ania klepka 22.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam Wszystkich,Tomku mój tato jeszcze nie dawno nie umiał się podpisac, a od kilku dni pięknie rozwiązuje krzyżówki. Już tylko czasami musi poprawic jakąś literkę. Postęp od sierpnia bardzo duży.Jeszcze troszkę i wszystko będzie ok, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 22.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Komturze cieszę się z postepów, pozdrawiam i życzę dalszych postepow w rehabilitracji. Jak widzisz cały Klan Muratora czeka na Ciebie z utęsknieniem, a to zobowiązuje prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 22.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wstałem raniutko i najpierw do komputera, a tu taka wiadomość. Omal się nie posikałem z radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.11.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 "Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo." Tomek Tomku nasz najdroższy!! Fantastycznie!!!! Rany jak się cieszymy! Co za piękna niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzisiaj rano Tata był w podłym nastroju, absolutnie na NIE!!!, ale po przeczytaniu przez Majkę kilku Postów z forum, zapragnął własnoręcznie post zredagować, poniżej prezentuję oryginalne, zapisane przeze mnie słowa Tomka. "Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo." Tomek Podpis jest własnoręcznie złożony przez Tomka, który powiedział „możesz napisać, że z przygodami” bo utrafienie we właściwy klawisz to nie lada sztuka. Pozdrawiam Janek o ja pierdziu, ja pierdziu.....Tomek wrócił, aż zatuptałam jak dzieciak na widok wielkiej waty cukrowej WITAJ TOMASZKU - WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 TOMKU gdy przychodzi smutniejszy dzień, pamiętaj, że tak wielu ludzi uśmiecha się do Ciebie szeroko każdego dnia. Każdego dnia tylu ludzi wysyła do Ciebie swoje dobre myśli, dobrą energię. Każdego dnia przegląd wątków forumowych zaczyna od tego, w którym są wieści o Tobie. Tylu ludzi za Tobą tęskni, czeka tu na Twoje wpisy i na to, byś jak najszybciej wrócił do pełni sił. Uśmiechaj się do nas, jak my do Ciebie, a wszystko będzie dobrze Pozdrawiam najserdeczniej, najcieplej jak tylko umiem i uśmiecham, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Jest dobrze. A będzie lepiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Tomku Bardzo czekałam na tę chwilę Całuję Cię z całego serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 22.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 YES!!! YES!!! YES!!! Mama mi właśnie nadała, że jesteś Tomku i przyleciałam No dla mnie to piękny dzień jest ... długo na niego czekałam Buziaki duże !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Łeeeeeeeeeeeeee się ten Tomek kryguje i pewnie się rozleniwił i nie chce mu sie pisać :) Nieładnie Tomek, nieładnie. UŚMIECHAM SIĘ DO CIEBIE :) I czekam na Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Gratuluję, bardzo się cieszę i mam nadzieję na zlocie poznać Cię osobiście Szanowny Komturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.11.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tomaszku Pisz słonko, z błędami, z literówkami, ze wszystkim czym chcesz. Tylko bądź już z nami. Chociaż jednym znakiem z klawiatury, żebyśmy wiedzieli, że jesteś.. ojesu , jak dobrze z poniedziałku czytać takie cudności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.11.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ależ dziś mam dobry humor (choć nie lubię poniedziałków), wyspałam się i całą pozytywną moc wysyłam potrzebującym oraz uśmiechów stooooo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.11.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tomasz pisz bo te " baby " się zapłaczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tomasz piusz bo te " baby " się zapłaczą . Dokladnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mnie tam dzisiaj nie do płaczu na takie wieści! PS Jak znaleźć Forum na Naszej Klasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 23.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mnie tam dzisiaj nie do płaczu na takie wieści! PS Jak znaleźć Forum na Naszej Klasie? szukaj klan muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ale wieści. Tomek wrócił z dalekiej podróży Witaj na forum. Pozdrowienia- trzymaj się i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 23.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 nie no- ja nie wchodze już na to forum bo stara baba a rycze jak dziecko!! Najpierw u Franulka teraz u Tomka... nie nie i nie! Żartuję of korz! Wielka radość na FM zagościła. Tomku mocn otrzymam kciuki za dalsze postępy (i czekam of korz na nowe posty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 23.11.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tomek...ja nie chcę Ciebie podpuszczać ale licytacja dla Franka w tym roku...więc możę byś młotkiem zadziałał... z całego serca się cieszę...wiem jak to wiele znaczy dla forumowiczów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts