Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj rano Tata był w podłym nastroju, absolutnie na NIE!!!, ale po przeczytaniu przez Majkę kilku Postów z forum, zapragnął własnoręcznie post zredagować, poniżej prezentuję oryginalne, zapisane przeze mnie słowa Tomka.

"Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo."

Tomek

Podpis jest własnoręcznie złożony przez Tomka, który powiedział „możesz napisać, że z przygodami” bo utrafienie we właściwy klawisz to nie lada sztuka.

Pozdrawiam Janek

o ja pierdziu, ja pierdziu.....Tomek wrócił, aż zatuptałam jak dzieciak na widok wielkiej waty cukrowej :oops: :oops:

WITAJ TOMASZKU - WITAJ :D :D :D :D :D :D :D :D

TOMKU

gdy przychodzi smutniejszy dzień, pamiętaj, że tak wielu ludzi uśmiecha się do Ciebie szeroko każdego dnia.

Każdego dnia tylu ludzi wysyła do Ciebie swoje dobre myśli, dobrą energię.

Każdego dnia przegląd wątków forumowych zaczyna od tego, w którym są wieści o Tobie.

Tylu ludzi za Tobą tęskni, czeka tu na Twoje wpisy i na to, byś jak najszybciej wrócił do pełni sił.

Uśmiechaj się do nas, jak my do Ciebie, a wszystko będzie dobrze :D

Pozdrawiam najserdeczniej, najcieplej jak tylko umiem i uśmiecham, jak zawsze :D

nie no- ja nie wchodze już na to forum bo stara baba a rycze jak dziecko!! Najpierw u Franulka teraz u Tomka... nie nie i nie!

Żartuję of korz! Wielka radość na FM zagościła. Tomku mocn otrzymam kciuki za dalsze postępy (i czekam of korz na nowe posty :D )