Katarina Ols 18.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 śledzę z niecierpliwością kolejne wieści o Twoim stanie zdrowia, jeszcze trochę i znowu będziesz nadawał z Komturii! jakby co mogę pójść pośpiewać pod szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To jak Chef zagrychę przygotuje, to ja też nieśmiało się wpraszam, pozmywam po tym jakby co Tomku, zagrycha Chefa, słyszałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 18.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku,chociaż Cię nie znam to jestem gorącą fanką FM i jak przeczytałam co są w stanie zrobić tutaj pozostali użytkownicy dla innego forumowicza to bardzo się wzruszyłam. Zazdroszczę, a jednocześnie cieszę się, że również jestem małą częścią tej społeczności. Życzę Ci dużo zdrowia i szybkiego powrotu w pełni sił oraz dużo siły dla Twojej dzielnej rodziny Pozdrawiam,Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku. Własnie wróciłam i padam na twarz. Ide spac i mam nadzieję, że po piątej rano sztachniemy się razem świeżym powietrzem jak sie obudzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 18.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Czekamy....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ja też czekam z ufnościa i usmiechem życzę Ci spokojnej nocy i szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 18.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No Tomku kończ to spanie, jak jutro zajrzę na forum to mają tam być od Ciebie same dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 18.05.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomuś - obiecuję, ze temu neurologowi co na Ciebie krzyczał pojadę i osobiście do tyłka nakopię - ale żeby to zobaczyć musisz oczka otworzyć i zacząć patrzeć, słuchać , mówić , śmiać się czekamy tu wszyscy To jest bardzo dobry neurolog, niech krzyczy ile wlezie, byleby się Tomek obudził. Były jakieś komplikacje kardiologiczne, ale podali leki. Oddycha niby samodzielnie, ale jednak ze wspomaganiem respiratora. Znikła opuchlizna z twarzy. Jak sie do jutra rana do 10 nie obudzi, to będą lekarze coś innego kombinować. Mama pytała pielęgniarkę o odleżyny, podobno nie ma. Ruszać Tatę może tylko wykwalifikowany personel, bo cały jest popodłączany do różnych sprzętów. Reszta bez zmian. Jestem dobrych myśli jednak, ale straszne jest to czekanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Gabrysiu, znów dzięki za wieści. Powolutku i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzięki za nowe wieści, masz rację czekanie jest najtrudniejsze... dla czekających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dobre wiadomości Jutro będą jeszcze lepsze W sprawach neurologicznych, to czasem trzeba krzyknąć, a czasem bardzo, bardzo cierpliwie poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dzięki trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Gabrysiu - dzięki za wieści Nie ma odleżyn - to kamień z serca, bo nie ukrywam,że to mocno mnie martwiło. To straszne pskudztwo, sprawia ogromny ból, a wbrew pozorom nie trudno sie ich nabawić (2-3 godziny bez zmiany pozycji i martwica gotowa). Proszę zwróćcie uwagę personelowi by jednak choć minimalnie , ale zmieniali Tomkowi pozycje tak co 2 godziny. Ideałem było by łóżko z materacem przeciwodleżynowym (koniecznie zmiennociśnieniowy),warto zapytać w szpitalu czy jest mozliwość skorzystania z takiego, a jeśli nie to można je wypożyczyć. Gabrysiu, a przychodzi rehabilitant ? jeśli tak to na jak długo? Siły życze dla Was wszystkich i ściskm mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomku ja wiem, że TY "nocny Marek" jesteś ale rano nooo dobra, jakoś kole południa to wstaniesz co? buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.05.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Ja pozamiatam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Ja pozamiatam Ja wyniosę śmieci i pozmywam podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 18.05.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj spiący Królewiczu zgadnij co robię ? .....serniczek o 24 włozyłam do piekarnika ...czemu tak póżno ? bo .....byłam na " poświeceniu pól " wiesz tu wioski dookoła i skoro się tu czasami mieszka to trzeba się wtapiać w mazurski krajobraz , zwyczaje i być z ludzmi którzy tu mieszkają . Kiedyś ksiądz jezdził furmanką ale teraz ...samochody wszyscy mają i modlą się pod Krzyżem ( przewaznie w każdej wiosce stoi gdzieś przy drodze ) . Tym razem proszono nie tylko o dobre urodzaje , zdrowie rolników ale także i Twoje . o siłę , pokananie wszystkich trudności , o wytrwałość... .Modliło się z sumie 25 osób ( to mała wioska ) . Póżniej kolacja z Przewielebnym a co ma się te koneksje ( zakupy itd i pózno do domu dotarłam ) Serniczek myslę że jutro dotrze do Ciebie ale musisz mi osobiście powiedziec czy dobry , bo wiesz każdy ma inne podniebienie i kubeczki smakowe też Ty masz komturowe wiec nie wiem czy bardziej w stronę pańską czy taką trochę mniej ? ps. już sie upiekł coś czas mi się nie zgadza ...bo jest faktycznie 2 ...a nie 1 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts