzień dobry Franusiu Agnes - super że jesteście w domku, cudny chłopczyk Ziaba - bardzo mi przykro [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no i znowu ryczę...a niech to.... Aguś, nawet nie wiesz jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 06.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jaki śliczny ten nasz Supermen. Cieszę się bardzo, że już w domciu i mama troszkę odpocznie od tych wizyt w szpitalu (wiem coś o tym).Życzę dalszych postepów w rehabilitacji - trzymam kciuki .Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.11.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Orzeł wylądował!!! http://foto0.m.onet.pl/_m/8fe115bbad8406cfb7fbe56708256404,6,19,0.jpg Nasz Superman:) Cudny ten nasz orzeł I jak słodko śpi. Patrzcie jak to jest- takie Maleństwo, taki Okruszek, a w sumie taki Wielki. Bo to wielcy ludzie potrafią tak poruszyć serca innych, wycisnąć łzy i zmobilizować do wspólnego działania. Franiu, przed Tobą najpiękniejsze chwile- wreszcie z kochającą Ci bezgranicznie Rodziną. Agnes Ty też jesteś Wielka. Prosimy o więcej zdjęć (oczywiście, jak znajdziesz czas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No i Franuś nasz forumowy wylądował wcale nie jestem tym faktem zdziwiona, to było więcej niż pewne ale wzruszenie jest, no jest... czerwone oczy w pracy, mam nadzieję że nikt nie wejdzie. Nie wiem co napisać, bo najbardziej to cieszy się Agnes i niech jej jak najwięcej się z tego tytułu należy a nasze skromne wsparcie niech trwa przez całe słodkie dzieciństwo tego szkraba. Ziabko na to się nie da przygotować, po prostu ta codzienność i upływający czas pozwoli dalej funkcjonować na tym świecie. Trzymaj się słońce i żyj dla siebie i innych jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Agnes... a może dasz isę namówić żeby np. na hyde parku Franiowy wątek założyć...????!!!!!!!!!!przecież on już ma tu ciotki babcie...no dziadka oczywiście...twoja decyzja bo to ta nasza ciekawość...ale jak tu takiego wielkiego-małego człowieka nie oglądać....wszyscy pamiętamy jak było 1,5 miesiącu temu a teraz .....ach znów się wzruszyłam..pomyśl...a jak Wy myślicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 AgnesK strasznie4 się ciesze aż mi łzy z oczu lecą ze szczęścia... Ziaba przytulam najmocniej jak potrafię (*)(*)(*) dla Twojej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dawno nie zagladalam a tu tyle wiadomosci. Cieple mysli i zyczenia zdrowia przesylam wszystkim chorowitkom i ich rodzinom - badzcie silni dla nich! Ziaba - serdeczne wyrazy wspolczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Agnes - jak ja sie ciesze, ze wreszcie masz naszego dzielnego malutka- superbohatera w domu!!! A jaki on cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 06.11.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Orzeł wylądował!!! http://foto0.m.onet.pl/_m/8fe115bbad8406cfb7fbe56708256404,6,19,0.jpg Nasz Superman:) A nie mówiłem??? Nawet się nie obejrzysz, jak będzie w obejściu psocił. Wygląda mi na przyszłego alpinistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts