asia.malczewska 03.02.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aniu, przytulamy Cię baaardzo mocno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aniu W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 03.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Anulka W Twoim poście słyszę spokojność.Tak strasznie mocno Cię utulam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aniu kochana, Ty sie trzymaj. Ja przedwczoraj miałam 14 rocznice śmierci mojego taty. Umarł na raka płuc. Przytulam Cie najmocniej jak sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aniu - i ja utulam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aniu, jestem z Tobą. Wiem co to znaczy patrzeć na umieranie Rok temu odchodziła moja 57-letnia siostra. Za 9 dni dni 1-sza rocznia a ja wciąż pytam dlaczego? Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 03.02.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aniu, kochana, tak mi przykro... Nigdy nie jesteśmy gotowi, zawsze by się chciało wydrzeć choć dzień, dwa, może rok. Mimo wszystko życzę Wam, aby Tato był z Wami jak najdłużej, ale żeby był spokojny, bez cierpienia.Przytulam Cię mocno, trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dziękuję kochani. Bardzo dziękuję.Wasze słowa dużo dla mnie znaczą.Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.02.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mocno przytulam,myślą dobrą otaczam, by sił w tej wspólnej drodze nie brakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.02.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Aniu, bardzo mi przykro z powodu Twojego taty. Niech Bóg ma Go w swojej opiece, i pozwolił aby nie cierpiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.02.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Trzymaj się Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aniu kochana, bądź dzielna.. Myslami jestem z Tobą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aniu jestem i modlę się o siłę dla Ciebie i o spokój dla Taty o kilka śmiechów jeszcze ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 04.02.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Skoro pozostaje jedynie modlitwa, modlę się żarliwie o spokojne i bezbolesne przejście tego progu i aby Twoja rodzina też odnalazła spokój i akceptację woli Bożej. Badż dzielna Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aniu, kochanie - dobrze, że zdążyłaś rzeczy najważniejsze powiedzieć i usłyszeć, dobrze, że Tatuś Twój dużo śpi i nie cierpi już tak bardzo.W Niebie czekają na Niego wszystkie cudowne przyjemnostki, które lubił, a nade wszystko - wszyscy ci, których kochał, a którzy odeszli wcześniej. Będa się Nim opiekować i będą wreszcie razem z Nim. Wam życzę mnóstwo siły, mnóstwo wiary w to, że tak trzeba było, że Bóg zabiera do siebie tych, którzy nie mogą pewnych rzeczy dłużej udźwignąć, jak np. choroby... Przytulam mocno i jestem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Tez caly czas o Was mysle, Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aniu , cały czas jestem myślami przy Tobie i Twoim tacie. Wróciłam się do wcześniejszych postów, które miały tyle optymizmu. A tu od niedawna taki zwrot u Twojego taty. Współczuję Wam ogromnie, wyobrażam sobie jaki ból macie w sercu. Powiem ci, że jak czytam Twoje posty to ból ściska mi klatkę piersiową. Pamiętam jak latem płakałam wniebogłosy w domu, jak mój tato był w stanie krytycznym. Aniu, spędzaj każdą chwilę z Tatą. Macie czas na pożegnanie z tatą, to jest ważne. Ci , co nagle odchodzą z tego świata nie mają szansy na pożegnanie się z bliskimi. Ale Aniu, może jeszcze spędzicie święta wielkanocne razem, może to chwilowe załamanie. A jeśli nie, to modlę sie, aby Twój tatuś nie cierpiał, by mógł zasnąć w spokoju. W takich chwilach chcę wierzyć, że jest życie pozagrobowe, że kiedyś spotkamy się ponownie z naszymi bliskimi, którzy wcześniej zeszli z tego świata.Aneczko, trzymajcie się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Kochani nas, wszyscy, którzy wsparcia, modlitwy i ciepłej myśli potrzebują - wiedzcie, że cały czas jesteśmy z Wami. Dzielimy Wasz smutek i Waszą radość, myślimy o Was, modlimy się za Was, życzymy Wam jak najlepiej i same dobre myśli ślemy. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aniu mocno przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aniu przytulam Cie mocno i modlę się o siłę dla was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts