Anna Wiśniewska 20.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja też Edziu Tylko teraz drżę o to, jak długo to dobre samopoczucie potrwa. Czy miesiące, czy lata Tfu, tfu, za dużo się na forach onkologicznych naczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja też Edziu Tylko teraz drżę o to, jak długo to dobre samopoczucie potrwa. Czy miesiące, czy lata Tfu, tfu, za dużo się na forach onkologicznych naczytałam Aniu z tego co piszesz Twój Tato ma wielką wolę walki z choróbskiem i pozytywne nastawienie. Myślę i wierzę, że tak zostanie przez lata i za to trzymam mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Dziękuję Edziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Aniu trzymam kciuki za Twojego tatę. Będzie dobrze zobaczysz. W końcu Wy nad tym morzem fajne powietrze macie, to szybciej "chłop" sił nabierze. Wiecie co, właśnie wyszłam z naszej-klasy . byłam w klanie muratora, więc widziałam m.in. Anię Wiśniewską. Ale po raz pierwszy widziałam Tomka. Tomek to prawie rówieśnik mojego taty (rok różnicy). Pozdrawiam już weekendowo.Dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Bardzo mnie cieszą dobre wieści Szkoda że mam tak daleko bo z chęcią Tomka bym odwiedziła Za wszytskich potrzebujących kciuki zaciskam i życze duzo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzień doberek! Pogoda dzisiaj sprzyja, na dworze ciepło jak wiosną - wszyscy zdrowieć proszę szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Zaglądam tutaj i chociaż nic nie piszę trzymam mocno kciuki za wszystkich. Bardzo się cieszę Tomku, że wracasz do zdrowia buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Tomkuuuuuu, pamiętamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 21.11.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzień dobry. Zdrowia wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.11.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 witanko z rańca fluidy ślę póki jeszcze jakieś mam bo dziś ciężżżżżki dzień mi się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 22.11.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzisiaj rano Tata był w podłym nastroju, absolutnie na NIE!!!, ale po przeczytaniu przez Majkę kilku Postów z forum, zapragnął własnoręcznie post zredagować, poniżej prezentuję oryginalne, zapisane przeze mnie słowa Tomka."Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo." Tomek Podpis jest własnoręcznie złożony przez Tomka, który powiedział „możesz napisać, że z przygodami” bo utrafienie we właściwy klawisz to nie lada sztuka. Pozdrawiam Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzisiaj rano Tata był w podłym nastroju, absolutnie na NIE!!!, ale po przeczytaniu przez Majkę kilku Postów z forum, zapragnął własnoręcznie post zredagować, poniżej prezentuję oryginalne, zapisane przeze mnie słowa Tomka. "Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo." Tomek Podpis jest własnoręcznie złożony przez Tomka, który powiedział „możesz napisać, że z przygodami” bo utrafienie we właściwy klawisz to nie lada sztuka. Pozdrawiam Janek juuuuhuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 nareszcie !!!!!!!!!!!!!!! witamy z powrotem na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.11.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 "Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo." Tomek no żesz , Tomek - dzięki bogu jesteś .... sie szykuj kochany na tegoroczny zlot muratorowy .... jest tyle do obgadania ... bardzo się cieszę , że jesteś już z nami ....buziole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Serdeczne pozdrowienia dla Tomka dzielnie walczącego z wszystkimi przeciwnościami i dla Majki,która ma dobre sposoby na walkę ze smuteczkami czekamy na wpis własnoręczny i życzymy dużo zdrowia Dagulka napisał; sie szykuj kochany na tegoroczny zlot muratorowy .... Będzie jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 przepraszam - oczywiście przyszłoroczny .... błąd wynika z tego, że ja już myślami w styczniu 2010 roku przy kuligu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzisiaj rano Tata był w podłym nastroju, absolutnie na NIE!!!, ale po przeczytaniu przez Majkę kilku Postów z forum, zapragnął własnoręcznie post zredagować, poniżej prezentuję oryginalne, zapisane przeze mnie słowa Tomka. "Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo." Tomek Podpis jest własnoręcznie złożony przez Tomka, który powiedział „możesz napisać, że z przygodami” bo utrafienie we właściwy klawisz to nie lada sztuka. Pozdrawiam Janek WoooooooooooooooooWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!! TOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak cudownie znowu Cię przeczytać, nic to, że jeszcze dyktujesz!!!!!!!!!!!! Jesssss, jesssssss, jessssssss!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! I sam się podpisałeś!!!!!!!!!!!!! Tomek, kocham Cię!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.11.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Tomek, kocham Cię!!!!!!!!!!!!! noż kurde .... a ja się jednak pohamowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Słońce wyszło zza chmur!!!!!!!!!!! Witaj Tomku!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Miło to czytać Tomku dobrego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts