Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooooo, i Andre jest - witaj, jak miło Cię widzieć! :D :D :D

Dzisiaj u nas przecudna zima w dalszym ciągu, z tym, że jeszcze piękniej, bo słonecznie, aż iskrzy. 8) :D

Przesyłam więc mnóstwo słońca i energii wszystkim potrzebującym - proszę brać, nie przebierać, korzystać i zdrowieć szybciutko! :wink: :D

XX

To naprawdę cudownie! :lol: Bardzo się cieszę, wierzę, że wszystko będzie dobrze! :lol:

A ja nieustannie proszę o modlitwy i dobre myśli dla Taty.

Noga prawie ok, ale on jest strasznie wycieńczony, mało je, sił mu brakuje. Od wczoraj dostaje specyfik na wzrost apetytu. Może to będzie impuls do przełamania tego kryzysu, bo na dzień dzisiejszy jest po prostu bardzo źle :(

XX, świetne wiadomości, cieszę się razem z Tobą!

Aniu W., tato przełamie kryzys, potrzeba tylko trochę jego i Waszej cierpliwości. Dojdzie do siebie, zobaczysz. Teraz jest bardzo wymęczony, w końcu tyle bólu i nieprzespanych nocy zrobiło swoje. Ale z każdym dniem będzie lepiej.

słuchajcie Coodaki jesteście Wasze dobre mysli przeistaczają sie w cooda!

Tomografia Mamy (-) !!!!! lekarz pięc razy sprawdzał....przed nami jeszcze bronchoskopia, ale wierzę głeboko że wyjdzie dobrze!

Bo u nas cuda to norma jest. 8) :lol:

XX - gratuluję i ogromnie się cieszę!!! Brawo dla Mamy!!! :D :D :D

Aniu W., kochanie - bardzo, bardzo się modlę o Twojego Tatę, na pewno jest wymęczony walką z bólem i trochę wigoru stracił, ale trzeba mieć nadzieję, że kiedy ból minie choć trochę, to i On znowu będzie pełen energii do walki z chorobą. Głowa do góry, kochana, musisz być silna, dla Taty i całej reszty Rodziny!

A my będziemy codziennie modlitwy słać, dobre myśli, energię, żeby tylko mógł walczyć.

Dziękuję DPSiu!

Byłam dziś u Taty. Ech, ciężko...

Gorzej nie jest, Tato na umierającego nie wygląda, ale lepiej też nie jest. No i psychicznie podłamany. Doskwierają mu dolegliwości związane z leżeniem, no i wiary w Nim maluśko, oj maluśko :(

Zaraz normalnie zaczniemy na Niego krzyczeć :wink: No bo to też czasami trzeba, żeby postawić do pionu...

Komtur zdrowieje :D :D Boszszeeee, muszę pod modrzewiem posprzątać !!!!!!!! :D :D :D

...

... a sipę mosz ? :wink:

Następny mnie przezywa :-? Najpierw Jamles, teraz Ty Wielki Chefie ... ja się tak nie bawię :-? :wink:

Nie mam bladego pojęcia czy to mam, czy nie, ale nawet gdybym musiała pazurami igły modrzewiowe zbierać to dla Komtura jestem w stanie to zrobić!!!!!