Aga J.G 23.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Na takie chwile warto czekać Tomeczku witaj spowrotem, bardzo sie za Tobą tutaj stęskniliśmy. Pozdrawiam Cię gorąco i całuję najmocniej Ale mam dobry nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 23.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witaj Tomku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 23.11.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no i masz ! stara baba, a napłakałam sobie do kawy i na klawiaturę - ale to takie łzy, od których kawa robi się słodka Tomku, to najwspanialsza wiadomość, jaka dziś do mnie dotarła - zdrowiej i wracaj szybko, bo to magia Twojego dziennika sprawiła, że postanowiłam jednak porwać się na spełnianie marzeń o własnym domu wracaj i pisz - bo kto jak nie Ty natchnie mnie do wytrwania w moich budowlanych postanowieniach ? Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.11.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tomaszu ...nareszcie jesteś z nami Witaj i zdrowiej szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dzisiaj rano Tata był w podłym nastroju, absolutnie na NIE!!!, ale po przeczytaniu przez Majkę kilku Postów z forum, zapragnął własnoręcznie post zredagować, poniżej prezentuję oryginalne, zapisane przeze mnie słowa Tomka. "Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo." Tomek Podpis jest własnoręcznie złożony przez Tomka, który powiedział „możesz napisać, że z przygodami” bo utrafienie we właściwy klawisz to nie lada sztuka. Pozdrawiam Janek No to bez wątpienia jedno z najważniejszych wydarzeń w historii tego forum. Tomku... cieszę się przeogromnie że jesteś z nami pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 23.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No proszę, czyżby efekt domina? Najpierw Franio, teraz Tomek, kto następny? Tomku, cieszę się ogromnie, oby tak dalej. Trzymaj formę, jak my kciuki za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Zdrowia wszystkim kuracjuszom! Uściski dla Tomka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 23.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 wiedziałam że dzisiaj MUSZĘ zajrzeć na FM Tomku wspaniały prezent nam zrobiłeś choć dziś nie "Mikołajki" "najtrudniejszy pierwszy krok" więc się nie stresuj i w miarę sił zaglądaj do nas... pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wychodząca 23.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tomku! Dedykuję Ci mój pierwszy post na tym forum, czytanym od kilku lat. Tak bardzo bym Cię chciala znowu poczytać i poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dopiero wróciłam, a tu takie rewelacyjne wiadomości tak bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tomek...ja nie chcę Ciebie podpuszczać ale licytacja dla Franka w tym roku...więc możę byś młotkiem zadziałał... No cudnie by było! Tomku drogi, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzień doberek! Wieje i leje, ale w sercu i tak mam maj - bo tomek już do nas pisze sam. Kciuki zaciskam, na pierwszy post czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 24.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam wszystkich a Tomka szczególnie serdecznie i zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.11.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ... no nareszcie ... mam nadzieję, że przyszłej jesieni stanę wraz z Tomkiem przy grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tomeczku pamietaj, że miejsce przy stoliku w KK cały czas czeka a i pewnie ulubione trunki się znjadą Cały czas czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tomku, grupa olsztyńska też czeka na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jestem ze słonecznym pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 25.11.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Hura hura, Tomek do nas wraca. Scisnęło mnie w gardle ze wzruszenia. Jak będziecie montować ekipę wyjazdową do Tomka to proszę mnie na listę wpisać. Może przed świętami? - taki prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts