mikopiko 18.05.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Tomciu - a ja specjalnie dziś z myślą o Tobie golonkę na słodko-ostro w sosie sojowym pichce co mi ją BRAMER przypomniał , i także cały czas myśląć o Tobie cierpiałam 2,5 godziny bez internetu podczas nakładania nowych szponów, o takich: http://img245.imageshack.us/img245/4079/paznokcie1.jpg a potem poszłam powyrywać chwasty na skarpie , podlać iglaczki, nakarmić rodzinkę , zołzę i Fidulka .... z teraz jestem tutaj i wspieram z całych sił No to ja zrobiłam sama po raz pierwszy tipsy choć się od dawna do tego przymierzałam oczywiście z myślą o Tomku całkiem niedawno skończyłam ... http://img527.imageshack.us/img527/1052/dsc00549k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.05.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ojej. Takimi fajnie sie stuka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.05.2009 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Gdyby nie to, że mocno chora godzina to też bym się domagała, cobyś się zbudził wreszcie. Ale nie będę taka - dam Ci czas do wczesnego popołudnia, zgoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 19.05.2009 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 no dobra ja powiem tak: o północy - gwiazdy świeciły o pierwszej - gwiazdy świeciły o drugiej - gwiazdy świeciły o trzeciej... już nie ale o czwartej ptaki się obudziły i śpiewają ! P.S. Komturze, nie znam Cię osobiście, ale czytam fm-a od trzech lat i...znam Cię! przecież wystarczy spojrzeć na zdjęcia, na Twoją rodzinę... i na Twoją rodzinę fm-ową i wszystko staje się jasne, jakim jesteś człowiekiem... dla mnie, po prostu...dobrym i Bóg o tym wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiwa 19.05.2009 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Aniele Boży Stróżu Mój,Ty nie stój tak, tylkoidź do Tomka i pomóż mu wstać. Dołączam swoją modlitwę o zdrowie dla Ciebie Tomku. Będzie dobrze, wstawaj powolutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 19.05.2009 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku, nie tylko Twoi przyjaciele z forum są z Tobą myślami, ale też wszyscy czytelnicy uwielbiający Twój dziennik - jak ja..wstawaj już, szkoda wiosny, śpiewu ptaków, zapachu rosy o poranku, ciszy leśnych drzew.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.05.2009 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wcale się Tobie nie dziwię, że ciężko Ci wstać,ja też dzisiaj zaspałem,ale już święty czas wstawać, Pobudka!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.05.2009 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Ja pozamiatam Ja wyniosę śmieci i pozmywam podłogi a ja się będę byczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2009 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Ja pozamiatam Ja wyniosę śmieci i pozmywam podłogi a ja się będę byczył Ja będę Ciebie goniła do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Skoro tu tylu chętnych do pracy, to ja się pobyczę z Dochtorem, a co Hej Komturze, to na kiedy szykować tę balangę?????? Sam widzisz, nie ma zmiłuj!!!!! Dzień dobry tak w ogóle! Majeczko, dla Ciebie mocne uściski zostawiam, Bardzo Dzielna Kobieto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 19.05.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Ja pozamiatam Ja wyniosę śmieci i pozmywam podłogi a ja się będę byczył Ja będę Ciebie goniła do roboty! Ja póki będę trzeźwy mogę odstawiać samochody gości z podjazdu na parking. ( o ile dostąpie zaszczytu ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.05.2009 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 dzień dobry pobudka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dzień dobry Tomku. Wstawaj pomalutku, piękne słonko świeci, ptaki śpiewają, kawę przyniosłam. Ziaba pewnie przyniesie Ci pyszne śniadanko...wstawaj...http://republika.pl/blog_ni_3315338/3676964/tr/filizanka_kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Lece lece !!! http://www.inspirander.pl/files/gotowanie/śniadanie.jpg Dziś słaby dzień na zrywanie się z łóżka.. Dzieńdobry Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gronki 19.05.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku, mobilizuj się. Jesteśmy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.05.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dzień dobry Tomku słońce Ci przyniosłam...bo jakos tak p[ochmurnie dziś http://img.chip.pl/c/7/3/e/f/3ef01f03b6c1532f2f3884bc0249c67e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja póki będę trzeźwy mogę odstawiać samochody gości z podjazdu na parking. ( o ile dostąpie zaszczytu ...) Oooops ... odnosze wrażenie, że nie narobiłbyś się za długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nowy dzień, co to dziś miało być?!?!? AAa...... już wiem.... Tomek się dziś obudzi, popatrzy na swoich najbliższych i zapyta:"Długo spałem?" No to POBUDKA ŚPIOCHU!!!!!! pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 19.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku, dziś jest bardzo dobry dzień na pobudkę. Robić Ci w polu (jeszcze) nie każą, więc się nie ociągaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.05.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Obudź się Komturze, wszyscy tak Cię o to proszą!Trzymamy z Luśką kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts