Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu W., no widzisz, jest i polepszenie! :D

Trzeba tylko, żeby Tata odpoczął troszkę i będzie coraz lepiej. :D

Aniu K. - tak, jak cały czas, nadzieję trzeba mieć i Tatę do walki mobilizować, bo ma dla kogo zdrowym być. Kciuki cały czas zaciskam.

Wszystkim potrzebującym mnóstwo energii, modlitwy, ciepłych i dobrych myśli ślę, codziennie.

Witajcie, kochani.

Takie to smutne, kiedy odchodzi taka młoda osoba.

Tak trudno czasem zrozumieć wyroki boskie... :(

W każdym razie ja trzymam kciuki mocno za wszystkich naszych kuracjuszy, za Tatusiów Ań, Za tomka, za wszystkich pozostałych potrzebujących.

Mocno trzymam.

Dzień dobry!

Jak tam, żadnych wieści od nikogo? :o

Sylvia, co u Ciebie, kochana, słychać, opowiadaj!

Aniu W., Aniu K. - napiszcie, jak Wasi Tatusiowie, co jest lepiej, a z czym trudniej, jakos razem sobie poradzimy z tym.

Zostawiam jak zawsze dobre myśli, zaciśnięte kciuki, modlitwy w Waszej intencji.

Z Tomkiem w myślach cały czas.

Rzadko bywam na forum, ale wiem, że na wszystkich Was i na każdego z osobna zawsze ktoś może liczyć i to jest cudowne. "Zmagania budowlane" Tomka 1950 były jednymi z pierwszych które przeczytałam "od dechy do dech" - wielki podziw i szacunek. Przez wszystkie wpisy w tym wątku nie udało mi się przebrnąć, bo siedze w pracy i nie wypada tu ryczeć. Ryczeć dlatego, że moja ukochana osoba Mama nie dyskutuje już ze mną od 10 lat. Zawsze gdy wracam z cmentarza mąż pyta czy porozmawiałam sobie z Grażynką a ja odpowiadam, że opowiedziałm jej wszystko, ale tym razem nic mi nie doradziła. Więc teraz - bardzo proszę o przekazanie Tomkowi moich życzeń:

żyj jak najdłużej, nawet jeżeli czeka Cię ciężka walka, bądź opoką dla ukochanych osób, bądż przyjacielem dla wybranych, a na razie korzystaj z pomocy wszystkich którzy ją oferują, abyś mógł jak najwięcej przekazać innym. Z mojej strony masz gorącą modlitwę. Pozdrawiam Cię bardzo gorąco

Ada

Aniu, modlę się za Was, za wszystkich...

Ada bardzo ładnie napisała, trzeba mówić o tym, że każdy ma dla kogo żyć, że bardzo jest tutaj potrzebny. :roll:

Kciuki zaciśnięte, oby nic poważnego...

Witajcie

Tacie grozi zanik mięśni nóg. Przez zakrzepicę krew nie dochodziła do łydki lewej nogi i jest z nią kiepściutko. Osłabienie i bóle to wina z kolei kręgosłupa - Tato od lat się z nim zmaga.

Doktór obejrzał, sponiewierał, pouciskał, troszkę zbeształ :wink: i zalecił intensywną rehabilitację. Rowerek, ale najpierw ćwiczenia na leżąco, żeby Tato w ogóle ruszył.

Załatwiamy rehabilitanta, bo do szpitala na oddział rehabilitacyjny Tato nie chciał...

Mam nadzieję, że jak się z tym przespał, to znajdzie w sobie siłę, żeby się nie poddać tylko ćwiczyć.

Cholera, tyle na raz, co chwila coś nowego. Czy to ma być ta spokojna starość? :evil: :roll:

Moja psiapsiółka twierdzi,że ze wszystkich cudów świata Panu Bogu starość się najmniej udała :D Może taki był Jego zamysł od samego początku? Ja zaś sądzę,że człowiek dostaje tyle ile uniesie,a że każdy ma inny udźwig to i ciężary bywają rożne.Wszystkim zmęczonym i utrudzonym sił naganiam i jak mantrę powtarzam; będzie dobrze.

Moja psiapsiółka twierdzi,że ze wszystkich cudów świata Panu Bogu starość się najmniej udała :D Może taki był Jego zamysł od samego początku? Ja zaś sądzę,że człowiek dostaje tyle ile uniesie,a że każdy ma inny udźwig to i ciężary bywają rożne.Wszystkim zmęczonym i utrudzonym sił naganiam i jak mantrę powtarzam; będzie dobrze.

Ja twierdzę, że początek i koniec życia Mu kiepsko wyszły :wink:

Tak jest siostro AgnesK! :wink:

Od jutra się ostro rehabilitujemy! :lol: