Żelka 10.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Kciuki zacisniete caly czas. Az trudno cos w domu zrobic. Wszystkim kuracjuszom zdrowka zycze, za Tomkiem tesknie, ale nie ja jedna, wiec musze tez byc silna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 W końcu mogę napisać, że mam dobre wieści Tato dostaje od wczoraj jakieś zastrzyki (5 szt.), bo lekarze orzekli, że to może być ból jednak od kręgosłupa wzmożony skutkami chemii. I jest duuużo lepiej! Na 5 godzin Tatę ból całkowicie opuścił, potem noc też była dużo lepsza niż ostatnio. Oby te zastrzyki wyeliminowały go całkowicie! A druga sprawa - Tato odebrał dziś wyniki tomografii głowy. NIC TAM NIE MA Tzn. nic niechcianego oczywiście I oby już tak zostało na zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 W końcu mogę napisać, że mam dobre wieści Tato dostaje od wczoraj jakieś zastrzyki (5 szt.), bo lekarze orzekli, że to może być ból jednak od kręgosłupa wzmożony skutkami chemii. I jest duuużo lepiej! Na 5 godzin Tatę ból całkowicie opuścił, potem noc też była dużo lepsza niż ostatnio. Oby te zastrzyki wyeliminowały go całkowicie! A druga sprawa - Tato odebrał dziś wyniki tomografii głowy. NIC TAM NIE MA Tzn. nic niechcianego oczywiście I oby już tak zostało na zawsze! bardzo się cieszę razem z Tobą. Optymizm tryska z Twojeo postu. Będe dalej przesyłać pozytywne mysli i moc Jak co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 10.12.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Aniu, to super! Bardzo się cieszę! Sylvia, kciuki nadal trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.12.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ania nic więcej nie trzeba mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ania Wiśniewska super wieśći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ania W - super wieści ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 A druga sprawa - Tato odebrał dziś wyniki tomografii głowy. NIC TAM NIE MA Tzn. nic niechcianego oczywiście I oby już tak zostało na zawsze! o Mamuśko Przenajświętsza ,ale piekna wiadomość !!!!! ciesze sie z Wami wszystkimi ..... a Anię pozdrawiam i zyczę tylko samych radosnych wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ania - juhuuuuu!!!!!! Tak się cieszę, kochana!!!! No i czy my tutaj nie mamy magicznych mocy? I tak, jak jest, ma zostać!!! Tomek, słyszysz? Ty też niedługo będziesz całkiem zdrów!!! Bo za Ciebie też kciuki trzymamy i będziemy trzymać i się modlić aż wrócisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 11.12.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ania....cudownie...jak miło czytać takie wieści.....jakie święta się szykują....Tomekmam nadzieję że widzisz ile juz mamy nazbierane dla Franka...staramy sie...a Ty pewnikiem wirtualnie młotkiem stukasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 11.12.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ania - juhuuuuu!!!!!! Tak się cieszę, kochana!!!! No i czy my tutaj nie mamy magicznych mocy? I tak, jak jest, ma zostać!!! Tomek, słyszysz? Ty też niedługo będziesz całkiem zdrów!!! Bo za Ciebie też kciuki trzymamy i będziemy trzymać i się modlić aż wrócisz! dobrze gada- dać jej wódki- Tomek poleje do kielonków!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Wieczorek dobry! Tomuś, Ty widzisz, ile kasy już mamy dla Franulka? I Twoje zdjęcia też są znowu licytowane! Buziaki zostawiam, dobre myśli, modlitwę - jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 O dobre myśli nieustannie proszę, bo z tą nogą to przedwczesna radość była niestety Tomku drogi, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 cześć przyszłam powiedzieć, Tomuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.12.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Pozdrawiam Komturię i jej wszystkich mieszkańców Może jakieś słóweczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 13.12.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Pamietam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wspieram potrzebujących myślą i modlitwą przez cały czas. To mój debiu w pisaniu i nie wiem czy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.12.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wspieram potrzebujących myślą i modlitwą przez cały czas. To mój debiu w pisaniu i nie wiem czy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry słoneczko przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry Tomku jeśli we Wrocku tak zimno to co dopiero w dalekiej komturii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts