wyksztalciuch 08.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Niczego nie sugeruję, to tylko spostrzeżenia. Życzę wszystkim jak najlepiej. Wyznaję zasadę, że z perspektywy kłopotów i nieszczęść innych nabiera się dystansu do swoich problemów, tylko dawkowanie powinno być zależne od sytuacji. Bardzo się cieszę z dzisiejszej dobrej kondycji Tomka. Tomku, tak trzymać i każdego dnia będzie lepiej, aż za jakiś czas nie będziesz pamiętał, jak było trudno. Aniu (z racji wieku pozwalam sobie na taką poufałość), dzieci wspaniałe. Życzę dzielności, w takich chwilach trudno o słowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Aniu, bardzo czekałam na wiadomości od Ciebie. Dziękuję, że napisałaś.Lżej, kiedy czytam o Waszym spokoju. Trzymam mocno, by sił i spokoju Wam nie zabrakło. Jestem myślami... Tomku, każda relacja Majeczki cieszy, na wiadomości od Ciebie wszyscy tu czekają. I co tu dużo mówić, tęsknimy za Twoimi wpisami, za Twoją tu obecnością.I nikt nie traci wiary, że nastąpi taki czas, w którym będziesz tu wpadał i pisał ot tak...kiedy przyjdzie ochota by z forumowiczami poklikać.Będziemy czekać tyle, ile będzie trzeba. Pozdrawiam najserdeczniej, najcieplej jak umiem i uśmiecham do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 09.02.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 gęba się cieszy na takie wpisy prawie-Tomkowe - he nie ma co się cofać do tyłu jak było, oby do przodu i na pohybel przeszkodom i nie dziękować, bo najwięcej roboty to rodzinka odwaliła, my jesteśmy i będziemy, a nawet nie wiesz ile nas jest co a poza tym jak mi się nie chce za coś wziąć w domu to się sama karcę, że Tomek ma dużo trudniej i mu się udaje, więc do roboty kobito takim motorkiem napędowym jesteś i ja Tobie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 09.02.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wielka radość na forum z powodu postępów zdrowotnych KomturaJestem pewna, że jak zaświeci wiosenne słoneczko to już wszystko wróci do normy i Tomek osobiście coś nam napisze. Życzę tego z całego serca i trzymam kciuki. Aniu jesteśmy z tobą w tych trudnych dla Was chwilach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 09.02.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Tomku czekamy na pierwszy wpis wracaj na forum aby poświętować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nooo, jest dobrze, Majeczka, jesteś kochana kobitka, że tak Tomkowi każesz śledzić foruma! Tomeczku, my Cię love i my tutaj poczekamy, jak pisze Tola, ile trzeba. Byle nie za długo. Proszę częściej cos dyktować Małżonce i dawać znać o sobie, tak? Aniu, kochanie - dobrze, że spokój w Was i w Tacie, oby cały czas tak było, obyście siły i spokoju mieli wszyscy mnóstwo. Myślimy o Was, modlimy się, jak za Tomka i jak za Frania i za Tatę Ani Klepki i za Sylwię z Jej fasolką... No za wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekw14 09.02.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Będzie dobrze, musi być!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Anulka jesteście w moich modlitwach. Mocno przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.02.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jejku...jakie wieści od Tomka!!!!!!!!!!! Tomku kochany!!! Cieszymy się..jak-nie-wiem-co To skoro Ania, to i ja Ci moje kochane kurczaczki wklejam Nie zapominamy i czekamy na Ciebie nieustanie http://foto3.m.onet.pl/_m/7921bf03d3cb51c9bc522a4547c4450b,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.02.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Aniu droga, dobrze, że znaleźliście spokój.Myslę, że i tacie lżej.. Łatwiej odchodzić, gdy się widzi, że najbliżsi się pogodzili, że pozwalają odejść..Cieszcie się teraz każdą chwilą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dziś o 15.00 mój Tatuś opuścił ten świat...Smutno tu bez Niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 10.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Aniu, tulę cie mocno i bardzo współczuję. Myślałam, że będzie Wam dane dłużej pobyć razem. Widocznie Bóg miał inne plany. Wiesz, najważniejsze, że nie cierpiał długo. Niech spoczywa w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 10.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Aniu kochana, tak mi przykro... Nie wiem, co napisać. Chyba to, że teraz Tato jest gdzieś obok Was, czuwa i opiekuje się Wami, tak jak Wy Nim, zanim odszedł. Będziesz czuła tę jego obecność przez całe życie. Chociaż tym, którzy zostają, jest ciężko na sercu i smutno, to tym, którzy odeszli, przejście na drugą stronę sprawia ulgę. Są szczęśliwi i spokojni. Nam trudno w to uwierzyć, dopóki sami nie staniemy na brzegu. Trzymaj się cieplutko, przeżyj swoją żałobę tak, jak Ci serce podpowiada. Bądź podporą dla Mamy. Przytulam Cię bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Anusia, kochanie - modlitwa nasza nieustająca, przytulam bardzo mocno i myślę o Was bardzo mocno.Twój Tatuś zawsze będzie z Tobą, na pewno to czujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 "Śmierć miłości potrzebna,jak sól ją utrwala.Ukochani umarli są z nami już blisko,dopiero po rozstaniu pamięta się wszystko..." (Jan Twardowski)Mocno przytulam i współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Smutno mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Aniu, smutno...ale ..... dużo siły życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.02.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 AnulkaDobre Anioły niech ześlą Wam wszystkim łaskę ukojenia.Utulam najcieplej jak tylko potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 11.02.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dziękuję kochani. Bardzo dziękuję. Wasze słowa dużo dla mnie znaczą. Dziękuję! Dobrze, że masz w sobie duchową siłę, napisałaś tu w ten sam dzień, a jesteś pewnie zmęczona i mama też, jak opadnie napięcie będziesz strasznie wyczerpana ale nie martw się to minie, Twój Tato już o to zadba, a niech jego wieczny żywot będzie równie piękny co ten z Wami, trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.02.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Aniu , wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts