DPS 13.11.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dobry wieczór - trzymam kciuki cały czas, za wszystkich potrzebujących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 13.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 i ja ! i ja! Pigwa pomocy, znowu mnie choróbsko bierze (thanx God, jest się do kogo zwrócić ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Coś te choróbska krążą po forum, co chwilę ktoś smarcze i w kościach go łamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Coś te choróbska krążą po forum, co chwilę ktoś smarcze i w kościach go łamie Może wirusy przenosza się przez monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Coś te choróbska krążą po forum, co chwilę ktoś smarcze i w kościach go łamie Może wirusy przenosza się przez monitor mam takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 13.11.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No to po 1 fluidku na kazda grypę a reszta dla Frania i Tomka i całej reszty potrzebujących.Wiedziałam że ten post To ja Tomek juz wkrótce już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Tomku wracaj do nas AgnesK koniecznie załóż wątek o Franiu i wklej tu linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.11.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A może by tak pokazać Tomkowi?... http://www.nowak.pl/PL/Formy_pomocy/Kontakt_mentalny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 14.11.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Pigwa pomocy, znowu mnie choróbsko bierze (thanx God, jest się do kogo zwrócić ... ) Wpadaj Asiu, zanim się choróbsko rozwinie. Potraktuję Cię moja nalewką, to natychmiast do zdrowia wrócisz. Tymczasem mogę tylko zdrowia Ci życzyć i troche mojej energii posłać, bo mnie grypy nie straszne - okrutnie z flaszki oną nalewkę pociągam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Agnes Czekamy na Franiowy wątek. Nasz maluszek zasłużył sobie na niego już dawno i z pewnością będzie mieć na nim mnóstwo gości. Ja już ustawiam się w kolejce z wizytą. Majka Dziękujemy za informacje o Tomku. Sama nie masz pewnie czasu, by tu zaglądać (nie mówiąc już o pisaniu) więc tym bardziej cieszę się, że znalazłaś chwilkę na podzielenie się informacjami o naszym Komturze. Najważniejsze, że wszystko idzie ku dobremu, rehabilitacja z pewnością jeszcze przyspieszy ten proces. Wszyscy tu modlimy się za Niego i nieustannie ślemy pozytywną energię. Aniu W Najważniejsze jest Twoje (Wasze) i Taty nastawienie. A że nie brakuje Wam siły do walki z potworem, to widać- i są efekty. I będzie coraz lepiej- jestem pewna, że za parę lat nie będziecie już o nim pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dzień doberek, wstaje nam piekny nowy dzień, chorujący koniecznie muszą do zdrowia wracać! Dobrą energię dla wszystkich i modlitwę zostawiam i dużą dawkę optymizmu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 O tu: http://forum.muratordom.pl/franus-waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wczesniaczkom,t174160.htm Jeśli Wielcy Moderatorzy uważają, że nie powinniśmy być w wątku "SOS", to proszę nas przenieść. Ja sądzę jednak, że póki trwa walka Frania, póki potrzeba nam zaciśniętych kciuków życzliwych ludzi, dopóty Franiu powinien być przy swoim forumowym dziadku Tomku. Lecę pisac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Sadze, ze dziadek Tomek był by zaszczycony, mając Frania nadal obok siebie. Malo tego sadze, ze dziadek Tomek by działał, jakby tylko mógł poklikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 O tu: http://forum.muratordom.pl/franus-waleczny-czyli-jak-trudno-jest-wczesniaczkom,t174160.htm Jeśli Wielcy Moderatorzy uważają, że nie powinniśmy być w wątku "SOS", to proszę nas przenieść. Ja sądzę jednak, że póki trwa walka Frania, póki potrzeba nam zaciśniętych kciuków życzliwych ludzi, dopóty Franiu powinien być przy swoim forumowym dziadku Tomku. Lecę pisac dalej Agnes- pamiętam rozmowy na czacie, jak Tomek się cieszył, jaki był dumny kiedy został przyszywanym dziadkiem Glizdeczki, myślę że i Franusia dziadkiem też by został. Wspomniałam Tomkowi o Tobie i o Franusiu, oczywiście bardzo ogólnie. Nie jestem pewna czy Tomek tak na 100% był świadom o co chodzi, ale był wzruszony. Uważam zatem, że tu przy Tomku jest miejsce do wspierania Franusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Doberek, jedna z rzeszy przyszywanych ciotek się wita! Dzień wstał nam piękny, słoneczny, więc i nasi kuracjusze na pewno będą dzisiaj lepiej się miewali. Tomek, Tata Ani W., Franuś - wszyscy dzisiaj znowu o kroczek lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 16.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 też sie melduje jako grupa wsparcia....ach jak żałuję ze nie zamieniłam z Waszy-Naszym Tomkiem zdania... ale co sie odwlecze to nie uciecze Ania jak tata??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 kordzina Tato raczej ok. Zastrzyk na leukocyty podany, objawy ich produkcji w organizmie się pojawiły. Anemia opanowana. Tato coraz silniejszy, ugotował dziś bigos, który cała nasza rodzina uwielbia Jutro idzie do pracy, pod koniec tygodnia planuje prace ogrodowe w moim ogrodzie Będziemy się starali o konsultacje w Warszawie w najbliższym czasie, a od przyszłego tygodnia Tato zaczyna stosować antynowotworową dietę dr Budwig. Czyli... będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 16.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja też dołączę krótką pokrzepiającą historię. Moja znajoma z pracy w wieku ok. 40-tki zachorowała na raka. Chemia, naświetlania... Była łysa jak kolanko. A dzisiaj buduje się obok nas i jej jedynym problemem jest wysokość okien (na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 16.11.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 kordzina Tato raczej ok. Zastrzyk na leukocyty podany, objawy ich produkcji w organizmie się pojawiły. Anemia opanowana. Tato coraz silniejszy, ugotował dziś bigos, który cała nasza rodzina uwielbia Jutro idzie do pracy, pod koniec tygodnia planuje prace ogrodowe w moim ogrodzie Będziemy się starali o konsultacje w Warszawie w najbliższym czasie, a od przyszłego tygodnia Tato zaczyna stosować antynowotworową dietę dr Budwig. Czyli... będzie ok Czyli nasza energia działa. Byle tak dalej i nie ustawajmy w walce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.11.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts