frosch 25.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 johnzee napisał: Dzisiaj rano Tata był w podłym nastroju, absolutnie na NIE!!!, ale po przeczytaniu przez Majkę kilku Postów z forum, zapragnął własnoręcznie post zredagować, poniżej prezentuję oryginalne, zapisane przeze mnie słowa Tomka. "Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo." Tomek Podpis jest własnoręcznie złożony przez Tomka, który powiedział „możesz napisać, że z przygodami” bo utrafienie we właściwy klawisz to nie lada sztuka. Pozdrawiam Janek o ja cie nie moge Tomus !!!!! ciesze sie razem z Froschem , ze w koncu jestes obecny na forum pisz czesciej , nawet z bledami nosz kurdelebele ......ale fajnie !!!! P.S. i caluski przesylam , tylko nie mow Froschowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Tomku nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyksztalciuch 25.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dobry wieczór Tomku,Na dobry wieczorny lub poranny humor:ogłoszenie na drzwiach sklepowych - Młode dziewczyny do degustacji zatrudnię.sms od widza - Gdyby głupota świeciła, to elektrownie ogłosiłyby upadłość; - A ja lubię deszcz...., bo tylko on na mnie leci.I Tom Hanks: Życie jest jak bombonierka, nigdy nie wiadomo na co się trafi ("Forest Gump"). Pozdrawiam serdecznie i spokojnie czekam na pierwsze wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 26.11.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 uśmiechy ślę i słonka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 super wiadomości!!!!!!!!bardzo się cieszę!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzień doberek! Słonko pięknie świeci, szykuje się nam kolejny piękny listopadowy dzień. Tomku, ja myślę, że Ty już wstajesz, śniadanko zaraz zjesz i będziesz ćwiczył pisanie do nas, prawda? I Ty poczytaj o Franusiu, bo to jakby Twój towarzysz jest, ten nasz dzielny i waleczny maluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzień doberek! Słonko pięknie świeci, szykuje się nam kolejny piękny listopadowy dzień. Tomku, ja myślę, że Ty już wstajesz, śniadanko zaraz zjesz i będziesz ćwiczył pisanie do nas, prawda? I Ty poczytaj o Franusiu, bo to jakby Twój towarzysz jest, ten nasz dzielny i waleczny maluszek. czy ja się mylę Franuś to chyba jest ...... wnuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 super wieści od Tomka !!!!!!!! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Tomku uśmiechamy sie do Ciebie i pamiętaj, że w tym sanatorium się tylko zdrowieje. Franus nasz, kruszynka mała wywalczył, to Tobie też sie uda. Ściskam mocno i piątka od .., wiesz kogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 z pozdrowieniami przyleciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 26.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dobre wiadomości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No miód na moje serce!!!!!!! Tomek sie podpisał własnoręcznie!!!!!! Wracaj do zdrowia, ćwicz pisanie, bo wszyscy na Ciebie czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 I ja się witam i pozdrawiam Tomka i całą rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzień doberek! Słonko pięknie świeci, szykuje się nam kolejny piękny listopadowy dzień. Tomku, ja myślę, że Ty już wstajesz, śniadanko zaraz zjesz i będziesz ćwiczył pisanie do nas, prawda? I Ty poczytaj o Franusiu, bo to jakby Twój towarzysz jest, ten nasz dzielny i waleczny maluszek. czy ja się mylę Franuś to chyba jest ...... wnuczek Nooo, na dziadka to się Pigwa rozgłośnie już dawno zaklepał... Chyba, że poszerzymy listę dziadków, w końcu w realu też ma się dwóch, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Tomek, nawet jak nie piszę tutaj, w myślach wciąż wspieram i wierze mocno, że odzyskasz wszystko, na co w tej chwili jeszcze musisz cierpliwie pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 To i ja zostawię ślad dzisiejszej wizyty tutaj. Pozdrówka serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ślad na dziś. Tomku, to słonko za oknem dla Ciebie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dzień doberek, i ja słonko przesyłam dla Ciebie, Tomku. Już zaraz święta przyjdą, kuż zaraz Nowy Rok, a zaraz potem wiosna będzie - więc byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dzisiaj rano Tata był w podłym nastroju, absolutnie na NIE!!!, ale po przeczytaniu przez Majkę kilku Postów z forum, zapragnął własnoręcznie post zredagować, poniżej prezentuję oryginalne, zapisane przeze mnie słowa Tomka. "Cześć kochani, jeszcze dyktuję synowi, ale chyba następny post dam radę napisać sam, a więc do usłyszenia za niedługo." Tomek Podpis jest własnoręcznie złożony przez Tomka, który powiedział „możesz napisać, że z przygodami” bo utrafienie we właściwy klawisz to nie lada sztuka. Pozdrawiam Janek Ale mnie wydarzenie (prawie) ominelo. Tomku wracaaaaj, bo kto zdjatka na swiateczna licytacje wrzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Tomeeeek! Jak dzisiaj nastrój? Mam nadzieję, że uśmiechasz się i siedzicie z Majką, śmiejecie się i czekacie na moment, kiedy Twoje palce już bez problemów będą trafiały w klawiaturę. Słonko przesyłam - bo u nas piękny dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts