kawika 16.11.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 witami trzymam kciuki dalej za powrót wszystkich do zdrowiia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyksztalciuch 16.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam,Cieszą mnie dobre wieści. Tomku, jak każdy zodiakalny Bliźniak (wiem to z autopsji), wyjdziesz na prostą. Co do pamięci, to znam całe tabuny ludzi, którzy bez żadnych zawirowań zdrowotnych jej nie posiadają. A tak w ogóle, ilu osobom jest dane odkrywanie życia na nowo. Czy pamiętanie wszystkiego jest tak niezbędne. To czasami wręcz bolesne, demobilizujące i zupełnie niepotrzebne. Pamiętaj, Bliźniaki są przez całe życie takimi trochę Panami Piotrusiami w tym pozytywnym znaczeniu, ich żywotność, energia, pogoda i ciekawość ludzi pomaga bardzo w pokonywaniu przeciwności. Pozdrawiam serdeczniePS Mimo że nie znam pozostałych bohaterów tego wątku, ciesze się z ich sukcesów w zdrowieniu. Mały Franio jest śliczny i b. dzielny. Tak samo jak jego rodzice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 17.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 jestem:o).... trzymajcie się kochani... no i czekamy na dobre wieści... na same dobre....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Lekko kasłający dzieńdoberek wszystkim! Tomek, czy u Was dzisiaj tez tak szaro i mokro? Nie idź dzisiaj na dwór, jesli jest tak, jak u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 17.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 posyłam fluidy potrzebującym i pozostałym też bo dziś dzień taki ponury jakiś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dzień i u nas ponury ,nastrój ponury ale myśli ciepłe i serdeczne wysyłam w stronę podopiecznych" sanatorium dobrych myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tez dzis w ponury dzien energie sloneczna wszystkim wysylam. Tomku Ty wiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 17.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dzień i u nas ponury ,nastrój ponury ale myśli ciepłe i serdeczne wysyłam w stronę podopiecznych" sanatorium dobrych myśli" galka - świetna nazwa dla wszystkich "fluidziarzy" ! szacun !!! Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 kordzina Tato raczej ok. Zastrzyk na leukocyty podany, objawy ich produkcji w organizmie się pojawiły. Anemia opanowana. Tato coraz silniejszy, ugotował dziś bigos, który cała nasza rodzina uwielbia Jutro idzie do pracy, pod koniec tygodnia planuje prace ogrodowe w moim ogrodzie Będziemy się starali o konsultacje w Warszawie w najbliższym czasie, a od przyszłego tygodnia Tato zaczyna stosować antynowotworową dietę dr Budwig. Czyli... będzie ok Będzie OK :) Ania nie potrzebujesz jakiegoś wsparcia transportowego na przykład w W-wie ? jakby co - daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A w razie nocowania to daj mi znac. "Szoferowa" wie gdzie mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A w razie nocowania to daj mi znac. "Szoferowa" wie gdzie mieszkam. Potwierdzam. Samochód duży, wygodny i wysoki więc nawet moja teściowa daje sobie radę z wsiadaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Samochód duży, wygodny i wysoki więc nawet moja teściowa daje sobie radę z wsiadaniem :) Uwielbiam takie teksty Dzięki dziewczyny z całego serca! Projekt Warszawa jest na razie w fazie koncepcji, ale jakby co to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Daj i nic sie nie krępuje. Mnie się tu łatwiej poruszać niż Wam. I nadal trzymam kciuki P.S moja Teściowa jest baaaardzo wybredna. Do Nissana 350Z mojego małża nie wsiadzie za żadne pieniędze Prowadzi również dialog z GPS'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kciuki niezbędne! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 18.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 jak niezbędne to trzymane Tomek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzień doberek, kciuki trzymam cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Doberek. W sprawie dachu nad głową , wiktu i operunku włączam sie na listę. Przyjdzie na to, że rozedrzemy Anię wraz z Tatą na dżazgi by każdemu przypadła jakaś kończyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Szkoda, że ja mieszkam tak daleko i nie mogę się o Anię pokłócić. Chorowitki, trzymajcie się i nie zapominajcie o czapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kochani Jestem już po telefonie do Instytutu i już wszystko wiem. Co do noclegów, to jesteście wszyscy wspaniali i ogromnie dziękuję za pamięć i rozrywanie ale my mamy w stolicy sporą rodzinę. Rozrywanie i tak nas czeka, właśnie z ich strony Najchętniej pojechałabym z Tatą, wysłała go na te konsultacje a sama czmychnęła, żeby się z Wami wszystkimi spotkać Jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki! A właśnie, ktoś wie, gdzie w Warszawie jest ulica Roentgena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 18.11.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 tak, wiem jak trafić na Roentgenajeśli będziesz potrzebowała pilota, to daj znaćto niedaleko ode mnie Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts