Ew-ka 06.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 AgnesK - masz najcudowniejszego Supermena na świecie ..... oczywiście zaraz po moim Stasiu buziaczek w piętaszek Mam nadzieje ,że teraz juz jesteś spokojniejsza ......i już sie uśmiechasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 AgnesK cudne wieści na koniec dnia cieszę się razem z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ale wiadomość Ze orzeł to już było wiadomo od jakiegoś czasu,ale ,że wylądował to jest radość.Sciskam Was mocno i cieszę się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Orzeł wylądował!!! Lecę bo już chyba zaczyna się wiercić w łóżeczku:) Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, myśli, życzenia i modlitwy, przed nami jeszcze dłuuuga droga, ale teraz - mam nadzieję - już coraz łatwiej będzie:) http://foto0.m.onet.pl/_m/8fe115bbad8406cfb7fbe56708256404,6,19,0.jpg Nasz Superman:)Chyba mnie tu jakiś dobry duch sprowadził, żeby taaaaką wiadomość przeczytać i zobaczyć. Taaaak się cieszę... http://www.myslistos.swietochlowice.org/grom/radosc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 http://foto0.m.onet.pl/_m/8fe115bbad8406cfb7fbe56708256404,6,19,0.jpg Nasz Superman:) Jak już fajnie pulchniutki Na pierwszym zdjęciu Franusia, jakie tu pokazałaś widać było śliczniutkiego, ciupeńkiego krasnoludka. A ten tutaj to taki napakowany, silny Gościu Wszystkiego dobrego dla Was! Naprawdę WSZYSTKIEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Już uwielbiam ten zadarty nosek Suuuuuuuuuperman'a Tak się cieszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No właśnie, Amtla, tak się zastanawiamy po kim on taki zadarty.. Na każdym usg w trakcie ciąży słyszałam: ale fajny zadarty nosek Wczorajsza nocka była ekstremalna, ale pewnie dlatego, że pierwsza, i maluszek na pewno odczuł naszą nerwowaość i ta cała podróż itd. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej. Ale jestem szczęśliwa. Dzisiaj ogarniałam chaos w domu (ale już na progu mąż był powiedział: TYM RAZEM kwiatki podlewałem ). Taaaa.. kwiatki.. Od jutra zaczynamy ćwiczenia z Frankiem. Stanowisko do rehabilitacji już gotowe Jeszcze raz serdecznie Wam dziękuję za wsparcie. Co do franiowego wątku - i tam mam wyrzuty, że tu w wątku tomkowym tyle o Franiu, przemyśle więc sprawę i chyba faktycznie, jeśli mam dawać znać, co u Frania, to będe to robiła w osobnym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Aguś - koniecznie dawaj znać, najlepiej szczegółowo i często... I nie miej wyrzutów, że w Tomkowym wątku - Tomek na pewno cieszyłby się z tego! Maleńtas jest wspaniały, teraz tylko powrót do normalności i... Franuś! zostaw tę szufladę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Agnes cieszę się ogromnie że Franio już w domku !!! czytając Twojego posta przypomniałam sobie tą ekscytację gdy maluszek pojawia się pierwszy dzień w domu w swoim łóżeczku..... Wreszcie nie ma szpitala, lekarzy i pielęgniarek mozna pół dnia w pizamce połazić, ogarnąć chalupkę po swojemu , przytulić się do slubnego na sofie w ktorego ramionach spi maluszek ..................och rozmarzyłam się Życzę Wam dużo sił bo dużo pracy przzed Wami ale dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 07.11.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ziabeczko Kochanie BARDZO mi przykro Przytulam Cię najmocniej jak umiem [*][*][*] Franusiu NARESZCIE !!! bardzo się cieszę Mam nadzieję że Matka Boża dopomoże tej Pani chorej na raka Edziu ...GRATULUJĘ Aniu cieszę się razem z Tobą Najpiękniejsze pozdrowienia dla Wszystkich i dużo , dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 07.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No ,no no jakie tu wspaniałe wiadomości Franio Waleczny już w domku a w domku to już go Mamcia odchucha,wypieści.Dużo,duzo zdrowia. Teraz czekamy na post TO JA TOMEK pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No a o Tomku nikt nie ma wiesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Jak ja się cieszę, że Franuś już w domu!!!! Agnes - uściski dla Was wszystkich przesyłam i buziaka dla Supermana http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_15.gif. Trzymajcie się cieplutko!!! A o Komturze ktoś coś wie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 08.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Uprzejmie donoszę, iż Komtur wraz z Małżonką w sobotni wieczór popijali winko przy kominku, ale zakłóciłem im ten błogi spokój i zrobiłem najazd (jak na sąsiada przystało). Komtur własnoręcznie drzwi otworzył, na pokoje zaprosił. Pierwsze wrażenie zdecydowanie na plus - zobaczyłem nowy błysk w oczach. Majka zabiegana między pracą a załatwianiem rehabilitacji, więc nie melduje się na bieżąco (mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko temu, że zdaję tę krótką relację). Tomek w lepszej kondycji, niż kiedy widziałem Go poprzednio (latem), zażartował, podobno czasami nawet się złości, w Warszawce robi sobie krótkie (a nawet całkiem długie) spacery. Wasze trzymanie kciuków działa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 08.11.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 niech Ci Dobry Człowieku Bozia w czym tylko chcesz wynagrodzi takie dobre wieści !!! Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 08.11.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Maciek01 wspaniałe wieści przynosisz... wiemy że jeszcze długa droga przed Nimi ale mam nadzieję że to już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 maciek01 Sasiedzie jakiego kazdemu trzeba zyczyc, dziekujemy Ci najserdeczniej jak sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jaki dobry wieczór - bo teraz czytam dobre wieści o Tomku A dobre myśli cały czas krążą i Franio w końcu w domku z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Rewelacyjne wieści Ale się cieszę Tomku, tak trzymaj! Ten błysk w oku trzymaj! Super! Ogromnie się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 08.11.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 No to już paru zdrowych... no może prawie zdrowych.. mamy. Tak trzymać. Wierzę, że i z resztą kuracjuszy też będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts