Zbigniew100 17.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 TOMEK dawaj bo z colibrem nie dajemy rady tym "babom " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Artykuł o Tomku - wszyskie perypetie z komturią w pigułce. Te kilka stron unaoczniło mi jeszcze bardziej, ile siły i wiary mają Tomek i Majka. Kurcze, jeszcze musi być dobrze!! Tomku drogi, pamiętam jak siedziałeś u nas, pokazywałeś nam zdjęcia zrujnowanej chałupki, opowiadałeś jak walczysz a my czuliśmy się tacy malutcy!! Wierzymy, że sokoro tyle dokonałeś, a właściwie dokonaliście, to i z chorobą dacie radę.. Wierzę w Ciebie tak samo jak we Franka! Trzymajcie się kochani ciepło. Myślimy o Was stale.. A bez Mai w "Zwierciadle" strasznie pusto.. Aniu, Sylwio..stale trzymamy kciuki i modlimy się.. Też się nie dajcie przeciwnościom losu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ja też przeczytałam .... i Tomka i Majkę znowu zobaczyłam .... choć tylko na fotkach... i też czekam na ten pierwszy wpis ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.12.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ... kurde gdzie ja "Muratora" tu kupię Może ktoś się zlitować i przesłać do mnie jakiś "scan" tego artykułu Z góry nie dziękuję ... podziękuję kiedy otrzymam pozdrawiam już natomiast coraz bardziej świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.12.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Chefie, a może wysłać Ci gazetkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.12.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ... kurde gdzie ja "Muratora" tu kupię http://www.e-kiosk.pl/numer,4819,murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ... kurde gdzie ja "Muratora" tu kupię http://www.e-kiosk.pl/numer,4819,murator Serdeczne dzięki ... zabrałem się do dzieła, dokonałem stosownej rejestracji, ale ... Q-wa (wiem, wiem, dzień bez przekleństw) ... zapłacić nijak nie mogę http://www.chefpaul.net/images/MuratorPL.jpg ... męczę się już z g-wnem pół godziny poproszę o inny legalny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.12.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Chefie, a może wysłać Ci gazetkę? Dzięki Agnieszko ... zanim jednak dojdzie to już napewno w jakikolwiek inny sposób artykuł przeczytam Raz jeszcze serdecznie dziekując pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.12.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ... dolazło "e-wydanie" Pewna przemiła Pani zadziałała błyskawicznie i była uprzejma zapłacić - dlaczego mnie nawet nie chciano "dopuścić do kasy" ... pojęcia nie mam Serdecznie dziękuję za przemiły prezent gwiazdkowy http://www.chefpaul.net/smiles/kiss1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Czytałam ,puchłam z dumy ,że wiem o kogo chodzi i cieszyłam się ,że redakcja uhonorowała tak zacnego człowieka. Część artykułu nie była niespodzianką bo wiele faktów znaliśmy z dziennika Tomka ale serce rosło czytając to jeszcze raz pozdrowienia dla sławnych ludzi z Komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 18.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Przecudne miejsce, cudowni ludzie. Tomku na pewno z tak wielkim zapałem z jakim remontowałeś Komturię, wracasz teraz do zdrowia. Wierzę, że niedługo kolejny raz wszystkich zaskoczysz i zobaczymy tutaj Twój wpis. Trzymam za to mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 18.12.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Artykuł o Tomku zmobilizował mnie do zakupu prenumeraty Muratora na cały 2010 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 18.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Przeczytałam artykuł jednym tchem... Tomku i Majko jesteście silnymi, odważnymi ludźmi. Czytając o Was człowiek nabiera sił by brnąć dalej pomimo zmęczenia i przeciwności losu. Wierzę, że Tomek wyzdrowieje, Komturia zostanie dokończona i będzie przepięknym miejscem. Trzymajcie się ciepłoPozdrawiam Was serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.12.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 wszystko przez te ekioski siedze i rycze w pracy Tomku wierze że dane Ci będzie w pełni cieszyć się Komturią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.12.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 wszystko przez te ekioski siedze i rycze w pracy co się stało ??? można jakoś zaradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tak. zlikwidować. dzięki zazdrośnico. u mnie zadziałało bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.12.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tak. zlikwidować. dzięki zazdrośnico. u mnie zadziałało bez zarzutu. to OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 18.12.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ja dopiero dzisiaj przeczytałam i też bardzo się wzruszyłam, bo niby Was znamy, a nie znamy. Bardzo Was Kochani doświadczyło życie (los), ale pewnie jeszcze bardziej pokochało Was to magiczne miejsce - Komturia, które przez te kilkanaście lat testowało (w okrutny często sposób) Wasze zaangażowanie i miłość do TEGO miejsca na ziemi. A teraz pewnie przyszedł ten czas i wszystko co najlepsze NADCHODZI, czego Wam serdecznie życzę.Tomku wracaj do zdrowia, do kochającej Cię Rodziny, Komturii i do nas.Dużo sił życzę.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No właśnie... Mam prośbę do Was. Kiedy myslimy o Tomku i Jego Rodzinie - pomyślmy mocno i o tym, aby miejsce, które pokochali, dom, który ma się stać ich domem, darzyły Ich tylko i wyłącznie bardzo pozytywną energią. BARDZO pozytywną. Do tej pory różnie z tym bywało. Niechże od teraz będfzie to przyjazne miejsce z dobrą energią, uzdrawiającą i radosną. Pomyślicie, pomodlicie się, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts