Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, kochana, tak mi przykro... Nigdy nie jesteśmy gotowi, zawsze by się chciało wydrzeć choć dzień, dwa, może rok. Mimo wszystko życzę Wam, aby Tato był z Wami jak najdłużej, ale żeby był spokojny, bez cierpienia.

Przytulam Cię mocno, trzymaj się.

Aniu, kochanie - dobrze, że zdążyłaś rzeczy najważniejsze powiedzieć i usłyszeć, dobrze, że Tatuś Twój dużo śpi i nie cierpi już tak bardzo.

W Niebie czekają na Niego wszystkie cudowne przyjemnostki, które lubił, a nade wszystko - wszyscy ci, których kochał, a którzy odeszli wcześniej.

Będa się Nim opiekować i będą wreszcie razem z Nim.

Wam życzę mnóstwo siły, mnóstwo wiary w to, że tak trzeba było, że Bóg zabiera do siebie tych, którzy nie mogą pewnych rzeczy dłużej udźwignąć, jak np. choroby...

Przytulam mocno i jestem z Tobą.

Aniu , cały czas jestem myślami przy Tobie i Twoim tacie. Wróciłam się do wcześniejszych postów, które miały tyle optymizmu. A tu od niedawna taki zwrot u Twojego taty. Współczuję Wam ogromnie, wyobrażam sobie jaki ból macie w sercu. Powiem ci, że jak czytam Twoje posty to ból ściska mi klatkę piersiową.

Pamiętam jak latem płakałam wniebogłosy w domu, jak mój tato był w stanie krytycznym. Aniu, spędzaj każdą chwilę z Tatą. Macie czas na pożegnanie z tatą, to jest ważne. Ci , co nagle odchodzą z tego świata nie mają szansy na pożegnanie się z bliskimi.

Ale Aniu, może jeszcze spędzicie święta wielkanocne razem, może to chwilowe załamanie. A jeśli nie, to modlę sie, aby Twój tatuś nie cierpiał, by mógł zasnąć w spokoju. W takich chwilach chcę wierzyć, że jest życie pozagrobowe, że kiedyś spotkamy się ponownie z naszymi bliskimi, którzy wcześniej zeszli z tego świata.

Aneczko, trzymajcie się mocno.

Kochani nas, wszyscy, którzy wsparcia, modlitwy i ciepłej myśli potrzebują - wiedzcie, że cały czas jesteśmy z Wami. Dzielimy Wasz smutek i Waszą radość, myślimy o Was, modlimy się za Was, życzymy Wam jak najlepiej i same dobre myśli ślemy.

Trzymajcie się.