Zazdrośnica 22.12.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ha, tylko ja się domyśliłam!!! Sylvia, serdeczne gratulacje! Trzymaj się zdrowo i dbaj o swoje dwa serduszka!!! Jeśli tak to niesamowite szczęście masz Sylwuś moje gorące wsparcie, no i lipcowe bejbony nie chorują, o swoim też się dowiedziałam w grudniu ale... 15 lat temu buźkaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Spokojnych, Radosnych i Rodzinnych Świąt życzy zuz@nka z rodziną http://www.omsakthi.org/cards2/gfx/christmas_card_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Witajcie! Tatko dziś zrobił nam kiełbaski Z powodu takiego, że na dworze było -10, uwędziły się na blado, ale podratowaliśmy je sparzeniem i są wyśmienite Tylko bidulek jeść ich nie będzie A jutro ortopeda sportowy zrobi mu zastrzykiem blokadę w kolanie. Muszę poczytać o co z tym chodzi. Lekarz stwierdził "od jutra będzie pan brykał". Oby!!!! Sylvia, potrzymamy i dłużej, jeśli tylko będzie trzeba! Aniu, jeśli blokada, to na pewno będzie dobrze, wiele osób mówi, że to fantastycznie działa. Sylvia - to jest to? Jest Cię dwoje? Super, gratulacje wielkie i pewnie, że trzymac będziemy!!! Buziaki dla wszystkich zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.12.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Kochany Tomku i wszyscy odwiedzający ten wątek, Niech te Święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam radość, rodzinne ciepło i miłość, oraz dużo, dużo zdrowia!Niech pachną choinką i babcinymi piernikami, tak aby ten czas na zawsze pozostał w Waszych sercach! Życzy Ania z rodziną http://www.grybow.diecezja.tarnow.pl/galeria/BozeNarodzenie2008/thumbs/Boze%20Narodzenie%202008%20243.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 piszecie, że czytając artykuł o P. Tomku, Rodzinie i Komturii oczy jakoś wilgotnieją... ja jeszcze nie czytałam muratora a oczy płaczą po samych Waszych wpisach... i jak tu się wziąść za czytanie ale damy radę.. Z okazji nadchodzących dużym krokiem Świąt Wszystkim tu będącym i ciałem i duchem życzę samych dobrych dni, niech te Święta upłyną w spokojnej Rodzinnej atmosferze, a Nadchodzący Nowy Rok niech przyniesie mnóstwo Radości i lepsze Jutro i oczywiście dużo duzo zdrówka Wszystkim, zwłaszcza Tym bardziej potrzebującym http://ladnakartka.pl/kartki/44/4/d/494.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.12.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://zyczenia.web21.pl/uploads/2008/10/8is3aakrll1.gif Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Ullerowa z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia http://www.brewiarz.pl/czytelnia/images/bn_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!Maluszekhttp://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 23.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 TomkuZdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 23.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Tomku,Świąt spokojnych i rodzinnych, a w Nowym Roku zdrówka, żebyś mógł wrócić do nas jak najszybciej... bo w końcu kto, jak nie Ty będzie mnie inspirował do walki o własne miejsce na ziemi...bądź zdrów i zawsze dobrych myśli ! Pozdrawiam świątecznie,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 życzę zdrowych, pogodnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia dla chorowitków i wspierających. Mój tato był dzisiaj na konsultacji u neurolog po kontrolnej tomografii głowy (pół roku od wypadku). Nie jest dobrze, i znów czuję straszny lęk. Pozdrawiam Wszystkich Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2009 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Tomku i Tomkowa Rodzino - dużo sił Wam życzę , cierpliwości i miłości http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SzAIVAHkMHI/AAAAAAAADrw/-hwgcg9ddfA/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.12.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 W Bożego Narodzenia czas niech miłość będzie w nas. Niech pokój wokół panuje, a dobro nad złem króluje! Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Tomaszku Życzę Ci, byś do nas wrócił. I żebyś już nigdy od nas nie odchodził. http://sweetrosie.files.wordpress.com/2008/12/90_18_74-christmas-candles_web1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Sylvia, CU-DOW-NIE!! Gratulacje! BEdziemy trzymać i do 18 urodzn latorośli jak trzeba Tomku, Maju, życzymy Wam spokojnych świąt a w nowym roku przede wszystkim zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.12.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 życzę zdrowych, pogodnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia dla chorowitków i wspierających. Mój tato był dzisiaj na konsultacji u neurolog po kontrolnej tomografii głowy (pół roku od wypadku). Nie jest dobrze, i znów czuję straszny lęk. Pozdrawiam Wszystkich Ania Aniu - jesteśmy z Tobą i z Twoim Tatą, bądź dobrej myśli i nie poddawaj się. Kciuki trzymamy bardzo mocno, sama wiesz, jak to pomaga, wystarczy przypomnieć sobie Frania i jego kilkukrotne załamania stanu zdrowia. A dzisiaj to wspaniały skrzacik, jest z nami i coraz zdrowszy jest. Za Tatę i za Was modlę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.12.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Dziękuję DPS,wigilię spędziłam u rodziców, dzisiaj rano u rodziców a po południu u teściowej.Mój tato bardzo ładnie wygląda, cieszę się, że Pan Bóg nie zabrał nam Go latem.Wierzę, że doczeka chwili, kiedy się wprowadzimy do domku i spędzi tam z nami nie jedne święta.A we Frania wierzyłam cały czas, czasami odczuwałam tylko mały lęk ale w duchu czułam , że ten skrzacik wszystko pokona. Jeszcze troszkę i będziemy śledzic jak dmucha pierwszą świeczkę na torcie.Oby Nowy Rok był dla wszystkich łaskawy, aby choróbska omijały nasze domy.Pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.12.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Zaraz idę czytac artykuł o Tomku w "Muratorze" - taki deser na dzisiejszy wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Wesołych Świąthttp://i46.tinypic.com/6tkcvb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Sylvia - to jest to? Jest Cię dwoje? Super, gratulacje wielkie i pewnie, że trzymac będziemy!!! Ha, tylko ja się domyśliłam!!! Sylvia, serdeczne gratulacje! Trzymaj się zdrowo i dbaj o swoje dwa serduszka!!! Jeśli tak to niesamowite szczęście masz Sylwuś moje gorące wsparcie, no i lipcowe bejbony nie chorują, o swoim też się dowiedziałam w grudniu ale... 15 lat temu buźkaaaa Sylvia, CU-DOW-NIE!! Gratulacje! BEdziemy trzymać i do 18 urodzn latorośli jak trzeba Kochani nie dziękuję... dbam o siebie, o nas. Mam jak najwięcej leżeć. Biorę insulinę bo problemy z cukrami sie pogłębiły no i jeszcze kilka cieni nad nami. Ale mocno ufam i wierzę, że będzie dobrze. Co ja piszę ja to wiem... Wiem że mój tata nad nami czuwa... Ale strach ciagle się czai z tyłu głowy... Dlatego proszę was dalej mocno o wsparcie. Ciężko leżeć gdy nie przywykło się do bezczynności. I drżeć o każdy dzień. Ania Klepka i Ania Wiśniewska trzymam mocno kciuki za waszych tatusiów. Niech Dzieciątko obdaruje ich zdrowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts