Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pigwa pomocy, znowu mnie choróbsko bierze 8) (thanx God, jest się do kogo zwrócić :roll: ... :lol: )

Wpadaj Asiu, zanim się choróbsko rozwinie. Potraktuję Cię moja nalewką, to natychmiast do zdrowia wrócisz. Tymczasem mogę tylko zdrowia Ci życzyć i troche mojej energii posłać, bo mnie grypy nie straszne - okrutnie z flaszki oną nalewkę pociągam. :D

Agnes

Czekamy na Franiowy wątek. Nasz maluszek zasłużył sobie na niego już dawno i z pewnością będzie mieć na nim mnóstwo gości. :p Ja już ustawiam się w kolejce z wizytą.

Majka

Dziękujemy za informacje o Tomku. Sama nie masz pewnie czasu, by tu zaglądać (nie mówiąc już o pisaniu) więc tym bardziej cieszę się, że znalazłaś chwilkę na podzielenie się informacjami o naszym Komturze. Najważniejsze, że wszystko idzie ku dobremu, rehabilitacja z pewnością jeszcze przyspieszy ten proces. Wszyscy tu modlimy się za Niego i nieustannie ślemy pozytywną energię.

Aniu W

Najważniejsze jest Twoje (Wasze) i Taty nastawienie. A że nie brakuje Wam siły do walki z potworem, to widać- i są efekty. I będzie coraz lepiej- jestem pewna, że za parę lat nie będziecie już o nim pamiętać.

O tu:

http://forum.muratordom.pl/franus-waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wczesniaczkom,t174160.htm

:D

Jeśli Wielcy Moderatorzy uważają, że nie powinniśmy być w wątku "SOS", to proszę nas przenieść. Ja sądzę jednak, że póki trwa walka Frania, póki potrzeba nam zaciśniętych kciuków życzliwych ludzi, dopóty Franiu powinien być przy swoim forumowym dziadku Tomku.

Lecę pisac dalej :D

O tu:

http://forum.muratordom.pl/franus-waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wczesniaczkom,t174160.htm

:D

Jeśli Wielcy Moderatorzy uważają, że nie powinniśmy być w wątku "SOS", to proszę nas przenieść. Ja sądzę jednak, że póki trwa walka Frania, póki potrzeba nam zaciśniętych kciuków życzliwych ludzi, dopóty Franiu powinien być przy swoim forumowym dziadku Tomku.

Lecę pisac dalej :D

Agnes- pamiętam rozmowy na czacie, jak Tomek się cieszył, jaki był dumny kiedy został przyszywanym dziadkiem Glizdeczki, myślę że i Franusia dziadkiem też by został.

Wspomniałam Tomkowi o Tobie i o Franusiu, oczywiście bardzo ogólnie.

Nie jestem pewna czy Tomek tak na 100% był świadom o co chodzi, ale był wzruszony.

Uważam zatem, że tu przy Tomku jest miejsce do wspierania Franusia.

Doberek, jedna z rzeszy przyszywanych ciotek się wita! 8) :lol:

Dzień wstał nam piękny, słoneczny, więc i nasi kuracjusze na pewno będą dzisiaj lepiej się miewali. :D

Tomek, Tata Ani W., Franuś - wszyscy dzisiaj znowu o kroczek lepiej! 8) :D :D :D

kordzina

Tato raczej ok. Zastrzyk na leukocyty podany, objawy ich produkcji w organizmie się pojawiły. Anemia opanowana.

Tato coraz silniejszy, ugotował dziś bigos, który cała nasza rodzina uwielbia :lol:

Jutro idzie do pracy, pod koniec tygodnia planuje prace ogrodowe w moim ogrodzie :lol:

Będziemy się starali o konsultacje w Warszawie w najbliższym czasie, a od przyszłego tygodnia Tato zaczyna stosować antynowotworową dietę dr Budwig.

Czyli... będzie ok :lol:

Ja też dołączę krótką pokrzepiającą historię. Moja znajoma z pracy w wieku ok. 40-tki zachorowała na raka. Chemia, naświetlania... Była łysa jak kolanko. A dzisiaj buduje się obok nas i jej jedynym problemem jest wysokość okien (na razie :D )

kordzina

Tato raczej ok. Zastrzyk na leukocyty podany, objawy ich produkcji w organizmie się pojawiły. Anemia opanowana.

Tato coraz silniejszy, ugotował dziś bigos, który cała nasza rodzina uwielbia :lol:

Jutro idzie do pracy, pod koniec tygodnia planuje prace ogrodowe w moim ogrodzie :lol:

Będziemy się starali o konsultacje w Warszawie w najbliższym czasie, a od przyszłego tygodnia Tato zaczyna stosować antynowotworową dietę dr Budwig.

Czyli... będzie ok :lol:

Czyli nasza energia działa. :D Byle tak dalej i nie ustawajmy w walce.