Mały 05.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Tomek i na kulig zdąży! Trzymaj się kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Tomek, kurczę, ja nie mogę się już doczekać tej licytacji, wiesz? Na pewno byś jej pilnował, prowadził, zachęcał, młotkiem stukał i życie wprowadzał... W tym roku pewnie śledzisz na monitorze. Buziaki, kochany nasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dzisiaj to pewnie wszyscy o Tobie TOMKU ciepło myślimy, ruszyła licytacja świąteczna, a licytacja to zawsze najbardziej z Tobą nam się kojarzy . To Ty nas zachęcałeś i mobilizowałeś do niesienia pomocy innym, zerkam ze wzruszeniem na aniołka z zeszłego roku, który w nowym domu został mianowany naszym aniołem stróżem, aniołek oczywiście z licytacji - od Edzi . Pozdrawiam. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Tomek....a tak po cichu myśłam ze odiwdzisz licytację...tal tu wszyscy Cię zachęcają więc ja też....Franek w Mikołajowym ubraniu wygląda super....myślę ciepło:o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Tomek życze żeby Mikołaj przyniósł Ci duzo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Tomku - mikołajkowo zdrófka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Tomku jestes z nami na aukcji dla Franka. Nawet jak slowa nie napiszesz, to i tak tu jestes, caly czas. A mlotek, az sie kurzy, tak wali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Piękna licytacja w tym roku nam wychodzi. Bo nas nauczyłeś, jak to robić. Buziaki i życzenia zdrówka zostawiam! Aniu W., napisz, proszę - jak miewa się Twój Tata? Sylvia, over!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No w końcu mam komputer! Wieczorkiem wpadnę na licytację a teraz tylko tak króciutko. DPSiu, no właśnie niestety nie bardzo To kolano boli go cały czas, leki i dieta nie pomagają, czasem troszkę puści po maści rozgrzewającej ale generalnie kiepsko, Tato mało śpi, jak zasypia to tylko w fotelu na siedząco i to na krótko, potem ból go budzi (po jakiejś pół godzinie), musi nogę rozchodzić żeby znowu w tym fotelu zasnąć na troszkę i tak od trzech tygodni. Masakra jakaś O co chodzi? Żaden lekarz nic sensownego mu nie przepisał, ten ból nie przechodzi, czy nie ma na to żadnego lekarstwa? Jutro Tato ma tomografię głowy. Trzymajcie kciuki! Chociaż teraz najgorsza jest ta noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 trzymamy kciuki za jutrzejsze badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Aniu, jutro będziemy myślami z Twoim tatą. Sylvia, odezwij się.. Tomku kochany, tak jak Depsia napisała - ta aukcja to dzięki Tobie taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 pozdrawiamy Tomka w dalekiej komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 My tez pozdrawiamy Tomka!Innym kuracjuszom duzo zdrowka i kciuki wciaz trzymam za wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 To kolano boli go cały czas, leki i dieta nie pomagają, czasem troszkę puści po maści rozgrzewającej ale generalnie kiepsko, Tato mało śpi, jak zasypia to tylko w fotelu na siedząco i to na krótko, potem ból go budzi (po jakiejś pół godzinie), musi nogę rozchodzić żeby znowu w tym fotelu zasnąć na troszkę i tak od trzech tygodni. Masakra jakaś O co chodzi? Żaden lekarz nic sensownego mu nie przepisał, ten ból nie przechodzi, czy nie ma na to żadnego lekarstwa? Jutro Tato ma tomografię głowy. Trzymajcie kciuki! Chociaż teraz najgorsza jest ta noga Aniu, wiem, że mozna jakies zastrzyki w kolano dostać, blokada chyba się to nazywa i bardzo pomaga. Moja mama brała tez jakieś rewelacyjne tabletki na ból kolana, ale muszę ją zapytać, bo to nie jest lekarstwo z Polski - będę wiedziała dopiero po świętach, jak się nazywa. Póki co, zapytajcie o tę blokadę, bywa bardzo pomocna. Niezmiennie trzymam kciuki za Was, za Tomka naszego, za Sylvię. Sylvia, co u Ciebie, daj znać, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 08.12.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jasne,że są zastyrzyki (corticosteroidy). Właśnie trzy dni temu dostałem taki i dziś już wybieram sie na narty a lewe kolano bolało od 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzień dobry! Przyszłam tylko powiedzieć, że cały czas pamiętam, modlę się, wysyłam dobrą energię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Nic nie piszę ale codziennie odwiedzam i wzruszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja dziś specjalne dla sylvia1 tu zaglądam.W dniu Twoich urodzin życzę Ci aby wszystkie zmartwienia zniknęły a na ich miejsce powróciła radość i spokój. Wszystkiego dobrego! Kciuki trzymam cały czas, będzie dobrze, inaczej nie pozwalamy!http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/BOU06_88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Żelko kochana dziękuję za pamięć napisze na razie tyle kochani wasze kciuki są magiczne. One naprawdę pomagają. Nie mogę za nie podziękować ale trzymajcie dalej proszę. Aniu a może rzeczywiście blokada w to kolano? trzymam kciuki za Twojego tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Sylvio, skoro urodzinowo to trzymamy podwójnie. Serdeczności, niech Ci się wszystko spełni Aniu, jak tata? Tomku drogi, czekamy na Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts