Przemek84 11.01.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Szczerze współczuje i życze Tacie szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aniu W., no widzisz, jest i polepszenie! Trzeba tylko, żeby Tata odpoczął troszkę i będzie coraz lepiej. Aniu K. - tak, jak cały czas, nadzieję trzeba mieć i Tatę do walki mobilizować, bo ma dla kogo zdrowym być. Kciuki cały czas zaciskam. Wszystkim potrzebującym mnóstwo energii, modlitwy, ciepłych i dobrych myśli ślę, codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 12.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Znów jestem z Wami i życzę wszystkim powrotu do zdrowia. Miałem wiele spraw, które nie pozwalały mi czuwać, ale myślami zawsze byłem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 12.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cieszę się z wami że komtur czuje się lepiej. Z własnego doświadczenia z rodzicami, jeżeli mogę to zaproponowałbym pogadanki z kimś kto jest autorytetem dla ojca, psychologiem, księdzem itp. BARDZO WAŻNE aby myśli były optymistyczne. Życzę zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 12.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 jarkotowa, to wielka tragedia jak umiera młody człowiek, jak matka musi pożegnac własne dziecko.teraz najtrudniejsze chwile przeżywa ta matka, niech Bóg ją wspiera i daje siły do życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witajcie, kochani. Takie to smutne, kiedy odchodzi taka młoda osoba. Tak trudno czasem zrozumieć wyroki boskie... W każdym razie ja trzymam kciuki mocno za wszystkich naszych kuracjuszy, za Tatusiów Ań, Za tomka, za wszystkich pozostałych potrzebujących. Mocno trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzień dobry! Jak tam, żadnych wieści od nikogo? Sylvia, co u Ciebie, kochana, słychać, opowiadaj! Aniu W., Aniu K. - napiszcie, jak Wasi Tatusiowie, co jest lepiej, a z czym trudniej, jakos razem sobie poradzimy z tym. Zostawiam jak zawsze dobre myśli, zaciśnięte kciuki, modlitwy w Waszej intencji. Z Tomkiem w myślach cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adar 14.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rzadko bywam na forum, ale wiem, że na wszystkich Was i na każdego z osobna zawsze ktoś może liczyć i to jest cudowne. "Zmagania budowlane" Tomka 1950 były jednymi z pierwszych które przeczytałam "od dechy do dech" - wielki podziw i szacunek. Przez wszystkie wpisy w tym wątku nie udało mi się przebrnąć, bo siedze w pracy i nie wypada tu ryczeć. Ryczeć dlatego, że moja ukochana osoba Mama nie dyskutuje już ze mną od 10 lat. Zawsze gdy wracam z cmentarza mąż pyta czy porozmawiałam sobie z Grażynką a ja odpowiadam, że opowiedziałm jej wszystko, ale tym razem nic mi nie doradziła. Więc teraz - bardzo proszę o przekazanie Tomkowi moich życzeń: żyj jak najdłużej, nawet jeżeli czeka Cię ciężka walka, bądź opoką dla ukochanych osób, bądż przyjacielem dla wybranych, a na razie korzystaj z pomocy wszystkich którzy ją oferują, abyś mógł jak najwięcej przekazać innym. Z mojej strony masz gorącą modlitwę. Pozdrawiam Cię bardzo gorącoAda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.01.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 DPSiu kochana... Nie za bardzo... Dziś po południu ma przyjechać do Taty lekarz, który go ostatnio diagnozował. Nie wiem, czy nie wyśle Taty do szpitala... Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 15.01.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Bądzmy dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Aniu, modlę się za Was, za wszystkich... Ada bardzo ładnie napisała, trzeba mówić o tym, że każdy ma dla kogo żyć, że bardzo jest tutaj potrzebny. Kciuki zaciśnięte, oby nic poważnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Aniu, widzę że u Was raz na wozie raz pod wozem. Podobnie jak u nas.Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Ania W. Ania K. trzymam mocno kciuki za waszych tatusiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witajcie Tacie grozi zanik mięśni nóg. Przez zakrzepicę krew nie dochodziła do łydki lewej nogi i jest z nią kiepściutko. Osłabienie i bóle to wina z kolei kręgosłupa - Tato od lat się z nim zmaga. Doktór obejrzał, sponiewierał, pouciskał, troszkę zbeształ i zalecił intensywną rehabilitację. Rowerek, ale najpierw ćwiczenia na leżąco, żeby Tato w ogóle ruszył. Załatwiamy rehabilitanta, bo do szpitala na oddział rehabilitacyjny Tato nie chciał... Mam nadzieję, że jak się z tym przespał, to znajdzie w sobie siłę, żeby się nie poddać tylko ćwiczyć. Cholera, tyle na raz, co chwila coś nowego. Czy to ma być ta spokojna starość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 16.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Aniu życzę Wam ogrom siły ...wiem jak to potrzebne...moja Córeczka choruje od urodzenia...wiem co to intensywna rehabilitacja..ale też wiem jak to uczy pokory wobec życia i radości z każdego drobiazgu...i tego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Aniu, co mozna napisac, przykro to wszystko, nameczy sie Twoj tato. Ale walczyc musi. Trzymam kciuki dla wszystkich z sanatorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Aniu-wytrwałości dużo życze!!!! choć sama wiem jak jest czasami trudno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 16.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Moja psiapsiółka twierdzi,że ze wszystkich cudów świata Panu Bogu starość się najmniej udała Może taki był Jego zamysł od samego początku? Ja zaś sądzę,że człowiek dostaje tyle ile uniesie,a że każdy ma inny udźwig to i ciężary bywają rożne.Wszystkim zmęczonym i utrudzonym sił naganiam i jak mantrę powtarzam; będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 No to od jutra rana całe nasze sanatorium intensywnie bierze się za rehabilitację! A jak mama XX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Moja psiapsiółka twierdzi,że ze wszystkich cudów świata Panu Bogu starość się najmniej udała Może taki był Jego zamysł od samego początku? Ja zaś sądzę,że człowiek dostaje tyle ile uniesie,a że każdy ma inny udźwig to i ciężary bywają rożne.Wszystkim zmęczonym i utrudzonym sił naganiam i jak mantrę powtarzam; będzie dobrze. Ja twierdzę, że początek i koniec życia Mu kiepsko wyszły Tak jest siostro AgnesK! Od jutra się ostro rehabilitujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts