Ew-ka 18.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A właśnie, ktoś wie, gdzie w Warszawie jest ulica Roentgena? ja nie wiem ,ale wstukaj sobie mape Warszawy ,a w szukaniu wpisz ulice i powinno Ci pokazac dokladnie na planie miasta http://maps.google.pl/maps?sourceid=navclient&hl=pl&rlz=1T4IRFC_plPL338PL341&q=warszawa+mapa+miasta&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Warszawa&gl=pl&ei=gy4ES9vVKoiqmAPD49B_&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CA0Q8gEwAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzięki, już znalazłam Trafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No to trzymam kciuki za powodzenie całej akcji Dzień i u nas ponury ,nastrój ponury ale myśli ciepłe i serdeczne wysyłam w stronę podopiecznych" sanatorium dobrych myśli" galka - świetna nazwa dla wszystkich "fluidziarzy" ! szacun !!! Pozdrawiam, Armidia Nazwę niestety nie ja wymyśliłam jeśli dobrze pamiętam jej autorka jest Depsia Też Cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 18.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 przepraszam, jeśli pomyliłam autorkę ale nazwa szalenie mi się podoba i jeśli pozwolicie, zacznijmy jej używać - będziemy mieli poczucie wspólnoty co Wy na to ? Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja wiem, ja wiem ! ( Shrek ) ja poprowadzę !! to moje strony, znam każdą dziurę i skróty przez śmietniki A na kawę to ja zapraszam. Blisko Onkologii jest taka super knajpka, gdzie mam super wtyki na super kawę. To jak kobiełki ? Babskie pogaduchy nad kawą z prądem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja wiem, ja wiem ! ( Shrek ) ja poprowadzę !! to moje strony, znam każdą dziurę i skróty przez śmietniki A na kawę to ja zapraszam. Blisko Onkologii jest taka super knajpka, gdzie mam super wtyki na super kawę. To jak kobiełki ? Babskie pogaduchy nad kawą z prądem ? Będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Niesamowite, prawda Ania? W ogóle nawet nie staraj się dyskutować (wiem coś o tym ) A jeśli chodzi o pogaduchy z Ziabą i pokazywanie dziur i skrótów, to - z autopsji - w przypadku noclegu nie licz na .. sen Zdrówka dla taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.11.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 AgnesKa, jak już zdradzasz czemuj nie spałaś..to daj przedsmaka kiedy w kusych koszulinkach byłyśmy pod 1 kołderką Z moim małżem po środku Czy któraś chce się przenocować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 AgnesKa, jak już zdradzasz czemuj nie spałaś..to daj przedsmaka kiedy w kusych koszulinkach byłyśmy pod 1 kołderką Z moim małżem po środku Czy któraś chce się przenocować ?? Wy tu w Tomkowym wątku o taaakich rzeczach piszecie Oj, dziewczyny Zgłaszam się na ochotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Życia trza tchnąć , cieszyć się tym co jest i nie wybrzydzać. Tomek idę o głowę, że by rozwinął temat krótkiej koszulinki u AgnesKi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 19.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ponieważ doszkalam się w temacie licytacji fantów..zobzczcie co znalazłam... Tomku mam nadziję ze spełnisz życzenie Daggulki... daga wylicytowała obrazek i napisała: Ja już dawno kasę przelałam ... dotarło do mnie już zdjęcie z różą od Tomka1950 - śliczne jest - zaraz pędzę kupić jakąś elegancką ramkę coby mi dom przyozdobiło . Bardzo dziekuję , Tomku . PS> Za rok proszę z autografem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 AgnesKa, jak już zdradzasz czemuj nie spałaś..to daj przedsmaka kiedy w kusych koszulinkach byłyśmy pod 1 kołderką Z moim małżem po środku Czy któraś chce się przenocować ?? Odwazna jestes! Zdrowka dla wszystkich naszych w sanatorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ziaba Ty czorcie , to Ty po to ludzi zapraszasz Do Ziaby w gości ino w reformach po kolana pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.11.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ziaba Ty czorcie , to Ty po to ludzi zapraszasz Do Ziaby w gości ino w reformach po kolana pozdrawiam Kiedys Wam wszystko opowiem. Ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 20.11.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzieńdoberek, co tam u naszych chorowitków?fluidów moc wysyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A Tomek pewnie czyta i się chichra! Dzień doberek, przed nami piękny słoneczny weekend, na pewno nasi kuracjusze z sanatorium dobrych myśli będą wracali szybko do zdrowia! Modlitwa, dobre myśli, energia - wszystko idzie do Was, Kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 20.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja tez wstałem dziś rano dziwnie radosny, pewnie przeczuwam dobre wieści. A więc - chwalic mi się tu zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 20.11.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Pozdrawiam Chorowitków ) i Fluidziarzy Wszystko idzie ku dobremu i tak trzymać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 I żadnych nawrotów choroby! Nikomu! Choróbska precz idźcie i nie wracajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 I żadnych nawrotów choroby! Nikomu! Choróbska precz idźcie i nie wracajcie! I tej opcji będziemy się trzymać. Cieszę się Aniu, że Tato już tak dobrze się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts