Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Ha, tylko ja się domyśliłam!!! :D :D :D

Sylvia, serdeczne gratulacje! Trzymaj się zdrowo i dbaj o swoje dwa serduszka!!! :D :D :D

Jeśli tak to niesamowite szczęście :D :D masz Sylwuś moje gorące wsparcie, no i lipcowe bejbony nie chorują, o swoim też się dowiedziałam w grudniu ale... 15 lat temu 8) buźkaaaa

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie!

Tatko dziś zrobił nam kiełbaski :lol:

Z powodu takiego, że na dworze było -10, uwędziły się na blado, ale podratowaliśmy je sparzeniem i są wyśmienite :lol:

Tylko bidulek jeść ich nie będzie :roll:

A jutro ortopeda sportowy zrobi mu zastrzykiem blokadę w kolanie. Muszę poczytać o co z tym chodzi.

Lekarz stwierdził "od jutra będzie pan brykał". Oby!!!! :roll:

Sylvia,

potrzymamy i dłużej, jeśli tylko będzie trzeba!

Aniu, jeśli blokada, to na pewno będzie dobrze, wiele osób mówi, że to fantastycznie działa. :D

Sylvia - to jest to? Jest Cię dwoje? :D :D :D

Super, gratulacje wielkie i pewnie, że trzymac będziemy!!! :D :D :D

Buziaki dla wszystkich zostawiam! :wink:

Kochany Tomku i wszyscy odwiedzający ten wątek,

Niech te Święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam radość, rodzinne ciepło i miłość, oraz dużo, dużo zdrowia!

Niech pachną choinką i babcinymi piernikami, tak aby ten czas na zawsze pozostał w Waszych sercach!

Życzy Ania z rodziną

http://www.grybow.diecezja.tarnow.pl/galeria/BozeNarodzenie2008/thumbs/Boze%20Narodzenie%202008%20243.jpg

piszecie, że czytając artykuł o P. Tomku, Rodzinie i Komturii oczy jakoś wilgotnieją...

ja jeszcze nie czytałam muratora a oczy płaczą po samych Waszych wpisach...

i jak tu się wziąść za czytanie :-? ale damy radę..

Z okazji nadchodzących dużym krokiem Świąt Wszystkim tu będącym i ciałem i duchem życzę samych dobrych dni, niech te Święta upłyną w spokojnej Rodzinnej atmosferze, a Nadchodzący Nowy Rok niech przyniesie mnóstwo Radości i lepsze Jutro i oczywiście dużo duzo zdrówka Wszystkim, zwłaszcza Tym bardziej potrzebującym

http://ladnakartka.pl/kartki/44/4/d/494.jpg

http://zyczenia.web21.pl/uploads/2008/10/8is3aakrll1.gif

Tradycyjnie jak co roku

sypią się życzenia wokół.

Większość życzy świąt obfitych

i prezentów znakomitych,

a ja życzę, moi mili,

byście święta te spędzili

tak jak każdy sobie marzy,

że mu kiedyś sie przydarzy.

Może cicho bez hałasu

wyjeżdżając gdzieś do lasu,

może w gronie swoich bliskich

jedząc karpia z wspólnej miski,

może gdzieś tam w ciepłym kraju

czując się jak Adam w raju,

może lepiąc gdzieś bałwana,

jeśli śnieg popada z rana.

Może tak jak to lubicie

licząc dziury na suficie,

sami zresztą chyba wiecie,

gdzie najlepiej się czujecie.

Takie dla Was mam życzenia

w dniu Bożego Narodzenia.

Ullerowa z Rodziną

życzę zdrowych, pogodnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia dla chorowitków i wspierających.

Mój tato był dzisiaj na konsultacji u neurolog po kontrolnej tomografii głowy (pół roku od wypadku). Nie jest dobrze, i znów czuję straszny lęk.

Pozdrawiam Wszystkich

Ania

Aniu - jesteśmy z Tobą i z Twoim Tatą, bądź dobrej myśli i nie poddawaj się.

Kciuki trzymamy bardzo mocno, sama wiesz, jak to pomaga, wystarczy przypomnieć sobie Frania i jego kilkukrotne załamania stanu zdrowia.

A dzisiaj to wspaniały skrzacik, jest z nami i coraz zdrowszy jest.

Za Tatę i za Was modlę się.

Dziękuję DPS,

wigilię spędziłam u rodziców, dzisiaj rano u rodziców a po południu u teściowej.

Mój tato bardzo ładnie wygląda, cieszę się, że Pan Bóg nie zabrał nam Go latem.

Wierzę, że doczeka chwili, kiedy się wprowadzimy do domku i spędzi tam z nami nie jedne święta.

A we Frania wierzyłam cały czas, czasami odczuwałam tylko mały lęk ale w duchu czułam , że ten skrzacik wszystko pokona. Jeszcze troszkę i będziemy śledzic jak dmucha pierwszą świeczkę na torcie.

Oby Nowy Rok był dla wszystkich łaskawy, aby choróbska omijały nasze domy.

Pozdrawiam świątecznie

Sylvia - to jest to? Jest Cię dwoje? :D :D :D

Super, gratulacje wielkie i pewnie, że trzymac będziemy!!! :D :D :D

Ha, tylko ja się domyśliłam!!! :D :D :D

Sylvia, serdeczne gratulacje! Trzymaj się zdrowo i dbaj o swoje dwa serduszka!!! :D :D :D

Jeśli tak to niesamowite szczęście :D :D masz Sylwuś moje gorące wsparcie, no i lipcowe bejbony nie chorują, o swoim też się dowiedziałam w grudniu ale... 15 lat temu 8) buźkaaaa

Sylvia, CU-DOW-NIE!! :D :D Gratulacje! BEdziemy trzymać i do 18 urodzn latorośli jak trzeba :lol: :lol:

Kochani nie dziękuję... :oops: :roll: dbam o siebie, o nas. Mam jak najwięcej leżeć. Biorę insulinę bo problemy z cukrami sie pogłębiły no i jeszcze kilka cieni nad nami. Ale mocno ufam i wierzę, że będzie dobrze. Co ja piszę ja to wiem... Wiem że mój tata nad nami czuwa... Ale strach ciagle się czai z tyłu głowy... Dlatego proszę was dalej mocno o wsparcie. Ciężko leżeć gdy nie przywykło się do bezczynności. I drżeć o każdy dzień.

Ania Klepka i Ania Wiśniewska trzymam mocno kciuki za waszych tatusiów. Niech Dzieciątko obdaruje ich zdrowiem