Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Orzeł wylądował!!! :)

Lecę bo już chyba zaczyna się wiercić w łóżeczku:)

Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, myśli, życzenia i modlitwy, przed nami jeszcze dłuuuga droga, ale teraz - mam nadzieję - już coraz łatwiej będzie:)

http://foto0.m.onet.pl/_m/8fe115bbad8406cfb7fbe56708256404,6,19,0.jpg

Nasz Superman:)

Chyba mnie tu jakiś dobry duch sprowadził, żeby taaaaką wiadomość przeczytać i zobaczyć.

Taaaak się cieszę...

http://www.myslistos.swietochlowice.org/grom/radosc.jpg

http://foto0.m.onet.pl/_m/8fe115bbad8406cfb7fbe56708256404,6,19,0.jpg

Nasz Superman:)

Jak już fajnie pulchniutki :lol:

Na pierwszym zdjęciu Franusia, jakie tu pokazałaś widać było śliczniutkiego, ciupeńkiego krasnoludka.

A ten tutaj to taki napakowany, silny Gościu :lol:

Wszystkiego dobrego dla Was! Naprawdę WSZYSTKIEGO! :lol:

No właśnie, Amtla, tak się zastanawiamy po kim on taki zadarty.. :lol: :lol:

Na każdym usg w trakcie ciąży słyszałam: ale fajny zadarty nosek :D

Wczorajsza nocka była ekstremalna, ale pewnie dlatego, że pierwsza, i maluszek na pewno odczuł naszą nerwowaość i ta cała podróż itd. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.

Ale jestem szczęśliwa. :D

Dzisiaj ogarniałam chaos w domu (ale już na progu mąż był powiedział: TYM RAZEM kwiatki podlewałem :D ). Taaaa.. kwiatki.. :wink: :lol: Od jutra zaczynamy ćwiczenia z Frankiem. Stanowisko do rehabilitacji już gotowe :D

Jeszcze raz serdecznie Wam dziękuję za wsparcie.

Co do franiowego wątku - i tam mam wyrzuty, że tu w wątku tomkowym tyle o Franiu, przemyśle więc sprawę i chyba faktycznie, jeśli mam dawać znać, co u Frania, to będe to robiła w osobnym wątku.

Aguś - koniecznie dawaj znać, najlepiej szczegółowo i często... :D

I nie miej wyrzutów, że w Tomkowym wątku - Tomek na pewno cieszyłby się z tego!

Maleńtas jest wspaniały, teraz tylko powrót do normalności i... Franuś! zostaw tę szufladę! :lol:

Agnes cieszę się ogromnie że Franio już w domku !!! :D :D :D

czytając Twojego posta przypomniałam sobie tą ekscytację gdy maluszek pojawia się pierwszy dzień w domu w swoim łóżeczku.....

Wreszcie nie ma szpitala, lekarzy i pielęgniarek mozna pół dnia w pizamce połazić, ogarnąć chalupkę po swojemu :wink: , przytulić się do slubnego na sofie w ktorego ramionach spi maluszek ..................och rozmarzyłam się :oops:

Życzę Wam dużo sił bo dużo pracy przzed Wami

ale dacie radę :D :D :D

Ziabeczko Kochanie BARDZO mi przykro :cry: :cry: :cry:

Przytulam Cię najmocniej jak umiem [*][*][*]

Franusiu NARESZCIE !!! bardzo się cieszę :D :D :D

Mam nadzieję że Matka Boża dopomoże tej Pani chorej na raka

Edziu ...GRATULUJĘ :D :D :D

Aniu cieszę się razem z Tobą

Najpiękniejsze pozdrowienia dla Wszystkich i dużo , dużo zdrowia

Uprzejmie donoszę, iż Komtur wraz z Małżonką w sobotni wieczór popijali winko przy kominku, ale zakłóciłem im ten błogi spokój i zrobiłem najazd (jak na sąsiada przystało). Komtur własnoręcznie drzwi otworzył, na pokoje zaprosił. Pierwsze wrażenie zdecydowanie na plus - zobaczyłem nowy błysk w oczach. Majka zabiegana między pracą a załatwianiem rehabilitacji, więc nie melduje się na bieżąco (mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko temu, że zdaję tę krótką relację). Tomek w lepszej kondycji, niż kiedy widziałem Go poprzednio (latem), zażartował, podobno czasami nawet się złości, w Warszawce robi sobie krótkie (a nawet całkiem długie) spacery. Wasze trzymanie kciuków działa !