Gość elutek 19.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku, dzień dobry śniłeś mi się dziś, pływaliśmy razem w Krzywej Kucie, cudnie było, ciepło, słonecznie... /Krzywa Kuta - moje ulubione mazurskie jezioro / myślę o Tobie prawie bez przerwy /jak widać w nocy też / i wszystkie moje dobre myśli Ci wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 19.05.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ok śpiochu, masz czas do 10.00 - dla śpiochów pora na wstawanie w sam raz. Ale nie próbuj spać ani minuty dłużej. Nie każ nam dłużej czekać. Tak nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 19.05.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nastawiłam Ci budzik na 11:15 chyba nie za wcześnie ? wytrzymuję w niepaleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 19.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hm, czyżby Tomek uczył nas cierpliwości ... ... ale już wystarczy tak Napiszę Tobie co u nas w lesie może zachęci Cię do wstawania u nas w lesie to jest tak: słoneczko pięknie zagląda przez okno, rude Baśki przyszły na śniadanko, zawsze przychodzą rano na ucztę pod świerkiem po orzeszki; a świerk jest wielki, dostojny i lat ma już wiele. Obiecuję fotkę i zobaczysz jak się obudzisz tylko wstawaj już wstawaj!!! Pliszki siedzą na kominie i urządzają koncert, a zięby obraziły się troszkę , bo "munż" nie pozwolił im zrobić gniazdka na piecu w starej chałupie:) Dudki przyleciały za późno i lokum w dziupli w starej gruszy okazało się zajęte przez sikorki, więc tylko pięknie się przywitały i zadomowiły się obok w rozwalającym dom, ale to było w kwietniu a teraz maj soczyście zielony Konwalie majowe tak długo wyczekiwane znowu nie mogły pokazać swojego piękna, bo liście mają słodziutkie więc sarenki nie pogardziły taką ucztą, a niech im tam na zdrowie Widzisz Tomku ile życia do podglądania w Twoim lesie, wiec szybciutko wstawaj bo szkoda dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hej Tomku!Melduje sie tylko abys wiedzial, ze mysle o Tobie.Lece dalej zalatwiac sprawy zdrowotne. Wiesz co to znaczy po Warszawie sie poruszac, nie...Wieczorem dopiero zerkne i mam nadzieje, ze juz beda dobre wiadomosci od Ciebie. Sciskam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ....i ja zerkam tutaj wyczekując nowych -dobrych wieści o Twoim zdrówku a Ty wciąż śpisz i śpisz ......wiesz ,że od długiego spania robią sie zmarszczki ? chociaż kiedyś słyszałam ,że zmarszczki są oznaką udanego sexu Majka i Dzieci dzielnie przy Tobie czuwaja a my tutaj próbujemy gadać o wszystkim i o niczym..... cobyś sie troszkę zrelaksował czekam z utęsknieniem na Twoją pobudkę pozdrawiam Majkę i Dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Wpadłam zobaczyć, co słychać. Cisza, na razie nikt nie śpiewa, wszyscy po cichutku witają i do wstawania namawiają. I dobrze, bo u nas dzień jakiś taki leniwy, lekko pochmurny i mglisty. Ale wstać warto, bo powietrze rześkie i ptaszęta napinają.To dobry dzień na obudzenie się! Naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku u mnie dzisiaj długo oczekiwany taki prawdziwie wiosenny deszcz, ale teraz to ja raczej czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku u mnie dzisiaj długo oczekiwany taki prawdziwie wiosenny deszcz, ale teraz to ja raczej czekam na Ciebie Nie było innej opcji, wczoraj trawniki kosiłam Dzień dobry Tomku, jak napisał Jamles rano miła niespodzianka, wreszcie pada, Tak dobrze rozpoczęty dzień musi się dobrze skończyć i tu już Twoja w tym głowa żeby tak było. Popatrz jak moje śpiochy do śniadania się pchają http://images41.fotosik.pl/123/619cb5a10398517c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.05.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomeczku budź się szybciutko bo u mnie w końcu po prawie roku czekania stolarz wczoraj rozpocząl prace Podbitka piękna się robi Mam nadzieję, że wpadniesz zobaczyć to moje cudo całuję gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomeczku budź się szybciutko bo u mnie w końcu po prawie roku czekania stolarz wczoraj rozpocząl prace Podbitka piękna się robi Mam nadzieję, że wpadniesz zobaczyć to moje cudo całuję gorąco i dlatego nie przyniosłaś oponków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomeczku budź się szybciutko bo u mnie w końcu po prawie roku czekania stolarz wczoraj rozpocząl prace Podbitka piękna się robi Mam nadzieję, że wpadniesz zobaczyć to moje cudo całuję gorąco i dlatego nie przyniosłaś oponków No i są oponki. Specjalnie wypieczone dla Ciebie Tomeczku Mam nadzieję, że ich zapach Cię w końcu obudzi http://agitprop.typepad.com/photos/uncategorized/donuts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jaaaaaaakie słodziachne - Eeeedzia... ja rudaska, rudaska plissssss- ino dziewczynkę bo grzeczniejsze są niż chopcy kocurki Tomuś - czekam na wieści , pora na sniadanie i kawkę - czas na pobudkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 .... łaaa jakie pyszne oponki.... Tomku wstał byś już... bym mogła się Ciebie zapytać czy się można poczęstować... bo ja bez pytania to nie lubię .... też myślę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.05.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dzień dobry wszystkim to ja się przysiądę do kawki jeśli można bo ciśnienie dzisiaj leci z pieca na łeb i jak tu się obudzić no jak ale robota, czeka forum czeka więc nie ma na co czekać i wstawać trzeba No i co nowego u Ciebie Tomku ? [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 dzień doberek przyszłam powiedzieć Tomek wstałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku czekamy na wieści od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 19.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witaj Tomku, właśnie popijam drugą kawkę bo wstałam dziś bardzo wcześnie i po odczytaniu wszystkich wpisów tutaj wzięłam się za sprzątanie generalne, a teraz sobie odpoczywam, całą przyjemność z odpoczywania po takiej robocie wysyłam do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 19.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Przyłączam się do oczekujących na dobre wieści i ślę duuużo pozytywnej energii dla Komtura i Całej Komturii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Ja pozamiatam Ja wyniosę śmieci i pozmywam podłogi a ja się będę byczył Ja będę Ciebie goniła do roboty! Ja póki będę trzeźwy mogę odstawiać samochody gości z podjazdu na parking. ( o ile dostąpie zaszczytu ...) To ja przywiozę mój słynny tort makowy - widzę, że nikt nie pomyślał o słodkościach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts