Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Artykuł o Tomku - wszyskie perypetie z komturią w pigułce. Te kilka stron unaoczniło mi jeszcze bardziej, ile siły i wiary mają Tomek i Majka. Kurcze, jeszcze musi być dobrze!!

Tomku drogi, pamiętam jak siedziałeś u nas, pokazywałeś nam zdjęcia zrujnowanej chałupki, opowiadałeś jak walczysz a my czuliśmy się tacy malutcy!! Wierzymy, że sokoro tyle dokonałeś, a właściwie dokonaliście, to i z chorobą dacie radę.. Wierzę w Ciebie tak samo jak we Franka!

Trzymajcie się kochani ciepło. Myślimy o Was stale..

A bez Mai w "Zwierciadle" strasznie pusto..:(

Aniu, Sylwio..stale trzymamy kciuki i modlimy się.. Też się nie dajcie przeciwnościom losu..

... kurde gdzie ja "Muratora" tu kupię :evil:

http://www.e-kiosk.pl/numer,4819,murator

;)

Serdeczne dzięki ... zabrałem się do dzieła, dokonałem stosownej rejestracji, ale ... Q-wa (wiem, wiem, dzień bez przekleństw) ... zapłacić nijak nie mogę :evil:

http://www.chefpaul.net/images/MuratorPL.jpg

... męczę się już z g-wnem pół godziny :evil:

poproszę o inny legalny sposób :roll:

... dolazło "e-wydanie" :)

Pewna przemiła Pani zadziałała błyskawicznie i była uprzejma zapłacić - dlaczego mnie nawet nie chciano "dopuścić do kasy" ... pojęcia nie mam :evil:

Serdecznie dziękuję za przemiły prezent gwiazdkowy http://www.chefpaul.net/smiles/kiss1.gif

Czytałam ,puchłam z dumy ,że wiem o kogo chodzi i cieszyłam się ,że redakcja uhonorowała tak zacnego człowieka.

Część artykułu nie była niespodzianką bo wiele faktów znaliśmy z dziennika Tomka ale serce rosło czytając to jeszcze raz :D

pozdrowienia dla sławnych ludzi z Komturii :D

Przeczytałam artykuł jednym tchem...

Tomku i Majko jesteście silnymi, odważnymi ludźmi. Czytając o Was człowiek nabiera sił by brnąć dalej pomimo zmęczenia i przeciwności losu.

Wierzę, że Tomek wyzdrowieje, Komturia zostanie dokończona i będzie przepięknym miejscem.

Trzymajcie się ciepło

Pozdrawiam Was serdecznie...

Ja dopiero dzisiaj przeczytałam i też bardzo się wzruszyłam, bo niby Was znamy, a nie znamy. Bardzo Was Kochani doświadczyło życie (los), ale pewnie jeszcze bardziej pokochało Was to magiczne miejsce - Komturia, które przez te kilkanaście lat testowało (w okrutny często sposób) Wasze zaangażowanie i miłość do TEGO miejsca na ziemi. A teraz pewnie przyszedł ten czas i wszystko co najlepsze NADCHODZI, czego Wam serdecznie życzę.

Tomku wracaj do zdrowia, do kochającej Cię Rodziny, Komturii i do nas.

Dużo sił życzę.

aka

No właśnie... :roll:

Mam prośbę do Was.

Kiedy myslimy o Tomku i Jego Rodzinie - pomyślmy mocno i o tym, aby miejsce, które pokochali, dom, który ma się stać ich domem, darzyły Ich tylko i wyłącznie bardzo pozytywną energią. BARDZO pozytywną.

Do tej pory różnie z tym bywało. :roll:

Niechże od teraz będfzie to przyjazne miejsce z dobrą energią, uzdrawiającą i radosną.

Pomyślicie, pomodlicie się, prawda?