andre59 05.01.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 DPS-sia, super wiadomości, dziękuję Tomku, czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ooooo, i Andre jest - witaj, jak miło Cię widzieć! Dzisiaj u nas przecudna zima w dalszym ciągu, z tym, że jeszcze piękniej, bo słonecznie, aż iskrzy. Przesyłam więc mnóstwo słońca i energii wszystkim potrzebującym - proszę brać, nie przebierać, korzystać i zdrowieć szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja też przylazłam .... się cieszę, ze wszystko tu u wszystkich ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dzień doberek, co to jakoś pusto? Zajęci pewnie wszyscy, no to ja na razie jestem, jak zawsze z modlitwą i dobrą myślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 06.01.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 słuchajcie Coodaki jesteście Wasze dobre mysli przeistaczają sie w cooda!Tomografia Mamy (-) !!!!! lekarz pięc razy sprawdzał....przed nami jeszcze bronchoskopia, ale wierzę głeboko że wyjdzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 XX To naprawdę cudownie! Bardzo się cieszę, wierzę, że wszystko będzie dobrze! A ja nieustannie proszę o modlitwy i dobre myśli dla Taty. Noga prawie ok, ale on jest strasznie wycieńczony, mało je, sił mu brakuje. Od wczoraj dostaje specyfik na wzrost apetytu. Może to będzie impuls do przełamania tego kryzysu, bo na dzień dzisiejszy jest po prostu bardzo źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 06.01.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 XX, świetne wiadomości, cieszę się razem z Tobą! Aniu W., tato przełamie kryzys, potrzeba tylko trochę jego i Waszej cierpliwości. Dojdzie do siebie, zobaczysz. Teraz jest bardzo wymęczony, w końcu tyle bólu i nieprzespanych nocy zrobiło swoje. Ale z każdym dniem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 XX i kamień z serca Aniu Tata siły stracił na ciągłej walce z bólem, ale teraz odpocznie i optymizmu nabierze nieustająco z dobrymi myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Rany, ale super wieści!!! Tomek, Anini tatowie, mama XX - brawo!! A mogę i ja wtrącić swoje 3 grosze, choc już we franiowym wątku pisałam? 8 dzień bez drgawek! Ha! Mineralną dziś na wieczór otwieramy i świętujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 06.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 AgnesK tylko mineralną? Na taką okoliczność to i z bąbelkami by sie zdało (szapnana) Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 07.01.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 świetne wieści - oby takich więcej i co dnia ale tu nie ma co na laurach spoczywać, więc dla wszystkich potrzebujących i pognębionych - moc gorących myśli i optymistycznych fluidów ! Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.01.2010 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzień doberek, co to jakoś pusto? ... ... jak to pusto ? http://liturgia.wiara.pl/elementy/bn/trzej_krolowie.gif ... a Ci na tych garbatych osiołkach to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Komtur zdrowieje Boszszeeee, muszę pod modrzewiem posprzątać !!!!!!!! Dziewczyny, dla Waszych Tatusiów i Mam gorące życzenia przesyłam! Trzymajcie się wszyscy mocno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Komtur zdrowieje Boszszeeee, muszę pod modrzewiem posprzątać !!!!!!!! ... ... a sipę mosz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 słuchajcie Coodaki jesteście Wasze dobre mysli przeistaczają sie w cooda! Tomografia Mamy (-) !!!!! lekarz pięc razy sprawdzał....przed nami jeszcze bronchoskopia, ale wierzę głeboko że wyjdzie dobrze! Bo u nas cuda to norma jest. XX - gratuluję i ogromnie się cieszę!!! Brawo dla Mamy!!! Aniu W., kochanie - bardzo, bardzo się modlę o Twojego Tatę, na pewno jest wymęczony walką z bólem i trochę wigoru stracił, ale trzeba mieć nadzieję, że kiedy ból minie choć trochę, to i On znowu będzie pełen energii do walki z chorobą. Głowa do góry, kochana, musisz być silna, dla Taty i całej reszty Rodziny! A my będziemy codziennie modlitwy słać, dobre myśli, energię, żeby tylko mógł walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dziękuję DPSiu! Byłam dziś u Taty. Ech, ciężko... Gorzej nie jest, Tato na umierającego nie wygląda, ale lepiej też nie jest. No i psychicznie podłamany. Doskwierają mu dolegliwości związane z leżeniem, no i wiary w Nim maluśko, oj maluśko Zaraz normalnie zaczniemy na Niego krzyczeć No bo to też czasami trzeba, żeby postawić do pionu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 07.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 krzyczeć to może lepiej nie, ale czasem twarde postawienie sprawy w stylu: "dzieci masz, wnuki masz - no to weź się w garść, bo masz po co żyć !" potrafi zdziałać naprawdę dużo Pozdrawiam, Armidia P.S. fajnie jest być takim pozytywnym Coodakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Aniu wiesz czasem postawić do pionu trzeba. Trzymam kciuki będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Komtur zdrowieje Boszszeeee, muszę pod modrzewiem posprzątać !!!!!!!! ... ... a sipę mosz ? Następny mnie przezywa Najpierw Jamles, teraz Ty Wielki Chefie ... ja się tak nie bawię Nie mam bladego pojęcia czy to mam, czy nie, ale nawet gdybym musiała pazurami igły modrzewiowe zbierać to dla Komtura jestem w stanie to zrobić!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.01.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej,bo dobrą energię wysyłamy i kciuki zaciskamy. Na zdrowie! Sipa to inaczej łopata,na którą zgarnąć smieci można i wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts